2 gün önce haberlerde görmüştüm.kargalar adama pusu kuruyomuş saldırıomuş filan.o ip.ne kargalarda 200 yıl yaşıyomuş adamda ben ömrümün sonuna kadar bunlarla yaşıyamam diodu
Show TV'nin verdiği haberlerden başka ne beklenir ki zaten..
quote:
Orjinalden alıntı: dustyboy
Show TV'nin verdiği haberlerden başka ne beklenir ki zaten..
+1 Saçmalığın daniskası Show TV'ye
Ben aynı haberi 4 - 5 gün kadar önce sabah gazetesinde okumuştum. En çok güldüğüm olay da adamın sözleri.. "Araştırdım kargalar 200 yıla kadar yaşayabiliyormuş, ömrümün sonuna kadar bu eziyeti çekemem" diyordu adam.
Olay ise şöyle olmuş: Yavru bir karga yuvasından düşmüş. Adam da karganın başına birşey gelmesin diye kargayı yerden kaldırıp yüksek bir yere koymuş. Ama adam gidince karga yine düşmüş ve kedi parçalamış heralde. (Ölüm şeklini tam hatırlayamıyorum şuan ama kedi gibi geliyor)
Ertesi gün adam evden çıkınca kargalar pike yapmaya başlamışlart üstüne doğru. O gün bugün vaziyet böyleymiş. Haber doğru olabilir çünkü karga ve martıların daha önce de insanlara saldırdığı görülmüş olaylardır.
kargalar kindar hayvanlardır. o adamın kelini asla unutmayacaklar ve rastladıkça sorti yapıp rahatsız edecekler.deniyorki gagalarıyla kafa yarıp göz çıkaran karga vakaları mevcutmuş.
bence ciddi bir durum.
gülünecek bir şey yok.ama showtv nin haberlerine ve tavrınakargalar bile gülüyordu o ayrı .
bende aynı haberi star da gece haberlerinde izledim 2 ün önce hatta adam canlı yayında konuk olmuştu. hay allam ne adamlar var al eline bi bıçak veya ne bilim silah felan vur gebert hepsini bi daha saana karışan olmasın.