Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtiçi Kargo Sakarya/ Adapazarı Çark Şubesi
    1 haftada şehir içi teslimatı yapamıyorlar. Şube yığınla kargo dolu ve bu yıllardır böyle......
  • Maltepe Yurtiçi şubesini yazmaya gelmiştim ama listeye sekizinci sıradan giriş yapmış bile. Helal olsun.
  • Atakum Samsun Y ici subesinide yazin sikayet ettim bir kere neyse gecende isim dustu yine 3 gunde yetismedi diye getirmediler kargoyu subeye gittim 5 45 gibi 5 30dan sonra almiyormis adam istersen sikayet et falan diyo iyice simarmislar internetten ne alsamda yici ile geliyo sansima lanet bir kargo. Mng yide sikayet ettim bir kere eve lokum falan yolladilar aradilar ozur dilediler gelin subeye cay icelim dediler helal olsun valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmit şubelerinden şikayetçi olmadığım firmalar Yurtiçi, Aras, UPS

Sürat kargo teslimatı birkaç günde olsa geciktiriyor ama MNG kargonun haftalardır teslimat yapmadığıda oluyor.
  • Goblin adli uyeden alip pat pat a 2 kat sardığım ve arkadaşıma yolladığım kasayı kargoda parçalamayı başaran firma yurtiçi kargo.

• Yurt içi kargo rezilliktir. Pazartesi sabah şubeye ulaşan kargom Cuma günü teslim ediliyor. Sebebi de yoğunlukmuş İzmir/Özkanlar şubesi ayrı bir rezillik örneği sergilemektedir.

• Bana inanmayan Google'dan baksın

YURTİÇİ

İstanbul, Fatih, Cibali şubesi kadar rezalet rezil bir şube yoktur. Buraya kesinlikle ürün göndertmeyin.
  • yurtiçi kargo çengelköy şubesi adamlar zile basmaya üseniyorlar ve bastık diyorlar güvenlik kamerasınada inanmıyor şerefsizler.yine yurtiçi kargo çengelköy şubesi hızlıala iade için göndereceğim ürünü 2 gün gelicez demelerne rağmen gelmediler akşama kadar onları bekledim evde, aynı şube ile ilgili müşteri hizmetlerine 13 kez bildirimde bulunmuşum adamlar 1 ay sonra arayıp gerekli işlemler yapıldı dediler ama yine aynı tas aynı hamam
  • Evim 6. katta ve asansör yok.
    Yurtiçi Kargo Avcılar şubesi, kaç defa evde olduğum halde kargoyu getirdik evde yoktunuz ayağına kağıt bırakıp gidiyorlar.
    10-15 kg arası tutuyor bazen kargo ağırlığı, adamlar mecbur çıkarmaya kimse burada onlarda insan, maaşları az demesin.
    madem adam gibi yapmayacaklari çalışmasınlar bu sektörde.
  • Aras kargo kayseri talas şubesi gelip aradıklarını iddia ediyorlar bu kargo şubesi ile gelen bütün kargolarda aynı sorunu yaşadım. Kargoyu şubeye almaya gittiğimde bir başka kişi de kargoyu eve teslim getirmediklerinden yakındı. İşlerini düzgün yapmamayı adet edinmişler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkac arkadasin da dedigi gibi kargo firmalarinin belirli bir standarti yok. Ne kadar iyi calistiklari subeden subeye gore degisiyor.

Bizim burada kendi kullandiklarimdan ARAS Kargo ilgi acisindan, MNG hiz acisindan gayet iyi. Surat'i bizzat hic kullanmadim ama birkac kere kargo geldi bana hic sorun yasamadim gayet hizliydi.

Yurtici ise hangi acidan bakarsaniz bakin rezalet. Kargo subeye geliyor mesela ben 3 gun sonra aliyorum. Hafif oturdugum bolgenin disinda kaldigindan sube gitmeye de useniyorum, oyle gecinden aliyorum kargolarimi iste. Kufur etsem de takmiyorlar bir de boyle kaypaklar yani.

