Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Yurtiçi kargonun Ankara Hoşdere şubesiyle 2 kere sorun yaşadım. 2. sinde oranın genel müdürü ile birbirimize girecektik. Olayda hiçbir şekilde dağıtıma çıkılmamasına rağmen geldik vs demeleriydi. 2 gün aynı şeyi yaptılar. Adam beni sinir edince şikayetvar ve yurtiçinin kendi sitesinden durumu uzunca anlattım. Sonraki gün yurtiçinden telefon geldi ilgileneceğiz vs diye. Ondan sonra bir süre yurtiçini kullanmadım. Geçen amazondan ürün aldım ve otomatik olarak yurtiçi atandı. Perşembe akşam üstü Türkiye'ye giren ürün Cuma sabahı şubeye geldi. Ve saat 12'de eve geldi. Ben yoktum. Cuma akşam üstü ürünü almaya gittim ve aldım. O tartıştığım genel müdürü oradan almışlardı.

Demek istediğim, burada "Yurtiçi Aras çok kötü ühühühü" diyeceğinize gidin bulabildiğiniz heryerden Yurtiçine ulaşıp yazın. Gerekirse tartışın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Belirli şubelerde sorun yaşanmış olması firmaların berbat olduğu anlamına gelmez. Ne o öyle kullanmayın kullandırtmayın. Çalışanların maaşını ödeyeceksen kullanmayalım. Ben neredeyse 15 yıldır yurtiçi kargo kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Bu değil ki asla sorun yaşamıyacağım, olabilir yaşayabilriim. İnsanlar çalışıp kıt kanaat geçinmeye çalışıyorlar sen kalkmış kesin biçin der gibi. Şube bazında fikir beyan edersin eyvallah ama genelleme hakkın yok.
  • Yurtiçi ankara etimesgut gelmeyecek ürünü arabaya yüklüyolar 3 4 güne anca geliyor gidiyorum ordan alayım bari diye ürününüz yolda diyolar düzgün konuşmuyolar insan değiller yani çok kabalar ben alışveriş yaparken söylüyorum zaten yurtiçine vermeyin diye fakat aras iyi sanki ona haksızlık olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargoyla ilgili şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.

Yurtiçi kargoyla ise problemsiz ürün teslimim neredeyse yok diyebilirim. Hele ki ürünü dağıtıma dahi çıkarmadan 'evinize geldik bulamadık ürunü şubeden gelip alın' olaylarına hastayım....

• Yurtiçi Kargo hepsiburada ile çalışıyor çoğu üründe tek seçenek çıkıyor keyfi ne zaman isterse o zaman getiriyor.Çoğunlukla şubeden gidip alıyorum tabi onlar adrese teslim diye geçiyor.
    Aras Kargo ise yakın mesafeye geç getiriyor beyefendiler merdiven çıkamıyor her defasında bi bahane buluyorlar..

Sürat ve MNG en hızlı getirenler.
  • Yurtiçi Kargo Balıkesir Merkez karesi şubesi. Kesinlikle kullanmayın. Sürekli kargoyla işim oluyor ve ne kadar yurtiçi kargo olduysa hepsi sorunlu. Bir tane sorunsuz süreç yaşamadım. Adam bina kapısına geliyor kafasına göre bi zile basıyor, ben de evde olduğum halde. Sonra arıyorum diyor ki ben apartman kapısına geldim zile bastım kimse açmadı. Hayır adreste zilin üzerindeki isme kadar yazmasam dicem haklı. Ondan sonra o kadar kavga ediyoruz ve bi dahaki gün tekrar dağıtıma çıkardığında bilerek getirmiyor ve yetişmedi notu düşüyor. Bir de üstüne 2 gün sonra bi daha kargomun geleceği tutmaz mı. Tabi bu da adresi ezberlemiş. Onu da 2 gün üstüste yetişmedi diye getirmiyor. Yurtiçi müşteri hizmetlerini aradım tabi ben de konuyla alakalı 1 saat onlardan çıkardım sinirimi ama tabiki değişen bişey yok. Kesinlikle Balıkesirdeyseniz Yurtiçi kullanmayın. Zağnos şubesi için konuşmayayım bu arada onu tam bilmiyorum.

• yurtiçi kargo istanbul tuzla içmeler şubesi, şubenin arabası yok diye dağıtım yapmıyorlar 3 gündür!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

Orijinalden alıntı: arthurexcalibur

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Yurtiçi Kargo Denizli-Horozlu şubesi. Teslim süresi 2 iş günü olan paketleri 4-5 günde getirmeleri ve çalan telefonları açmamaları ile meşhurlar.

