Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde bir ürün aldım n11 den, ürün kutuda sızıntı yapmış, bir baktım kargo bilgilerinde müşteri ürünü kabul etmiyor yazıyor, dedim ne oluyor, neymiş efendim sızıntı var ürünü zaten kabul etmezsiniz diye, firmayla görüşüp öyle yaptık dediler. bir de yüzsüz yüzsüz biz geldik aradık ulaşamadık, not bıraktık falan diyorlar. külliyen yalan. az daha n11 artan indirim kuponundan oluyordum bunlar yüzünden. aman ARAS KARGO ya dikkat.

yurt içi için ise pek birşey diyemiyorum, çünkü ürünleri genelde evden değil şubeden alıyorum, ikisi de kötünün kötüsü firmalar, müşteri memnuniyet anlayışı sıfır. ikisinin de zaman zaman sorunlar yüzünden müşteri hizmetlerini aradım, ne arayan ne soran oldu.

kısacası:

ARAS KARGO
    YURTİÇİ KARGO

• YURTİÇİ KARGO

1 22.10.2015 18:25 Taşıma belgesi düzenlendi. Cağaloğlu Fatih İstanbul
    2 22.10.2015 20:06 Transfer sürecinde
    3 23.10.2015 07:42 Teslim birimine ulaştı. Samandıra Sancaktepe İstanbul
    4 23.10.2015 09:37 Dağıtıma çıkarıldı. Samandıra Sancaktepe İstanbul
    5 24.10.2015 11:55 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. Samandıra Sancaktepe İstanbul
    6 26.10.2015 08:47 Dağıtıma çıkarıldı. Samandıra Sancaktepe İstanbul
    7 26.10.2015 17:14 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. Samandıra Sancaktepe İstanbul
    8 27.10.2015 08:29 Dağıtıma çıkarıldı. Samandıra Sancaktepe İstanbul
    9 27.10.2015 16:38 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. Samandıra Sancaktepe İstanbul

Ayıptır yahu. Yetişemiyorsanız ağınızı genişletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Rex -- 28 Ekim 2015; 0:53:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arthurexcalibur

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Yurtiçi Kargo Denizli-Horozlu şubesi. Teslim süresi 2 iş günü olan paketleri 4-5 günde getirmeleri ve çalan telefonları açmamaları ile meşhurlar.

Hemen elimde olsun diye HB den 1-2 tl fazla verip hızlı kargoyu seçtiğim kargom normalde Cuma günü elimde olması gerekirken bu gün teslim edildi.5 gün arabada gezdirdiler kargomu.Telefonları açmamak için icad ettikleri telesekreter sistemini de ayrıca kutlamak gerekir.

Yaz hocam Yurtiçi Kargo Denizli Horozlu şubesi tek kelimeyle rezalet.

Horozlu'yu bir gün gidip yıkacağım ama ne zaman bilmiyorum. Kaç kere şikayet ettim bir kere geri dönmediler...

Size önerim; eğer Aras Kargo Çamlık Şubesi'ne yakın iseniz Aras Kargo ile çalışmanız. Eğer Aras Kargo seçeneği varsa webten alışverişlerde kesinlikle Aras Kargo'yu seçiyorum istanbuldan ürünler 1 iş gününde teslim ediliyor.

• Yurtiçi Kargo'nun müşteri hizmetleri de anlamsız çalışıyor. Kargoyu geç getiriyorlar diye şikayet oluşturmak istiyorum (her zaman ilk dağıtımda yetiştiremeyip sonraki güne bırakıyorlar) kargo dağıtımda diye şikayet oluşturamıyorlar(mış). Kargoyu yetiştiremiyorlar şikayet kaydı oluşturtuyorum ve kargoyu gidip şubeden alıyorum ama bu sefer kargoyu teslim aldığım için şikayetim çözümlenmiş oluyor. Müşteri hizmetleri ile konuşurken takım liderlerine aktaramıyorlar, kendileri hakkında da şikayet oluşturamıyorsunuz. Saçma sapan hareketler...
  • 14 Ekimde Yurtiçi kargo ile İzmirden Aksaraya bir dosya yolladım.14 gündür teslim olmadı İlk gönderdiğimde şube aranıyordu direk açmıyorlardı.Şimdi bütün şubeleri aradığında direk çağrı merkezi sistemi devreye giriyor.Gönderdiğim şube iç hattan dağıtım şubesini defalarca arıyor meşgule atıyor dönmüyorlar işyogunlugundan dolayı fazlada ilgilenemedim bugün cagrı merkezıne baglandım şubeyi arıyor açmıyorlar dağıtıcıyı arıyor açmıyor bana diyor tekrar arayın bir geri dönüş yok bugün yine dağıtımda gözükttüğü halde akşam üstü teslim edilemediye düşürmüşler.Ne alacak adamı arıyorlar ne beni arıyorlar ne geri şubeye iade ediyorlar bunların allah cezalarını versin hayattan soğuttular beni.