Ama etrafta benim soylediklerimin tam zittini soyleyebilecek adamlar da vardir yani baska bolgelerden. Dedigim gibi subeye bagli tamamen.
  • Aras Kargo Afyonkarahisar/Merkez

4 yıllık national geog. aboneliğimde en az 10 defa NG Türkiyeyi aramama sebep olmuşlardır. NG Türkiyeye de kızamıyorum adamlar yolluyor zamanında ama kargo şirketi zahmet edip de bana bir türlü dergimi ulaştıramıyor. Hatta şuan Ekim ayının sayısını hala beklemekteyim.
  • Yurtiçi kargo | suadiye şubesi

hepsiburada dan 20.5kg ağırlığında dumble set aldım kargo firması görevlisi aşağı kadar gelmiş neymiş efendim ağırmış yurtiçi kargo 15kg a kadar olan paketleri eve kadar çıkarttırıyormuş bir dünya yalan söyledi bunun üstüne çağrı merkezini aradım 30kg a kadar çıkartması gerektiğini söyledi şikayet kaydı oluşturdum dönmediler bile.Hepsiburadayı aradım onlarda bizim gönderdiğimiz ürünleri kaç kg olursa olsun çıkartmak zorundalar dedi hatta buz dolabı , çamaşır makinesi gibi ağır ürünleride evinize kadar çıkartmak zorundalar biz gönderiyorsak diye ekledi burdada şikayet kaydı oluşturdum dönen olmadı.Şikayetvara yazdım gene dönen olmadı.Paketemi ne oldu 4 kat kendim çıkarttım çokta hafifti işgüzar çalışan üşengeçlikten çıkartmadı.

Yurtiçi kargo ile mecbur kalmadığım sürece çalışmıyorum , kargo geliyor ve ücretsizse kullanıyorum aynı şekilde iade ettiğim zaman ücretsiz göndereceksem kullanıyorum para ödeyeceksem de başka firmaları tercih ediyorum.

Hata yapılır ama bu kadar şikayet kaydına aranıp bir özür dilenmeyecek vasıfsızlıkta çalışan grubu varsa bu aksiliğin karşılığında % bilmem kaç indirim veyahut ilk gönderiniz bizden ücretsiz gibi özür hediyeleride vermiyorsa kusura bakmasınlar şansa ticaret yapıyorlar müşteri memunyeti nedir daha keşfedememişler.Bu tarz firmalar belli bir süre sonra tökezlemeye başlayacaktır çünkü insanlar sürekli aksilik yaşadığı yerlerle çalışmaya devam etmezler.

Teşekkürler yurtiçi kargo aklımda rezalet bir marka imajı bıraktın.

• Yurtici kargo
    İsparta gül şubesi
    Kargolari ya pazartesu ya cumartesi getiriyor.

• Aras kargo kötüde ben yurtiçinden gayet memnunum açıkçası

• Hepsi leş

• Yurtiçi sanko hiçbir zaman telkerini açmazlar

• Aras kargo ankara golbasi ve oran subelerinide ekleyin lutfen. Sanki ben evde kargo beklemek zorundayim, hem haber vermiyolar su zaman getiricez diye hem de tekrar getirmiyoruz siz alacaksiniz diyor. Ben evde oturup kargo mu beklicem! Acelesi olan bi urun oldugundan gittim kendim aldim 15 km lik yolu.

Acelesi yoksa heleki bide odemeli kargoysa, res cekiyorum getiriyosan getir yoksa geri gotur diyorum, tipis tipis getiriolar tekrar.

Aras kargo golbasi, oran
    Yurtici kargo cagdas
    Mng kargo incek

• Yurtiçi Kargo Nevşehir / Merkez

Nevşehir'deki en vasat kargo. Yıllardır kullandığımız adresi bize yanlış diye üste çıkmaya çalışan kargo ve kargo elemanı. Bir gün önce eve gelip ama evde bulamayıp sonra ki gün ise adres yanlış diyebilen bir firma. Aşırı vasat. Kendim gidip şubeden almak zorunda kalıyorum. Diğeri ise adam arabadan inmiyor beni arıyor(büyük bir zahmetle) evi bulamadım aşşa gel al diyor. Yahu bu kadar da olmaz ya. Evi telefondan tarif ediyorum geliyor ama aşşağı çağırıyor. Çok çok vasat yurtiçi Nevşehir Merkez'de.
  • Aras bence fena değil
    Yurtiçi ise içlerinden kesinlikle en dandiği

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.