Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede artık şikayetlere başlıyalım kargo seçenekleri çoğalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo / Merter Şubesi

Evime yaklaşık 10 dakikalık bir mesafedeler. Ayın 20 sinde teslim etmesi gereken kargoyu teslim etmediler. Bir gün daha bekledim ayın 21 inde gene teslim etmediler. Bu arada ne beni arayan var nede ben telefonla şubeye ulaşabiliyorum. Ayın 22 sinde yıllık izinimden kullanarak (mecburmuşum gibi) kargo firmasına gittim. 15 dakika boyunca kargomu orda burda aradılar. Haliyle 1001 tane bahane saydılar en sonunda pişkin pişkin "personel sıkıntısı yaşıyoruz" diyerek olayı kapattılar. Gün boyunca yüksek tansiyondan baş ağrısı çektim. Eşim 2 gün boyunca gelecekler diye evden çıkmadı. Ne kadar küfür etsem ne kadar beddua etsem yetmez diye düşünüyorum.
  • Aras kargo evde bulamayinca tekrar gelmemek icin balkona atayimmi diyor..bende hep at diyorum...gecen adam su giderinin ustune birakmis tum su pantolana gecmis yikanmis...bendede suc var ama adamlar cok usengec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osliloskop kullanıcısına yanıt
    Hocam konu bir aksilik olmazsa saat 20:00 de güncellenecek

• Öncelikle KArgo firmaları arasında sıralama yapıldığı takdirde

Yurtiçi - Mng - Aras şeklinde sıralanır.. Sürat kargoyu falan hiç katmıyorum bile..

Yurtiçinde artık çalıştıracak adam bulamadıklarından her önüne geleni işe alıyorlar buda problemlere sebep oluyor. Mng geçtiğimiz yıllarda güzel ataklar yaptı ama pazar payı elde edince hemen oda tasarrufa geçip her önüne geleni işe almaya başladı.. Aras kargo başından beri aynı.. her zaman bu iki firmanın çalışmak istemediği bölgelerde faaliyet gösterirler. Takip sistemleri kötüdür. Bireysel ürün göndericekseniz uzak durun.
  • yurt içi kargo / çeliktepe şube

kargo arabasında koliler gelişguzel atılmış araca indirirkende aynı şekilde sağa sola atıyolar özen gostermiyorlar düzenli koymadıkları için ürünü almaya gidince 15 dk ofisin içinde kargoyu bulmalarını bekliyorsunuz

sabah şubeye ulaşan kargoyu o gun içinde dagitima çıkartmıyorlar yolumun üstü oldugu için ugrayıp alıyorum yoksa nezaman gelecek belli degil.

Kesinlikle memnun degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

Sizin gene iyi buna ne demeli ne yapmalı?

http://selfservis.yurticikargo.com/reports/SSWDocumentDetail.aspx?DocId=191064827077

Buna şerefsizlik denir.Hatta bir başka ismi daha var da neyse.

Ne yapmalı derseniz direk şikayetvara konu açın yurtiçi müşteri hizmetlerini arayın ve onları tehdit edin benim bildiğim azami bir teslimat süresi var belli mesafeler arasında bunu belirtin ve ürününüze el koyduklarını ve suç duyursunda bulunacağınızı belirtin.

Böyle yaptığınız zaman hemen yola geliyorlar.

• Yurtiçi kargo tam bir rezalet. Daha müşteri hizmetleriyle 1 kere konuşamadım. Bunlardan nasıl hizmet bekliyoruz ki zaten. Mng ile yaptığım nakliyelerde hiç sorun yaşamadım.

• Bu kargolar Arasında en berbatı ups kargo. Aras yurtiçi hikaye kalır upsnin yanında

• Yurtiçi Kargo Bursa/Gençosman şubesi çalışanları çok kaba'lar ve çok sahtekarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: draguh

Sizin gene iyi buna ne demeli ne yapmalı?

