Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARAS KARGO tüm türkiyede boktan daha takipleri bile belli değil kargı nerde hiç güncel değil yurtiçi yine iyi bana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dışkının laciverti işte
  • Yurtiçi kargo Alibeyköy şubesi , ayin 17 sinde amazondan aldığım urun 22 sinde şubeye geldi 27 sine kadar beklettilrr yine gittik kendimiz aldık , ilk seferde değilbu onlarca kez kargom olmustur 3 kere getirmemişlerdir, ya evde bulamazlar ya kendi uydurdukları bi adrese gidip adres yanlış derler yada son seferki gibi canları istemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi dağıtıma çıkmayan Yurtiçi ve Aras TOPKAPI şubelerinide listeye eklemenizi rica ederim
  • Dış kapının zili numerik diye( daire numarasına basıp ara ya basacak) , dış kapıya not bırakıp gidiyor çoğu firma ( yurtiçi, ptt ve surat) mng geliyor bi kapıya dek.

Adamlara diyorum tüm gun evde idim zil çalmadı bile bahaneler bahaneler artık şikayet talebi bile yapmıyorum ise yaramıyor dağıtıcılar beyinsiz olduktan sonra...

• Bu konunyn acilmasi cok iyi oldu.bende kocaeli izmitteki baris subesinden yurtici kargo sikayetciyim.daha 1 kere bile evime getirmediler urunu hep ben aldim.telefonlarida hic acmiyorlar onu da anlamadim.
    Arastan ben memnunum.

• Yurtici kargo esenler subesi hicbir kargomu iletmedi. Oturdugum yerde park problemi var bu yuzden durmadan gidiyorlar bizim buradan. Takip fisi falan da birakmiyorlar. Ben pesine dusuyorum gidip 1,5 km otedeki subeden elden aliyorum her seferinde. Hicbir sekilde de yalan soylemekten kacinmiyorlar

• Bizim burdada Aras iyi MNG En dandiği onu napcaz ? MNG hemde en rezili
  • Yurtiçi Kargodan memnun olmayanlara Duyrulur!!!
    Blunduğum ilde defalarca Y.kargo ya kargom geldi fakat nerede getiren, telefonlarını ararsın cevap veren yok, yüzsüzler birdefa şubeye gittim telefon birde oradan aradım nie açmıyosunuz kardeşim sonra yine keyfi uygulamalarına devam en son büyük Patron yani genel merkeze detaylı bir şekilde durumu anlattım sonradan merkez geri dönüş yaptı pek bir netice beklemiyordum ama telefona bile cevap veriyorlar yani sizde genel merkezle sorununuzu detaylı olarak dile getirin, tabi şuan yine keyfiyete başladılar halen şubede olan kargom 3gündür gelmedi

• İstanbul tuzla orhanlı aras kargo. Kargo gelmeyince aradım arkadaş adresi bulamamış dedi telefondaki kadın. Bulamadıkları yer dumankaya adres konutları taa içmelerden gözüken 500 dairelik site. Ben dalgamı geçiyosunuz tarzı konuşunca bu sefer arkadaşın teslim bölgesine ters düşüyo dedi. Beni ilgilendirmez tuzlada 7 8 şubeniz var nasıl ters düşer diyince gelip siz alın dedi. Sinirlerim hopladı hemen şubeye gittim yetkili birini istedim tabiki birisi çıkmadı ortaya bende paşa paşa kargoyu alıp döndüm. Okkalı bi mail yazdım arasa. Ne bi geri dönüş oldu ne bir özür. Yurtiçiyle şuana kadar 4 5 şubeyle alışveriş yaptım hepsi sorunsuzdu. Arasla 3 şubeden sadece bir kez alışveriş yaptım. Kalitesizlik konusunda istikrarlılar.
  • Yurtiçi kargo çok çalışan işçilerine iyi para vermeyen ve müşteriyi en çok mağdur eden firma zaten. Aras sürat mng felan ben daha çok tercih ediyorum..

Yurtiçi ile gönderi yapan bir yereden alışveriş yapmaya çekiniyorum. Üsküdar'da Aras'ı daha başarılı buluyorum..

Bugüne kadar mng - aras - sürat bir iki problem yaşadıysam yurtiçi ile bunların 10 katını yaşadım yemin ederim..

Bir firma hiç mi umut vermez arkadaş, onlar ile çalıştığımda kargonun başına bir iş geleceğine emin oluyorum...

Özellikle hepsiburada yurtiçi ile çalışırken leş gibi sevkiyat yapıyor..
  • Yurtiçi kargo istanbul/taşdelen şubesi,
    istanbul içinde gönderilen kargolar bile iki iş gününde teslim ediliyor.
    Telefonlarına öğleden sonra kesinlikle bakmıyorlar.
  • Beyler yurt içinde çalışıyorum 10 kasımda kaçıyorum ordan şikayeti basın haklısınız çalışanlara değer yok değer olmayınca çalışanlarda pislik yapıyor.

• Merhaba, hayatımda gördüğüm en berbat kargo şubesi MNG Ankara Cevizlidere Şubesi
    ürününüz orada bekler iki sokak aşağıya 1 hafta getirmezler en sonunda pes eder gidip kendiniz alırsınız, her aradığınızda dağıtımda denir, çağrı merkezine defalarca şikayet kaydı açılır ama kimse sizi iplemez, birçok kargo firması ile çalışıyoruz ama mng kargo olmaz olsun
  • Yurt içi kargo - İstanbul Tuzla Şubesi

Adamlar kargo şubesimi çetemi belli değil. Çok kaba ve agresif konuşuyorlar ve iş yerimiz kargoya 5 dk olduğu halde kargoyu işin bitiş saatine denk getiriyorlar. Sabah kargo dağıtıma çıkıyor (9-11 arası) taa akşam 17.00'a üç beş dakika kala getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 28 Ekim 2015; 12:01:01 >
  • Yurtiçi İstanbul / Cennet Şubesi 3 kere kargomu kaybettiler ve elemanları olmasına rağmen dağıtıma çıkarmadılar kargomu gelip kendiniz alın dediler.
  • Yurtiçi
    Pendik merkez şubesi - yeterli eleman olmadığı için gününde teslim yapmıyorlar, hatta ürün 2.güne sarkınca merkez şubeyi arayıp sorunumu belirttim. Kargo dışında şubede kimsenin de telefonlara bakmadığını söyleyince konuşmadan 1 saat geçmeden şöför ürünü teslim etti.

Kaynarca tersane şubesi - bugüne kadar 100 kargo teslim aldıysam 90 bu şubeden aldım. Ürünlerin çoğu zamanında teslim ettiler, bir sıkıntım olduğunda telefon ile görüşüp sorunumu çözüyoruz.

Herhalde merkezi bölgelerdeki personel sıkıntısı yüzünden dağıtımlar bir sonraki gün aksayabiliyor.

• Yurtiçi kargo candır diyenler beğene çöq
  • en iyisi sürat kargo
  • Bursa - Arabayatağı şubesi cumartesi gelen hiçbir ürünü teslim etmiyor. Pazartesiye yada salıya bırakıyor. Geç teslim edeceklerini bildiğim için gidip kendim almaya çalışıyorum ama alamıyorum çünki çoğu zaman ürün dağıtım aracında akşama kadar geziyor. Merkeze şikayette bulundum fakat geçen 6 aya rağmen değişen bir şey yok. MNG de hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Cumartesi gelen ürünlerin tamamını en geç öğleden sonra bana ulaştırdı.

Yurtiçi Kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi severin -- 28 Ekim 2015; 12:10:43 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.