Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kahramanmaraş yurtiçikargoyu da ekleyin
  • Sürat kargo da eklenmeli

Sürat daha sorunlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garrett46 kullanıcısına yanıt
    Şube adı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yk talas şubesi kayseri
  • Yurt içi kargoyu severim. İşlerini iyi yapan bir kargo şirketi.
  • Izmir/Adatepe

Birkaç hafta önce de, dün de hiçbir şekilde telefonla ulaşamadım. İki telefonları var ama hiçbir şekilde açmıyorlar, dün bir kargom şubede bekliyordu ve 23 Ekim cuma günü kendilerine ulaşmıştı. Gönderi kodumla yaptığım internet takibinde kargomun öylece şubede beklediğini gördüm. Hiçbir şekilde dağıtıma çıkarmadılar. Dün telefon durumunu şube yöneticisine aktardım cevabı 'bu kadar yoğunlukta nasıl bakalım telefona? ' kendisine aradığımda telefona bu şube cevap vermemektedir dendiğini bunu isteyerek yaptıklarını söyledim ve reddetmedi de. Ben müşteri olarak her zaman gidip bilgi almak zorunda mıyım? Bu saçmalık hemen son bulmalı, Yurtiçi Kargo vukuatları bir değil İki değil.

Sikayetvar.com'a yazdim. Bu laubali calisanlar beni son donemde biktirdilar. Surat Kargo ve MNG'den oldukca iyi hizmet aldim. Kurye evde bulamazsa ariyor, magdur olma kardesim ogrencisin istersen mahalle bakkalina birakayim diyor. Bu Yurtici Kargo'ya da telefonla bile arayip ulasamiyoruz ayaklarina gitmek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 27 Ekim 2015; 20:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mng kargo istanbul pendik yayalar şubesini kınıyorum. Ayrı ayrı günlerde iki kargomu şubeye ulaşmasına rağmen eve teslim etmediler. İlki 1 hafta önceydi. aradılar evi bulamadık şubedeyiz yarına kaldı dediler gittim kendim aldım. Bugün yine dün tahtakaleden yola çıkan sipariş bugün yine eve gelmedi. şubeye gidip yine kendim teslim aldım. mng kargoda mı sıkıntı kurye de mi sıkıntı çözemedim.
  • 3
    tekirdağ rodosto şubesi şubeden çıkmayan ürün için kapınıza geldik bulamadık diye mesaj atmada üzerlerine yoktur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsap

zonguldak - karaelmas şubesi çok kötü yurtiçi kargonun öyeki kargoyu kapının önüne bırakıp gidiyorlar telefon bile etmiyorlar.Aramak zorunda olmadıklarını söylüyorlar, insanlık öldümü diğerleri arıyor dediğimiz zamanda öyle bir zorunluluklrının olmadığını pişkince söyleyebiliyorlar.İnsanlık öldümü tartışılır ama yurtiçi kargo bu kafayla anca zorunluluklar yüzünden kullanılan müşteri profili oluşturur.

Sayısız alışverişim oldu kendileriyle tek bir sorun yaşamadım. Artık tanışıklık oluştu. İsmimi söylüyorum gönderi yaparken teslim edip gidiyorum. Bazen şubeye gidiyorum almaya beni görünce direk adresimi söyleyip kargomu hazırlıyorlar. Kendileri aslında gerçekten iyi çalışıyor.

• Aras Kargo Bahçeşehir şubesi ücreti ödenmiş kargoyu alıcı ödemeli gönderdi. Hem gönderici hem alıcı olarak kargo ödedik.
  • Adana'lıyım Ankara'da okudum, tatillerimi Alanya Mersin izmir istanbul gibi bir çok şehirde uzun süre kaldım.

YURTİÇİ KARGO NEVŞEHIR KAPADOKYA merkez şubesini tek geçerim.
    Bu kadar berbat bir şube olamaz ,
    Müdür herkesle kavga edip, en son höykürerek bizimle çalışmayın bizi tercih etmeyin beyfendiiii diye milleti kovuyor kaç kez şahit oldum,
    Allah yukarıda bir adamı dövmeye bile kalktı yuh dedik.

Mecbur çalışıyoruz her firma yurtiçi ile çalışıyor, para farkı olsa bile başka kargo seçiyorum.
    Bir gün video kaydı bile yapmayı düşünüyorum.

Konu sahibinden ricam nevşehir yurtiçi kargo Kapadokya şubesini ilk sıraya koysa yeridir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevşehir hakkında dediklerini bnde bir kaç yakınımzdan duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Şube adı nedir

sütçü imam şubesi
  • kayseridekiler genel olarak normal
  • https://www.sikayetvar.com/aras-kargo-her-seferinde-gec-teslimat-yapiyor Arkadaşlar böyle terbiyesiz bir firma olamaz.Arası kullanmayın kullandırtmayn
  • Valla 100 e yakın kargo tecrübem olmuştur 5 tanesinde sorun ya yaşamışımdır yada yaşamamışımdır. Kargo verildikten sonra 2. gün elimdeydi herzaman. Lokasyon şansı sanırım. İstanbul Beylikdüzü ve Esenyurt.
  • Yurt içi kargo bu aralar çok hızlı. Ertesi gün gönderilerim ulaşıyor. Aras ile çalışmam asla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçiyi beğenenler küçük yerde oturuyor heralde. İstanbul bostancıda yaşıyorum yurtiçi kargo şubesine ulaşan kargonun 5 günden önce dağıtıma çıktığına tanık olmadım. Lanet olsun böyle firmaya.. Aras, sürat ve Mng aynı gün dağıtıma çıkarıyor
  • İzmir Şirinyer şubesi

Hem telefonları açmıyolar hemde dağıtım geç

Yurtiçi kargo
  • Sürat kargo sorunsuz teslimatım olmadı. Kabalar, sakal tıraşı olmuyorlar ve en kötüsü yaptıkları işin farkında değiller. Aras ta yurtiçide bilhassa yurtiçi kargo bence en iyisi. Hatta bi keresinde gittigidiyor da ücretsiz kargo diyordu sürat kargo olduğunu görünce adama parasını vereyim yuriçi ile gönder dedim. Öylede yaptık.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.