http://selfservis.yurticikargo.com/reports/SSWDocumentDetail.aspx?DocId=191064827077

bunu görünce halime şükrettim. yazamadığım neler çıkıyor ağzımdan. ürün aldığımız yerlere YURTİÇİ kargodan uzak durun dersek onlarda bir süre sonra çalışmayı durdururlar.
    özellikle yorum bırakılan sitelerde bunu sık sık belirtin YURTİÇİ kargo ile çalışmayın çalışanlardan birşey almayın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

yurtiçi kargo onu gözünüzün önünde yapıyor itiraf etmelerine gerek yok dün tekirdağ yurtiçi rodosto kargodan kargomu almaya gittim malum getirmediler gene , kamyondan kargoları hangara fırlatıyorlardı varyaaa içim acıdı resmen sanki babasının malı fırlatıyor atılan kargoların çoğunda dikkat kırılabilir ibaresi vardı

benim de arkadaşım yeni girmişti 1 ay çalıştı sonra çıktı. fırlatırken çatır çutur ses geliyor kim bilir ne kargolar kırılmıştır felan dedi. onu bana söyledikten sonra yurt içi kargodan zaten haz etmiyordum, şimdi internetten birşey alacaksam satıcı firmaya hemen mesaj atıyorum benim ürünümü yurt içi veya sürat ile kargolayacaksanız hemen siparişimi iptal edin diye.

haliyle iptal istemediklerinden diğer firmalarla gönderiyorlar.

bunlarda allah korkusu yok kargo bir geliyor paramparça.

başka bir konuya da değinmek istiyorum, kargo işi çok zahmetli insanı yoran bir iş. maaşları ne kadar çalışanların bilmiyorum fakat genelde bir suratsızlık olayı var çoğu kargo çalışanında.

bir şey söylüyorsun dinlemiyorlar bile acaba maaşları düşük mü ondanmı böyle isteksiz çalışıyorlar anlamadım. ha madem maaşı düşük git başka maaşı iyi bir iş ara kimse zorunda değil ki onun bunun suratını çekmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 28 Ekim 2015; 10:00:38 >

• BENCEDE HAYIR
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Çok doğru suratsızın tekiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordon Freedos kullanıcısına yanıt
    Evet bende böyle düşündüm bende şikayetlere başlayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargodan memnunum. Konuda yer almıyor ama sürat kargo tek kelimeyle rezalet. (Silivri)

• Sürat kargo Ankara Eryaman şubesine Allah kimsenin işini düşürmesin.

N11 den yapmış olduğum alışverişte satıcı ile mesajlaştık.Sadece cumartesi günleri evde olduğumu diğer günler ise Ankara dışında kaldığımı söyledim.Kargo ile görüşün eğer cumartesi teslim etme şansları var ise ürünün ödemesini yapacağım dedim.Satıcı kargo ile görüştü bende ödemeyi yaptım.Perşembe günü kargoya verildi ve üzerine not yazıldı.Bunun dışında telefonla da bilgi verildi eryaman şubesine.Cumartesi günü sabahtan beklemeye başladım.İnternetten baktığımda saat 2de mesainin bittiği yazıyordu.Yaklaşık 20 defa aradım ya cevap vermediler ya da meşguldü telefonları.Sonra satıcıyı aradım ve ürünün gelmediğini telefonlara cevap vermediklerini söyledim.Satıcıda durumu bildiği için şube müdürü ile bir şekilde iletişime geçip ürünü teslim ettirdi.(Saat 4 gibi)
    Akşam şikayet yazdım hemen.Ertesi gün aradılar, şube ve çalışanlar ile iletişime geçtik bir daha tekrarlanırsa ceza uygulanacak hatta işlerine son verilecek dediler.Bende böyle bir şeye gerek olmadığını, daha öncedende alışveriş yaptığımda ürünlerimin kaybolduğunu ya da zarar gördüğünü belirttim.Telefondaki yetkili şikayetinizi kaldırmanız mümkünmü diye sordu.Bir alışverişim daha var onun sorunsuz sonuçlanmasının ardından şikayetimi kaldıracağımı söyledim.
    Satıcı yeni kargomu perşembe yolladı(cumartesi teslim edilecek şekilde).Cuma günü sabah msj attılar ürününüz bugün teslim edilecek diye.Site yönetimini aradım ve kargomu teslim almaları için adamlara dil döktüm 2 saat.Akşam aradım kargo gelmedi dediler.Cumartesi sabah eve geldim sabah 8den itibaren beklemeye başladım.Kargo kuryeye zimmetlendi görünüyordu.Kurye saat 11 gibi aradı evde olup olmadığımı sordu.Evde sizi bekliyorum dedim.Tamam dedi ve telefonu kapadı.Saat 2 ye kadar bekledim ve kuryeyi beni aradığı numaradan defalarca aradım.Saat 3 gibi telefona cevap verdi.Sizi bekliyorum ne zaman geleceksiniz dedim.Ben sizin siteyi karıştırmışım getirebilirsem getirrim yoksa pazartesi gelin teslim alın dedi.Hafta içi evde olmayacağımı söylediğim halde adam gayet rahat ve yüzsüz şekilde davrandı.O sinirle evden çıkıp olduğu yere taksi ile gidip 50 liralık ürünü teslim almak için 25 lira taksi parası verdim.

