Bildirim
kargo bisiklet tavsiyesi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3 tekerli bisikletleri kullanmak daha zor yanlız :D -
Yazlıkta sadece max. 3-4 km seyahat edilip ekmek ve gazete almaya yarayacak. İki tekerli bisiklette denge problemi olur diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: turgus
Yazlıkta sadece max. 3-4 km seyahat edilip ekmek ve gazete almaya yarayacak. İki tekerli bisiklette denge problemi olur diye düşünüyorum.
3 tekerlide siz arkadaki tekerlerden sadece tekini donduruyosunuz asil onda denge problemi oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PwaGG
quote:
Yazlıkta sadece max. 3-4 km seyahat edilip ekmek ve gazete almaya yarayacak. İki tekerli bisiklette denge problemi olur diye düşünüyorum.
3 tekerlide siz arkadaki tekerlerden sadece tekini donduruyosunuz asil onda denge problemi oluyor
Tekerleğin çekiş tarzıyla ilgili hiçbir denge problemi olmuyor.
Annemde yazlık ve kışlık evde olmak üzere 2 tane Bianchi - cargo modelinden var. Lendisi kosa boylu ve kilolu olmasına rağmen alıştıktan sonra şehir içinde dolu kasayla Bayır çıkmaya da başlamıştı
Şuan hatırlayamiyorum fakat etrafimizda cika bike, ve birkaç marka daha kullanan var ama gördüğüm kadarıyla sorun çıkartmaya meyilliler ve yerden yüksekler Bianchi'ye göre. Devrilmeleri daha kolay. Düşünüyorsaniz servis ağı yüzünden Bianchi düşünebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
quote:
Annemde yazlık ve kışlık evde olmak üzere 2 tane Bianchi - cargo modelinden var. Lendisi kosa boylu ve kilolu olmasına rağmen alıştıktan sonra şehir içinde dolu kasayla Bayır çıkmaya da başlamıştı
Şuan hatırlayamiyorum fakat etrafimizda cika bike, ve birkaç marka daha kullanan var ama gördüğüm kadarıyla sorun çıkartmaya meyilliler ve yerden yüksekler Bianchi'ye göre. Devrilmeleri daha kolay. Düşünüyorsaniz servis ağı yüzünden Bianchi düşünebilirsiniz
2 tekere göre zor :D
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
quote:
2 tekere göre zor :D
Evet ama annem 2 tekerlekli kullanamaz... Markete gidip geliyor zırt pirt. Onun için kullanışlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tavsiyeleriniz için herkese teşekkürler. Sanırım Bianchi modelini almayı düşüneceğim. Çünkü yaşlı insanlar bineceği için kolay devrilme riskini göze alamam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X