Hemen elimde olsun diye HB den 1-2 tl fazla verip hızlı kargoyu seçtiğim kargom normalde Cuma günü elimde olması gerekirken bu gün teslim edildi.5 gün arabada gezdirdiler kargomu.Telefonları açmamak için icad ettikleri telesekreter sistemini de ayrıca kutlamak gerekir.

Yaz hocam Yurtiçi Kargo Denizli Horozlu şubesi tek kelimeyle rezalet.

Horozlu'yu bir gün gidip yıkacağım ama ne zaman bilmiyorum. Kaç kere şikayet ettim bir kere geri dönmediler...

Size önerim; eğer Aras Kargo Çamlık Şubesi'ne yakın iseniz Aras Kargo ile çalışmanız. Eğer Aras Kargo seçeneği varsa webten alışverişlerde kesinlikle Aras Kargo'yu seçiyorum istanbuldan ürünler 1 iş gününde teslim ediliyor.

yurtiçi horozlu şubesi kadar illallah getirten bir başka kargo şubesi daha yoktur.

istiklaldeki evime bir paketi 4 günde getiremediler. paketin durumunu sorayım diye telefon açıyorum telefonlara bakan yok. hadi dedim gidip şubeden alayım bi gittim paket dağıtımda iyice sinirlerim tepeme çıktı ve adama bir kaç öfkeli laftan sonra zahmet edip kuryeyi aradı da anca öyle alabildim. kurye hazretleri telefondan diyor ki şu anda oraya uzaktayız altınızda araç varsa onla gelip alabilirsiniz. altımda araç yok kardeşim o paket bugün elime gelecek dedikten sonra akşam saat 6'da paketim anca geldi.

ayrıca şubeye gittiğimde oradaki çoğu müşteri fena halde öfkelilerdi. o şubeden şikayetçi olmayan yok gibi.

geçen hafta paketimi şubeye almaya gittiğimde adamın biri orada çalışan burnu kalkık hatunu baya sağlam azarlamıştı, hatunun dili bir tarafına kaçmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 28 Ekim 2015; 3:07:40 >

• Aras ve sürat kargo kartal şubeleri çok sahtekar olmakla birlikte en yüzsüz çalışanlara sahip. Özellikle sürat yalan dolanla kargoyu geciktiriyor. Arasın şubesi kargoyu çaldırıp yalan beyanla teslim edildi yapıyor.
  • Şahsen Yurtiçi Kargo'dan oldukça memnunum ve şikayet etmeyeceğim.
  • Yurtiçinden memlunum özellikle bize gelen abi hep aynı saatlerde gelmesi hoş sohbetide cabası sağolsun.
  • Firma seçerken ups'i seçmenizi tavsiye ederim, evde yoksanız telefon edip randevu alıyorlar evdeyseniz kargo bekleme stresi olmuyor çünkü takip sistemi gps' li, aracın o an nerede olduğuna bakıp bakkala gitmek gibi ihtiyaçlarınızı giderebilrsiniz, diğer şirketlerde ben gidince gelirlerse korkysu oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurt içi kargonun fiyatlarını hiç beğenmiyorum. Bi ürün alacaksam yurt içi ile göndermeyin lütfen diyorum.

• Eskişehir Dorlion, Bugün yine kargom var bakalım bugün ne sorun yaşayacağım çok merak ediyorum.

Geçen sefer 1 gün içinde teslim edilen kargo o gün teslim edilmedi. Eskiden akşam gelin şu saatte alın derlerdi ama artık o da değişmiş ertesi sabah gelip alın diyorlar, ertesi sabaha kalacaksa tekrar dağıtıma çıkart o zaman arkadaşım... Kargomu alamadım yani o gün ne kadar kavga etsemde neymiş efendim merkeze geri dönüyormuş yok artık.... Büyük şehir olsa anlayacağım bir sürü yurt içi kargo var zaten ve bu bölgelerde dağıtımın gecikmesi çok zor genelde ertesi güne pek kalmaz. Fakat gittiğimde kargo dağıtımı yapan elemanı telefonda azarlıyorlardı sanırım işi aksatıyor diye.

Dağıtıma hiç gelmedikleri için ertesi gün tekrar dağıtıma çıkmış herhalde dedim. Çünkü arıyorum kargo şubede yok, aracı arıyorlar araçta yok, netten bi baktım tanımadığım birine teslim edilmiş üstelik dün akşam ben adamlarla kavga etmeden yarım saat önce. İyice dellendim, tanımadığım bir kadın soyadı da yazmıyor ismi var sadece.