Bazı arkadaşlar asgari ücretle çalıştırılıyorlar gibi savunmalar yapmışlar.Eyvallah adam gibi çalışan insanlara lafım yok ama maaşım az deyip işine sahip çıkmayan, müşteri memnuniyetini sallamayan firmasını zarara uğratan böyle karaktersizlere asgari ücret bile fazla.

• Yurtiçi Kargo Polsan üyelerine %40 indirim yapıyorken neden tercih etmeyeyim ki. Bu firma benim işimi görüyor. Senin işini görmüyorsa senin için kötü olcak tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aradım yk müşteri hizmetlerini tahminen 15-20 dk bekledim mal gibi sonra çıktı karşıma birisi tmm efendim ben acil teslim edilmeli yazdırcam dedi, sonuç:http://selfservis.yurticikargo.com/reports/SSWDocumentDetail.aspx?DocId=171981951843# dağıtıma bile çıkmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Harold May

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

Orijinalden alıntı: arthurexcalibur

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Yurtiçi Kargo Denizli-Horozlu şubesi. Teslim süresi 2 iş günü olan paketleri 4-5 günde getirmeleri ve çalan telefonları açmamaları ile meşhurlar.

Hemen elimde olsun diye HB den 1-2 tl fazla verip hızlı kargoyu seçtiğim kargom normalde Cuma günü elimde olması gerekirken bu gün teslim edildi.5 gün arabada gezdirdiler kargomu.Telefonları açmamak için icad ettikleri telesekreter sistemini de ayrıca kutlamak gerekir.

Yaz hocam Yurtiçi Kargo Denizli Horozlu şubesi tek kelimeyle rezalet.

Horozlu'yu bir gün gidip yıkacağım ama ne zaman bilmiyorum. Kaç kere şikayet ettim bir kere geri dönmediler...

Size önerim; eğer Aras Kargo Çamlık Şubesi'ne yakın iseniz Aras Kargo ile çalışmanız. Eğer Aras Kargo seçeneği varsa webten alışverişlerde kesinlikle Aras Kargo'yu seçiyorum istanbuldan ürünler 1 iş gününde teslim ediliyor.

yurtiçi horozlu şubesi kadar illallah getirten bir başka kargo şubesi daha yoktur.

istiklaldeki evime bir paketi 4 günde getiremediler. paketin durumunu sorayım diye telefon açıyorum telefonlara bakan yok. hadi dedim gidip şubeden alayım bi gittim paket dağıtımda iyice sinirlerim tepeme çıktı ve adama bir kaç öfkeli laftan sonra zahmet edip kuryeyi aradı da anca öyle alabildim. kurye hazretleri telefondan diyor ki şu anda oraya uzaktayız altınızda araç varsa onla gelip alabilirsiniz. altımda araç yok kardeşim o paket bugün elime gelecek dedikten sonra akşam saat 6'da paketim anca geldi.

ayrıca şubeye gittiğimde oradaki çoğu müşteri fena halde öfkelilerdi. o şubeden şikayetçi olmayan yok gibi.

geçen hafta paketimi şubeye almaya gittiğimde adamın biri orada çalışan burnu kalkık hatunu baya sağlam azarlamıştı, hatunun dili bir tarafına kaçmıştı.

horozlu ve üçgen şubeleri en aşağı ikinci günde teslim ediyor genelde. önceden ertesi güne gelirdi sanırım yoğunluk çok arttı.

şu ana kadar memnun kaldıklarım aras çamlık ve çınar şubeleri, sürat kargo çamlık şubesi. gecikme olmadan geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.