Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mng veya diğer kargolardan şikayetçi olanları da ekleyin yoksa konu mng sevenler gibi algılanabilir. Konu başlığı da memnun olunmayan kargo şubeleri tarzında birşeyle değiştirilmeli
  • Yurt içi kargo Kozan şubesinde adamlar adrese teslim kargoyu eve getirmiyorlar ya
    Gidip kendim alıyorum cevap olarak yoğunuz diyorlar

Nusaybin de ise tam tersi hem gönderirken hem kargo geldiğinde ilgileniyorlar
    Hatta dağıtıcı adam her seferinde beni arıyor hocam kargon var diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şunu bi anlamadınız gitti

kargoda bölge bölge değişir

artvinde yaşadım 2 yıl arhavi ilçesinde

tek özel kargo mngeydi diğerleri hopadan en az 10 gün sonra gelirdi

şimdi ben hep mngyle söylerdim bu onun en iyi olduğunu göstermez

Ama şu var yurt içi müdürüyle görüştüm buradaki şirket batmak üzere eski anlaşmalar çok mantıksız yapıldı zararına taşıyoruz gibi bişeyler
    söyledi ve
    geçen sene Aras 20K ADAM işe aldı Yurt içi TOparlanma adına bi okadar işten çıkardı
    kısaca çalışan sayıası çok önemli
  • Yurt içi Kargo gerçekten iğrenç bir firma. Hem pahalı taşıyor hemde ben hiçbir zaman ürünü zamanında teslim aldığımı hatırlamıyorum bu firmadan.
  • İstanbul/Pendik'te 2-3 defa başıma geldi.Yurtiçi Kargo ile alakalı.

Apartamnın 2. katında işyerimiz var.Birgün zil çalıyor bakıyorum kimse yok.Aşağıdan basmışlar.2-3 kere daha bastı.Sonra indim aşağı baktım kargocu.Adama niye çıkmadın diyorum burda malzemelerim var bırakamam diyor.Bir kere daha oldu adam aşağıdan arıyor kargonuz var diye.Oldu olacak gidelim şubeden alalım.
  • Güzel konu olmuş, teşekkürler. Lütfen oraya birde HATAY / DÖRTYOL YURTİÇİ KARGO ŞUBESİ ni de ekleyin.
    Hatay - Erzin'de ikamet ediyorum burada hiç bir kargo şubesi bulunmuyor. Hatay'ın en uç sınırı. Osmaniye ve Adana ile komşuyuz. Bizi Hatay'dan koparıp Osmaniye'ye bağlasalar keşke...
    Hiç bir kargo şubesi yok tüm kargolar komşu ilçe olan Dörtyol'dan geliyor. Aras, Mng, Sürat hatta 65 km uzakta olan iskenderundaki UPS Kargo bile aynı gün yani şubeye kargo geldiğinde dağıtıma çıkartıyorlar. Aynı bölgede yer alan Yurtiçi kargo ise aynı durum söz konusu değil! Sadece salı ve cuma günleri dağıtım yapıyorlar. Ürün cumartesi geliyor diyelim dağıtım yok. Haftanın ilk günü olan pazartesi dağıtım yok. Salı günü yoğunluktan bize sıra gelene kadar gün bitiyor. Salı günü teslim alamazsam cuma gününe kadar beklemem gerekiyor. Bu da bir ürün için bir hafta beklemek demek. Bugüne kadar 100 ün üzerinde kargo teslimatım olmuştur 100 ve üzeri teslimatların hepsi sorunluydu. Çalışanlar ilgisiz, yeterli çalışan yok ve işini ciddiyetle yapmıyorlar. Bu yüzden bir siparişi verirken farklı kargo şubesi varsa mesela örneğin Aras 7 lira fazla para verip onu seçiyorum.

• İkisinden de çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar evime gelecekleri saat bile net sabah 10:30-11:00 arası geliyorlar.

İkiside Mimaroba şubesi.
  • mng den başkası yalan ankara için söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras Kargo mamak tabiki ya beni kanser etti kaç kere. Ne arayınca açan var ne kargo ile ilgili düzgün bilgi var ne de hız var. Çinden aldığım takipsiz ürünler daha sağlıklı geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yasadigim sorun zili caldiktan sonra aramamalari. Kapiya kadar bile gelmiyorlar alttan zili calip kaciyorlar.

