Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah isten cikarken yurt ici kargonun onunden geciyorum. Adamlar gelen kamyondaki torbalari kamyondan yere firlatiyor sonra assagi inip surukleyerek iceri tasiyor.
    Yurt ici kargo bursa bademli subesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasla birkac defa, yurticiyle bircok defa kargo gonderdim, aldim. hic sorun yasamadim bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo Kayseri/Talas şubesi İstanbul'dan 1 günde gelen kargoyu fakülteye 2 veya 3 günde anca getirir deli eder insanı. Bunu da ekleyelim lütfen

• Istanbul cobancesmr kargo sirketi berbat fakat aras in yenibosnadaki lalezar subesi cok iyi

• vay be, memlekette kargo sıkıntısı varmış.
  • kocaeli darıca yurtiçi kargo, yakında dilekçeyle müracaat isteyecekler.
  • Yurtiçi kargo mecidiyeköy şubesindeki kargom tam 1 haftadır getirilmeyi bekliyodu, bugün teslim ettiler çok şükür. 1 hafta kargo getirmemek nedir? Hani 2-3 gün olsa dersinki tamam eyw ancak 1 hafta nedir yahu. Kargo çok uzağımızda da değil.

Sürat kargo zaten aramızda 100mt olmasına rağmen istisnasız 1 gün rötarlı getiriyor.

Aras kargo da çok masum değil bana göre.

En iyisi hangisi diye soracak olursanız benm izlenimine göre mng kargo. Tabi bunlar hep şubesen şubeye değişiyor.

• Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Sürat kargo rezillerini de eklemelisin bence hemde en başa.. Sen sen ol toplu iğne bile teslim etme..
  • Bizim burada Yurt içi en iyisi daha sonra Aras diğerleri çok kötü hizmet veriyor yalvararak alıyorsun kargoyu

• Birde fahis fiyatlari var dosya diye niteligindeki paketlere bile 13 15 tl yaziyorlar

• Cok bi sikintim yok ama destek olalim.

• Aras İstanbul Pendik için iyi ama yurtiçi rezillikten de öte. Geçen ocakta kargo göndereceğim resmi tatil saat üç e kadar çalışıyorlar ama bir gün önce 4,55 gibi gitmiştim yarın beşe kadar açığız dedi neyse gittim adam içeri almıyor beni saat 3,10 felan almayan da kargoyu yükleyen eleman. Hayırdır dedim ya kimi almıyorsun ben dün geldim beş dediniz diye.

Alım yok dedi ben aldırırım diyip kapıyı zorlayıp girdim kargoyu teslim ederken arkada üç beş kişi ile kavga ediyordu sonunda biri müşteri hizmetlerini aradı adama dönüp sizle görüşecek yurtiçi müşteri hizmetleri dedi, adam döndü bizim onlarla görüşme durumumuz yok dedi almadı.

Adam çalıştığı yerin müşteri hizmetleri ile konuşmuyor o zaman böyle firmanın dedim bir dahada mümkün oldukça aras yada ptt kullanıyorum.

İstanbul Pendik te iseniz ptt tek geçerim merkez deki hanım ablalar olsun genç bir beyefendi var o olsun çok iyi çalışıyorlar

• istanbul içi basit bir dosya kargom aras kargo tarafından tam 5 gün sonra teslim edildi,
    edildi ama şikayet ettiğim için getirdiler onuda, defalarca aynı durumdan şikayet ettim dalga geçer gibi açıklamaya birşeyler yazıyorlar,,

ben çok zorda kalmadıkça bu kargo firmalarını kullanmıyorum;
  • MNG Kargo - Kayseri/Talas Şubesi
  • Sürat ve MNG kargo gibi leş firmalar varken, güzelim yurtiçi kargoya laf atmak ?
  • Istanbul/Atalar Şubesi. KARGOMU KAYBETTILER!

YURTICI KARGO KULLANMAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychosocial12 -- 27 Ekim 2015; 23:31:55 >
  • Ben aras kargoda çalışıyorum.Ve verdiğim hizmeti hiç bir kargo firması veremiyor.Genel eleştiri yapamazsın sen.Türkiyenin en köklü iki kargo firmasından vazgeçiyorsun. :)

Aras kargo Türkiye'de 800 küsür şubesi ile en çok şubeye sahip olan ve en çok teslimat yapan kargo firmasıdır.Bu şubeler sayesinde hakkarinin bilmem ne köyüne samsunun bilmemne köyüne kastamonunun bilmem ne köyüne teslimat yapıyoruz biz.Hangi kargo firması bizim teslimat yaptığımız yerlere gidebiliyor.İlk önce memnun olmadığın şubeyi eleştireceksin.Yok bunu kullanmayalım şunu kullanmayalalım demiceyeceksin.Sen onu kullanmazsan kullancağın firma var mı sanıyorsun ?
  • 1 ups
    2 yurtici asla sasmam.

Hele bizim yurticindeki abiyle telefonlasiyoruz cok yardimi dokunuyor benim de ona. Asla apartmandan yukari cikartmam mesela.

• MNG kargo istanbul halkalı şubesi;

istanbuldan gaziantep'e 1 cep telefonu yolladım. kargonun gitmediğinin 3. günü aradığımda tırın kaza yaptığı ve o yüzden kargoyu gönderemedikleri bilgisini verdi personel daha sonradan müdürlüğü aradığımda öyle bir olay yaşanmadığı bilgisi alındı. kargo tam 6 günde yerine ulaştı.

yine aynı şubeden ps4 oyunu diyarbakıra gönderdim. Personel normal kargo diye uçak kargo ile yollamış karşı taraftan aradaki farkı istediler. Adam 25 tl kargo farkı ödemek istemedi doğal olarak bu sefer geri iade istedik eğer masrafı ödemezsek ürünü tarafımıza veremeyeceklerini belirttiler. Personel kendi hatasının parasını bizden çıkartmaya çalıştı. Kagva dövüş ve 1 ton telelefon konuşması sonrasında kargo karşı tarafa normal ücretiyle teslim edildi.

Lanet olsun onlara. Ama iki işlemde de personelin gereksizliği yüzünden problem çıktı. Bir daha kullanmam.

• Aras kargo hayatımda gördüğüm en berbat kargo şirketidir, 3 alışverişimde 2 haftada elime ulaşmamıştır gidip şubeden bizzat aldım (şube 1 sokak altımda) yurtiçinde yine aynı problemli yaşadım bu iki kargo şirketi benim gözümde sıfırdır. Albikitap, kitapyurdu siteleri aras ile yolluyor, fakat yollamasınlar kitaplarımızı alamadık.

Bundan sonra 3-5 fazla veririm arasla yollayanlardan bir şey almam.

(Bu şikayetler Altınşehir şubesi içindir.)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.