Şimdi Ara

Kargo köye gelir mi? (Hepsibura da)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
33.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Hepsiburada'dan şu ürünü alacağım

ÜRÜN :

Bu ürünü alsam kargo köye kadar gelir mi veya gelirse kargoya'da ayrı para öder miyim yoksa normal HB KARGOSUNUN FİYATINI MI ÖDERİM (3-5 TL)

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM SİPARİŞİ BUGÜN VERECEĞİM .. BU ARADA KÖY MERKEZE 20 KM UZAKLIKTA

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köye Kargo Teslimatı: Hepsiburada ve Trendyol

Köylerde ikamet edenler için kargo teslimatı olanakları merak konusu olabilmektedir. Bu yazımızda, Hepsiburada ve Trendyol gibi popüler e-ticaret platformlarının köye kargo teslimatı yapıp yapmadığına dair bilgi vereceğiz.

Hepsiburada Köye Kargo Teslimatı

Hepsiburada, Türkiye'nin birçok köyüne kargo teslimatı yapmaktadır. Köye kargo teslimatı olup olmadığını kontrol etmek için sipariş öncesinde teslimat adresini girmeniz yeterlidir. Adresiniz teslimat bölgesi içindeyse, Hepsiburada ürünlerinizi köye kadar teslim edecektir.

Trendyol Köye Kargo Teslimatı

Trendyol da tıpkı Hepsiburada gibi bazı köylere kargo teslimatı yapmaktadır. Sipariş öncesinde teslimat adresinizi girerek köye kargo gelip gelmediğini öğrenebilirsiniz. Trendyol'un teslimat bölgeleri zaman içerisinde değişebildiğinden, güncel bilgi için Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

Köye Kargo Teslimatı için Dikkat Edilmesi Gerekenler

Köye kargo teslimatı için bazı hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

• Teslimat adresi doğru ve eksiksiz olmalıdır.
    • Köyde kargo teslim alabilecek bir kişi bulunmalıdır.
    • Köye ulaşım için uygun bir yol olmalıdır.

Yukarıdaki hususlara dikkat ederek, Hepsiburada ve Trendyol gibi platformlardan köyünüze kolaylıkla kargo teslimatı yaptırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gelmesi gerekiyor. Ilçede ki kargo şirketlerini arayip sorabilirsiniz. Ve hb.com'a.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

Gelmesi gerekiyor. Ilçede ki kargo şirketlerini arayip sorabilirsiniz. Ve hb.com'a.

cevap için teşekkürler kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesine3121

Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Hepsiburada'dan şu ürünü alacağım

ÜRÜN :

Bu ürünü alsam kargo köye kadar gelir mi veya gelirse kargoya'da ayrı para öder miyim yoksa normal HB KARGOSUNUN FİYATINI MI ÖDERİM (3-5 TL)

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM SİPARİŞİ BUGÜN VERECEĞİM .. BU ARADA KÖY MERKEZE 20 KM UZAKLIKTA

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

zahmet edip burya bilgilerini gir gorursunhttp://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/sayfalar/teslimat-sureleri.aspx

• Ptt kargo köylere getiriyor sadece. Hepsiburada.com ise sadece yurtici ile çalışıyor. Köye geleceğini düşünmüyorum fakat aramakta fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: nesine3121

Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Hepsiburada'dan şu ürünü alacağım

ÜRÜN :

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

zahmet edip burya bilgilerini gir gorursunhttp://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/sayfalar/teslimat-sureleri.aspx

Dostum baktım bulunduğumuz yere gönderim yapmıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Ptt kargo köylere getiriyor sadece. Hepsiburada.com ise sadece yurtici ile çalışıyor. Köye geleceğini düşünmüyorum fakat aramakta fayda var

arayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.