• İzmir / karşıyaka aras kargo..hayatımda gördüğüm en kötü kargo şirketi..ürün hiç bir zaman evime gelmedi , ürün gelse bile 2 gün sonra falan teslim ediliyorki kargo şirketi 2 arka sokağımda.

Ama yurtiçi kargo ile bi sıkıntı yaşamadım..(şuana kadar)
  • yurtiçi kargo çayırova şubesi on numara çalışıyor

aras kargo çayırova şubesi ise en berbat çalışan lokasyon mümkün olduğunca alışverişlerimi yurtiçi kargo ile getirtiyorum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım
  • Yurtici kargo-Beykent subesi...

Hayatimda calistigim en rezalet sube. Kullanmayin kardesim su yurticini bakin nasil duzelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

Yurtiçi kargo dan uzak durun ürünlerinizin kaybolma riski çok yüksek.

Aynen öyle;yurtiçi Kocaeli Çayırova şubede kargomu baya bi aradılar zar zor buldular
  • Yurtiçi kargo Kocaeli-Çayırova şubesi
    *geç teslimat
    *teslimat bugün yok dediler tamam dedim şubeye gittim kargom dağıtıma çıkmış(sitesine bastım şikayeti)
  • Yurtiçi Kargo Şanlıurfa Edesa . Allaha yakın bana uzak olsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arthurexcalibur

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Yurtiçi Kargo Denizli-Horozlu şubesi. Teslim süresi 2 iş günü olan paketleri 4-5 günde getirmeleri ve çalan telefonları açmamaları ile meşhurlar.

Hemen elimde olsun diye HB den 1-2 tl fazla verip hızlı kargoyu seçtiğim kargom normalde Cuma günü elimde olması gerekirken bu gün teslim edildi.5 gün arabada gezdirdiler kargomu.Telefonları açmamak için icad ettikleri telesekreter sistemini de ayrıca kutlamak gerekir.

Yaz hocam Yurtiçi Kargo Denizli Horozlu şubesi tek kelimeyle rezalet.

Hbnin hizli kargosunu bir kac kere kullandim hicbirindede bir sıkınti yasamadim cok sukur. Tek sorunum en son siparis ettigim urun 1 gun gec gelmesiydi bunuda bizzat beni arayarak bildirdiler. İstanbul ici cok hizli getiriyorlarda ist. Disina hizmetleri yok diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aras iyidir yurt içi berbat izmit/korfez/kocaeli

• istanbul maltepe aras kargo süreyyapaşa şubesi.kesinlikle bu bolgedeyseniz aras kargoyu tercih etmeyin.getirmedikleri urune getirdik bulamadik,aradik ulasamadik notu dusuyolar.istanbul ici teslimatlari 1hafta gecmesine ragmen yapmiolar.surekli gidip kendim aliyorum.telefonlara kesinlikle cevap veren yok ztn.dergi fatura gibi bir teslimat var ise işi abartip teslim ettik notu yazdiklari bile oluyo.almadim hani aldigima dair belgeniz varmi diorum almissiniz diyor yalanci karaktersiz adamlar.aman uzak durun.

• Arkadaslar kargo isiyle iligili söförleri suclamamaniz lazim calisma kosullari cok agir uzun saatler arac sürmeleri gerekiyor ve üstüne üstün bu uzun saatlerin parasini alamiyorlar bir aracin dagitabiliceginin 2 kati paket yükleniyor buda isin kaliteisni düsürüyor.Cok stressli bir is, bütün is dagitici firmanin vicdanina kalmis.Bir müsteriye örnegin paketi götürüyorsunuz iki imza aticak sizi 2 saat oyaliyor tartismayada giremiyorsunuz, kendinizi dagitim yapan kisinin yerine koyun ona göre muamele yapin bir tek siz yoksunuz paket bekliyen.
  • Ben defalarca şikayette bulunum işe yaramıyor arkadaşlar. Ama şunu söyleyeyim. Hayatımda Antalya Meltem şubesi Yurtiçi kargo kadar laubali sorumsuz bir yer görmedi.
    Yurtiçi
    Antalya Meltem
    Tekirdağ Günebakan
    Uzak durun.
  • Adam gibi para vermiyorlar Çalışanlara ,ne olursa olsun bu ASGARİ ÜCRET varken hep ama hep şikayet olacak . 1000TL para veriyor afedersiniz köpek gibi çalıştırıyorlar .
  • Sizin gene iyi buna ne demeli ne yapmalı?

http://selfservis.yurticikargo.com/reports/SSWDocumentDetail.aspx?DocId=191064827077

• Ben Yurt İçi' den memnunum. Aras da fena değil bu güne kadar problem yaşamadım ikisiyle de
  • Kütahya yurtiçi aşırı memnunum senelerdir kullanıyoruz. Aras'da elemanlar ilgisiz gibi başka sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.