Kargo şubesini aradım sinirle, dedim böyle böyle. Şubeyi tekrar arayıp taradılar kargo yok bu sefer o şoför oradaydı herhalde apartman görevlisine teslim ettik diyor arkadan beri. Hayır adamın adını biliyorum kadın ismi var, meğer kapıcının eşine vermişler. Onlar da dün gece hiç söylememiş evde yokuz herhalde diye. Onlarınki ayrı bir sorumsuzluk kargo şirketinin ki ayrı.. Dedim hadi 100 liralık mal var içinde kaybolsa neyse dersin peki daha pahalı bir malzeme almış olsam kargocunun bunu tanımadığı birine teslim etmesi doğru mu ? Kaybolsa sorumlusu kim bunun dedim ağızlarını bıçak açmıyor o zaman da. Merkeze de şikayet ettim ama uyarmışlar mıdır bilmiyorum. Dedim ama kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum ama böyle de sorumsuzluk olmaz en sert şekilde uyarın dedim.

Kargocu bir de arkadan söyleniyor, evde yoklardı işte kapıcıya verdim falan. Kocaman adres var, ben bütün işlerimi erteledim akşama kadar kargo bekledim evden çıkmadım zilim bir kere bile çalmadı dedim yine ses yok karşı taraftan.

Uzun lafın kısası eskiden hep memnuniyetimi dile getirdiğim Yurt içi kargodan artık korkuyorum. Aras'a laf atardık aynı kaliteye düştü yurtiçi de. UPS en baba şirket diyebilirim, kamyonlarını GPS ile netten takip edebiliyorsunuz, eve gelecekleri zaman telefon açıyorlar evde misiniz şu anda size geliyoruz diye ya da evde yoksak arıyorlar yakınlardaysanız bir süre bekleyebilirim diyor vs. Kargo hizmeti dediğin böyle olmalı. PTT posta değil sonuçta bu at kutuya geç git.

• Karabuk yurtici kargo rezalet defalarca sikayet etmistim donus yapmamislardi. Sonunda karabuk subesi kapanmis sanirim safranbolu acik su an.

Karabuk surat ve ups kargo berbat.

Aras kargoda hic sıkıntı yasamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MNG kargo içlerinde en iyisi yahu çok kargo firması ile çalıştım.

Mng en iyisi gerçekten. Bir kaç kötü şubesi var ama bu bir gerçek. Bir kaç defa denk geldim kötü şubelerine.

sonrası ise sıralamam şu şekilde iyiden kötüye,

ups (iyi ama pahalı)
    aras (iyi)
    yurt içi (hem pahalı hem kötü, yurt içi kargoda çalışmış bir arkadaşım kargoları kamyonlara fırlatarak koyduklarını itiraf etti)
    sürat (allah korusun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 28 Ekim 2015; 4:37:32 >
  • aras kargo iskenderun fransız mezarlığı şubesi

yurtiçi kargo iskenderun çarşı şubesi
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    yurtiçi kargo onu gözünüzün önünde yapıyor itiraf etmelerine gerek yok dün tekirdağ yurtiçi rodosto kargodan kargomu almaya gittim malum getirmediler gene , kamyondan kargoları hangara fırlatıyorlardı varyaaa içim acıdı resmen sanki babasının malı fırlatıyor atılan kargoların çoğunda dikkat kırılabilir ibaresi vardı
  • Gaziantep Karataş Kargo Şubesi
    1.Farklı kişiye teslim etti kargomu.
    2.200 metre mesafedeki evime kargonun şubedeyken geldiğini görmedim.
    3.Kargonuza hiç insancıl davranmazlar şubeye girin yerdedir kargolar.
    4.Telefonları yıllardır bozuk.
    5.Tüm gün adreste olmana rağmen yoktur derler.Kargonuzu şubeden alın derler.
    6.Eksik adres bilgisi yazarlar.Şubeden alın derler.
    7.aynı pakete 2 farklı günde 2 farklı fiyat çıkarırlar.
    8.Özkütleleri yağdan azdır.Her zaman haklıdırlar.

(hepsi Gerçek Kesit niteliğinde yaşanmış olaylardır.)

• Merhaba,yurtiçi kargo kazancı ile doğru olarak,küstah, aşağılar gibi davranış gösteren firma.Çalışanlar ise bildiğin kralcı, alayı terbiyesiz.Suratsız bayanları doldurmuşlardır,şube müdürü bütün gün telefonla oynuyor,umurunda değil dünya.
    İstanbul Kozyatağı şube, internetten aldigim ürünü her seferinde kendim gidip aldim,tamamen kurumsala dönük, bireyseli peşinden koşturan bir firma.bence iyi kargo MNG o da pahali.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.