Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtiçi Kargo İstanbul Avcılar Türksan Şubesine 2 kere kargom geldi. 2 seferde de evde olmama rağmen zil hiç çalmadı. Evde bulamamışlar. şikayetvar sitesine de yazdım. Çeki düzen verirler inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uqurcan

quote:

Orijinalden alıntı: jawsap

zonguldak - karaelmas şubesi çok kötü yurtiçi kargonun öyeki kargoyu kapının önüne bırakıp gidiyorlar telefon bile etmiyorlar.Aramak zorunda olmadıklarını söylüyorlar, insanlık öldümü diğerleri arıyor dediğimiz zamanda öyle bir zorunluluklrının olmadığını pişkince söyleyebiliyorlar.İnsanlık öldümü tartışılır ama yurtiçi kargo bu kafayla anca zorunluluklar yüzünden kullanılan müşteri profili oluşturur.

Sayısız alışverişim oldu kendileriyle tek bir sorun yaşamadım. Artık tanışıklık oluştu. İsmimi söylüyorum gönderi yaparken teslim edip gidiyorum. Bazen şubeye gidiyorum almaya beni görünce direk adresimi söyleyip kargomu hazırlıyorlar. Kendileri aslında gerçekten iyi çalışıyor.

Valla iyi çalışıyordan kastınız nedir bilmem ama bir kargo firması kapının önüne kargoyu atıp gidiyorsa bir telefon etmeye bile tenezzül etmiyorsa orada sıkıntı vardır diye düşünüyorum

• Yurt İçi kargo İstanbul Küçükçekmece Cennet şubesi

21 ekimde kargoya verilen dış fırçası siparişim. 22 sinde saat sabah 8de şubeye geldi. 22-23-24-25(pazar)-26 ekimde Kargonuz şubededir, ilk dağıtımda teslim sürecine başlanacaktır yazdılar. 27 ekimde Alıcıya adreste ulaşılamadığından, adrese bilgi notu bırakılmıştır yazdılar ama tüm gün evdeydim ve kapıda vs hiçbir not yok. Şube evime 5 dk yürüme mesafesinde. 1 haftada 5 dk lık yola teslimat yapamayacaklarsa bu işi bıraksınlar daha iyi. Zaten yurt içi ile mümkün oldukça iş yapmıyorum burada en iyisi aras kargo. Hatta sürat ve mngde yurt içinden iyi. Kesinlikle yurt içi kullanmayın sorunsuz işleri yok.

Güncelleme: 28 ekim. Arkadaşın birisinin özel bir ricası oldu. Kargoyu almayacaktım ama kargonun olduğu yere gitmem gerekti. Gitmişken alayım bari dedim. İçeri girdim sırada bekliyorum sıradaki herkes benim kargom gelmedi evdeydim birde not bıraktık yazmışlar diye şikayet ediyor. Seslerini çıkarmadılar sonra bir kız geldi biraz serçe öğrenci yurduna neden getirmiyorsunuz filan dedi. Ozaman bombayı patlattılar o bölgede koli dağıtan eleman var ama doya dağıtan elemanımız yok dağıtım yapamıyoruz dedi. Madem böyle kardeşim neden milleti aptal yerine koyyorsunuz. Etrafada bir göz gezdirdim gerçekten 1 tane sağlam koli yok heryer karma karışık birisinin kolisini arıyorlar 50 tane koliyi yerden yere vuruyorlar. Orda 55 ekran bir tv kutusu gördüm o adama sağlam gittiyse büyük sadaka vermiş demektir. Bir kez daha cennet şubesinden uzak durulmasına karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 28 Ekim 2015; 17:49:47 >

• Reco. kullanıcısına yanıt
    bizim burda da iyi aras

ama hiçbiri bi ups kargo değil. o da pahalı işte.

yurtiçi tr geneli rezalet adamlar bildiğin kargoları tekmeleyerek koyuyor yada fırlatıyor. elektronik ürünü asla onların aracılığıyla almam.

birde terbiyesiz ve eğitimsiz çalışanları. ürünü 6 günde teslim etmediler, bende çirkeflik yaptım biraz şikayet edicem diyerek, nerdeyse saldırıcaklardı bir ara.

ama şartları gerçekten çok ağır

10 kişinin yapacağı işi 2 kişiye yıkıyorlar.

temel problem bu.

mng kargoda ise 4 kişi boş boş oturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtici tum turkiyede berbat zaten hizmetleri ilk zamanlar iyidi artik degil,kapiya geldik bulamadik derler zili dahi calmazlar not biraktik derler not yok, aras,mng,ups yine yine en iyileri, cok sorun yasadim yurticiyle oyle boyle degil buraya yazip gozlerinizi yormak istemiyorum, aklinizda bulunsun ;)

