Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: patren

kargodaki ürün nasıl çalınıyor beyler bu saçma değilmi

malesef caliyorlar oysaki calani cok rahat bulmalari lazim ama kayiplata karisiyor bunada acil bi cozum bulunmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtici kargodan bende sikayetciyim, defalarca sikayet ettim. Yonetimle de konustum ama nafile, adamlar amatorlukten vazgecemiyorlar. Umursamaz ve bastan savma calisma tarzlarini degistirmek imkansiz. Ankarada bir gunde teslim edilmesi gereken yere kargo 3-4 gunde teslim ediliyor, bu durum bazen duzeliyor, sikayet ediyorsunuz, lojistik sorunumuz var diyorlar, arkadas bir yilda bu sorunu cozemiyorsaniz birakin bu isi.

Ikincisi, teslim bilgileri doldurulurken hic kontrol yapilmiyor. Korgo defalarca eski adreslerime gonderildi ve tekrar adrese gonderime zahmetinde bulunmuyorlar. Agir kavgalar sonrasi ya kargolarim geri gitti yada sinrile elden aldim.

Diyecegim suki yurtici bitmis bir firma, kargo kutularini mahfediyorlar, atma, ezme vb hareketleri gozlerimle gordum. Ankara icin ptt benim ilk tercihim.
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    mesala adamın 500-1000 tl lik malı çalınınca bunu kim karşılıyor malın fiyatını kargo şirketimi
  • Trabzon vakfikebir aras kargo
    Poverbank almistim arizali cikti gelen adresin aynisina geri gondetmek icin subeye gittim verdim saticinin adıyla adresi adam benden telefon numarasini istiyo saticinin. Bi dövmedigi kaldi konuşurken. Neyse zar zor hallettik dedimki paketin üstüne yazarmisiniz arizali powerbank iade vs. Ters ters bakti paketle kalemi firlatti önüme al yaz o zaman dedi söylene söylene içeri gitti. Yazdik biraktim verdim parayi ciktim. Bidaha asla!
    Ama yurtiçinden memnunum sıkıntı çıkarmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargolarin iyiligi kotulugu ile ilgili bisey yazmayacam ama kargo calisanlarina allah kolaylik versin. Bir kez yurt ici kargo da bir kez de mng de olaya denk geldim. İkisi de kadin olan musteri gereksiz bir sebepten adamlara demedigini birakmadi. Ben olsam patlatmistim iki tane ama adamlar sakinlikle karsiladi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an EN BERBAT KARGO YURT İÇİ.

tez günde iflas etmesi dileğimle. Detaya girsem 100 tane vukuat yaşamışımdır. Şu an bile 2 kargoda sorun yaşıyoruz. kargo teslim edileli 3 gün oldu akıbetini bulmaya çalışıyorum. Haram bu yurtiçinin aldığı paralar.
  • Bizim burada yurtiçi kargo ve pttten daha iyi hizmet veren yok. Bölgeden bölgeye değişiyor..

• Bence en iyi kargo şirketleri Aras Kargo ve Yurtiçi Kargo

• quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

O gene iyimiş kardeşim. Benim kargomu başkasına teslim edip, teslim alan kişide kutuyu açmış. Akşam 10:30 da adam bana paketi açık şekilde getirdi kargo mu..

Kaliteli iş yapan kargo kaldımı acaba ?
  • Bayilik sistemi olduğu için bu durum malesef böyle.. Şubeler tüccarlar tarafından çalıştırıldığı için bireysel gönderiler önemsenmiyor.
  • Ufacık bir paket ise evde buluyor ve teslim ediyorlar ama biraz büyük veya ağır ise evde bulamıyorlar veya adres yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo 5 gündür 200 metre mesafeye kargomu getirmiyor..Her defasında ben alıyordum bu defa almıcam..
  • şubelerin sürekli denetlenmesi ve kapasiteye uygun eleman çalışması lazım. adapazarı merkezde aras ve yurtiçi kargodan gayet memnunum.
    önceden yurtiçi kargoda sıkıntı vardı şube değişti sorun kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Bayilik sistemi olduğu için bu durum malesef böyle.. Şubeler tüccarlar tarafından çalıştırıldığı için bireysel gönderiler önemsenmiyor.

Bende bu durumdan şüpheleniyordum çünkü firmalara ayrı bir muamele yapılıyor bu kesin..

Ama MNG ve Sürat Kesinikle böyle değil bireysele öncelik veriyorlar..Hepsiburada gibi firmalar 1-2 TL için bu kargoları tercih etmiyor belki tercih hakkı vermeyen

satıcılara baskı kuralım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 28 Ekim 2015; 13:58:09 >
  • Bu güne kadar tüm kargo firmaları ile sorun yaşadım. Hepsiyle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Bayilik sistemi olduğu için bu durum malesef böyle.. Şubeler tüccarlar tarafından çalıştırıldığı için bireysel gönderiler önemsenmiyor.

Bende bu durumdan şüpheleniyordum çünkü firmalara ayrı bir muamele yapılıyor bu kesin..

Ama MNG ve Sürat Kesinikle böyle değil bireysele öncelik veriyorlar..Hepsiburada gibi firmalar 1-2 TL için bu kargoları tercih etmiyor belki ne var tercih hakkı vermeyen

satıcılara baskı kuralım..

İnan ol Yurtiçi ve Aras piyasayı domine ettiği için MNG ve Sürat çaresiz kaldığı için bireysel müşterilere önem veriyor. Eğer aynı durumda onlar olsaydı onlarda aynı davranışları sergilerlerdi.

O yüzden bu işin bir çözümü yok. Tek yapmamız gereken (benim hep yaptığım şey) şubeyi genel merkeze şikayet edin. Genel merkez şubelere öyle bir ayar çekiyor ki 3-4 uyarıdan sonra isim hakkını dahi alıyor ellerinden

• renklikalemim R kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bireysel müşteri derken,bireysel müşteri üyeliğiniz,internet şube üyeliğiniz ve Paro Card'ınızın olmasını kastetmiştim,herhangi bir site veya sitelerden hizmet satın alarak tarafınıza kargo teslim edildiğinde bireysel müşteri olmazsınız.Standart müşteri statüsüne girersiniz,iyi forumlar,

• Yurtiçi Kargo Ankara/Keçiören Şubesi

Kargo için ev adresimi vermiştim, bütün gün işim çıktı dışarıda olmak zorunda kaldım. Yeğenimi kargo gelirse diye evde bıraktım tüm gün gelmedikleri gibi bir de yalandan eve geldik ama bulamadık diye şubeye göndermişler. Adres değişikliği yapmak istediğimde yardımcı olamayacaklarını söylediler, şubeye gelme imkanımın olmadığını söylediğimde 2 gün içinde kargo gönderene tekrar iletilir cevabı aldım. Neyse 10-15'nci aramada şube müdürüne ulaşabildim de zar zor adres değişikliği yaptırabildim.
  • Yurtiçi Kargo Antalya / Lara

Herzaman ürünü geç dağıtıyorlar bazen dağıtıma çıkarmayıp pardon unutmuşuz diye pişkin pişkin sırıtıyorlar telefonlara asla cevap vermiyorlar
    elemanları parklarda toplanıp piknik yapıyor çimlere yatıyor mesai saatlerinde

Not: Hiçbir zaman firmaya bakmayın her bölgede kalite değişiyor örneğin bizim burada MNG işini çok iyi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 28 Ekim 2015; 14:08:54 >
  • yurt içi kargo antalya/dokuma şube berbat ötesi
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.