• bu ne saçma konu,sana göre kötü bana göre iyi sıcak fırsatlarda ne işi var.Bide topluca şikayet edelim demiş git şikayetini ilet konuyu da kapatırıyorum
  • yurtiçi kargo kısmına istanbul ataları da ekleyin .hepsiburadadan aldıklarımı vaktinde ulaştırmalarına karşın diğer gönderilerimi ya ben aldım yada zorla getirdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi kargo beykent şubesi açık açık ara türkiyenin en kötü kargo şubesi. yorumları Google dan okuyabilirsiniz.
  • Yurtiçi kargo kadar ilgisiz olanı, rezil olanı yok. Bir firma bu kadar mı duyarsız ilgisiz olur. Telefonlarını açan da yok.
  • Sivas Yurtiçi kargosunda bir problem yaşamıştım, çok kabalar. İlk önce ilgilenir gibi yaptılar sonra bilgi için aradığımda şuan malları son gönderime çıkartıyorum şuan sizle ilgilenemem dedi(birde bayandı yani) ben tam ağzımı açacakken bir dakika bekleyin deyip birilerine bir şey sordu.Kimliğinizi görmeden teslim edemeyiz kargonuzu dedi. Satın aldığım yerdeki eleman mail atması gerekiyormuş, mail de attılar, ama 2 gün dür sisteme düşmüyormuş ve önümüz bayram yani... Bende genel merkezi aradım ve bu durumu düzeltmelerini istedim 2 dk sonra merkez bana geri dönüp arkadaşımın kargomu teslim alabileceğini söylediler. Bir keresinde de Babama ilaç göndereceğim telefona uyanmıştım hemen uyku sersemi yan sokakta ki yurt içine gittim ve kimlik istemiş ben anlamadım adamı elimde kimlik duruyor çekiştirip elimden aldı uykum kaçtı sinirlendim ama yine alttan aldıydım o gün bugündür yurt içi kargo olan hiç bir yerden alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum.

Bu arada satın aldığım yerdeki eleman bana sizden kimlik isteyemezler öyle bir zorunluluk yok dedi, kargo şirketlerine kimlik gösterme zorunluluğumuz var mı ?

• İzmir kemeraltındayız ups,aras,yurtiçi herhangi bir problem,sıkıntımız yok.

izmir bayraklı aras kargo problemli , yurtiçi idare eder
  • Merhaba benimde başından bir olay geçti şöyle ki ;anakart satın aldım, arkadaş güzel şekilde paketlemiş 2 kutu içine koymuş, kargoyu şubeye teslim istedim adamlar almış kargoydu gezdirmişler. Bu kargo şubeye ne Zaman getirirsiniz diyorum akşama diyor ama yarın teslim alabilirsiniz diyor. Bunun üzerine tartıştım görevli ile ve gittim araçtan kargoyu aldım. Kargo kutlusunun üzerinde ayak izleri var, Adam ile birbirimize giriyorduk. Müdüre kadar çıktım ama değişen birşey yok , ürünü paşa paşa aldım. Fotoğrafları çektim mail olarak gönderdim. Değişen birşey var mı ? Yok eminim değişmezde.

• ben en çok mng den şikayetçiyim ilçe merkezinde bulunan şubeye 5 dk mesafedeki evime çok sefer kargo yu getirmediler gidip ben aldım dağıtıma çıkan ve şubede duran personeli ilgisiz sanki işi zorla yapıyorlar gibi,kargo yu teslim alırkan ölçüp tartmadan kafalarına göre fiyat çıkarıyorlar ve fiyat fazla istiyorlar,biçok kez üstelik üst üste yaşayınca bu olayları kargo yu satıcı ödese dahi artık mng yi kullanmıyorum
  • Kullandığım kargolar arasında en iyisi Yurtiçi
  • UPS'in ve birkaç yabancı şirketin bu ülkede yaygınlaşması lazım. Belki yerli şirketler hizaya gelir rekabeti görünce.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.