• Arkadaşım yurtiçi kargoda çalışıyor günde 12 saat ondan dolayı ne şekilde çalıştıklarını biliyorum.
    Bu adamlardan güleryüz beklemek zor zaten eleman bulmakta sıkıntı çeken firmalar eleman çıkarmıyorlar.
  • Yurtici kargoya laf ediyorsaniz siz kesin en iyi kargo ptt diyorsunuzdur

• 2005'te Aras şubeye teslim edilen sıfır laptop çalındı, sağolsun webdenal.com tekrar yenisini gönderdi. Aras ile bir kaç kez daha sorun yaşadım. O günden bu yana yurtiçi, mng kullandım. Sorun çıkmadı. Led tv, çamaşır mak., buzdolabı sorunsuz teslim edildi.

Sanırım, her firmanın hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değişiyor. Bir de dikkat ettiğim Yurtiçi kargo'da yıllardır aynı çalışanlar var, ötekilerde çok eleman değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 27 Ekim 2015; 23:52:39 >
  • Yurtiçi Kargo / İstanbul / Yeşilköy Şubesi

Kaç keredir eve uğramadan Evde Yoksunuz diye geri dönüş yaptılar.Halbuki evde çocuk var ve bakıcıda evde. Dairede veya apartmanda kargo notuda yok. Her seferinde aynı şey.Hepte yurtiçi kargo yapıyor bunu.

REZİL YURTİÇİ KARGO

İnşallah bir gün kurtuluruz sizden
  • kesinlikleyurtiçi kargonun istanbul-sultangazi (sanko) şubesi berbattır. iki kere kargoyu adresi bulamadım not bıraktık diye getirmediler.Pizzacının yarım saatte buldugu adresi bulamıyorlarmış. adam kafasına göre üşendigi yerlere gitmiyor bu kadar basit .
  • yurtiçi ısparta gökçay 2-3 sayfa önce biri daha yazmış adamlar iş bırakmış yav dağıtım falan yok gittim kargoyu o karışıklık içinden kendim bulup aldım bir de atarlanıyorlar güvenlik falan da yok zaten içeri gir o kalabalıkta istediğini al git kimse fark etmez
  • lilith-bjk L kullanıcısına yanıt
    Ne biyolojik yaşın, ne kafa yaşın cevap yazmamı sağlıcak kadar büyük değil çocuk.
  • Bi kargom vardı yurt içi kargoda adam kamyondan fırlattı tutarım diye hiç haberim yoktu arkam dönüktü paket pat yere düştü.
    Çağırdım şube müdürünü bağırdım güzelce bir de şikayet ettim müşteri hizmetlerine şimdi onlar düşünsün.
    Yurt içi kargo Erengazi şubesi İst Ataşehir.
  • Yurtiçi Kargo Ankara Kültür şubesini de ekleyin.
    Sebebi Şube müdürüne kadar müşteriye kötü davranma, sigortalı ürün götürmeyi reddetme, hasarlı ürünü kabul etmeyip inkar etme.
  • Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Aras Kargo Ankara/Siteler subesinde gozlerimle insanlarin yolladiklari kargolara zulum ettiklerini gordum.Hic ozen yok sanki manavda calisiyor adamlar ordan oraya kargolarini firlatiyor hizli bir sekilde aractan kargolari bosaltmak icin firlatiyorlar iclerinde ne olsugu umurlarinda degil.Yolladigim urun 40-50 gr gecmez ama 17 lira istediler fiyati bilmem neyden hesaplamismislar sonra 14 dediler.Garip bir yerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo
    İstanbul/Çekmeköy
    Tam anlamıyla rezalet. Şube evime 5km sürekli sona bırakıyorlar. İşlerine gelmezse not bıraktık diyorlar ama ben bir kere olsun o notu göremedim. Evde kargo bekliyorum zil çalmıyor ama mesaj geliyor evde bulamadık şubeden teslim alın diye. Her seferinde aynı kavga. Çalışanları lanet.
  • Kardeş sen surat kargoyu kullanmadin herhalde. Bide onu kullan istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulex kullanıcısına yanıt
    tekirdag/corlu

2 kargo şirketinin hizmeti burada on numara

uzak durdugum firma ise

sürat kargo, adamların şube ile evimde 1 mahalle var ve teslimati 3 günde yapıyorlar yürüme mesefesi ile en fazla 5 dk. :D
  • Asıl sürat ve mng'ye hayır
  • Okuduğum kadarıyla herkes farklı firmalardan şikayetçi biri a şirketine çok iyi derken diğeri allah belasını versin diyor

Bu konu bi yere gitmez çünkü bi standartları yok firmaların ne yazık ki...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.