Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu bunu bilmem hayatımda en beleş en kaliteli gördüğüm ups dir adamlar layığıyla çalışıyor
  • Randevu sistemi getirilmeli. Kargo gönderildiği zaman Kullanıcıya mail atılmali hangi araliklarda teslim almak istersiniz diye. Gun saat seklinde.

Kargo gelecek diye tum gün evde beklemek kadar kotu birsey yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı şubesi. Son 20 kargomun en az 15'inde evde bulamadılar ne hikmetse artık şubeye istemeyi düşünüyorum, en azından dağıtıma çıktı mı acaba diye ikilemde kalmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi YBS -- 27 Ekim 2015; 2:37:37 >
  • DÜNYA'NIN HATTA BU GEZEGENİN EN KÖTÜ KARGOSU SÜRAT KARGODUR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık tekmeliyorlar resmen kargoları,adam sırıtarak veriyor kargoyu bana ben de diyorum top mu oynadınız bununla adam kimlik alabilir miyim diyor,sonra almıyosanız gidiyorum diyor ben de hasarlı olduğu için almayacağım diyorum tutanak tut şu yüzden almayacağımı adam tüyüyor.Medimarkt başlarda lojistik değişti iyi olur zamanla diyoruz adamlar inatlarına mahvediyor kargoları.

• Arkadaşlar bunu sebebi kargo firmaların özellikle şubelerin standartı düştü. Ve çalışma şartları çok ağırlaştı. Artık mecburiyetten herkesi işe alıyorlar. Donanımlı ve eğitimli olmasına bakmıyorlar. Özellikle Yurtiçi ilk başlarda parmakla gösterilen bir firma idi. Elemanlarını seçerek alıyorlardı. Ama gerek çalışma şartları ağırlaşması ve gerekse düşük maaşlar kargocuların işini zorlaştırdı. Özellikle nüfusun yoğun olduğu yerde insanlarla uğraşmak çok zor. Kargocu değilim. Ama Müşterilerle yüzyüze çalıştığım bir işte çalışıyorum. Müşteriler sizi o kadar zorluyor ve sınıyor ki! İşini severek yapan insanlar bile işi bırakıp istifa etmek zorunda kalıyorlar. Şu 10 yılda Türkiye ve Dünya çok değişti.

Çok kargo alıp ve gönderiyorum. Ben o kadar çok evde bekledim paketin gelmesi için sabırsız da biriyim. Artık maalesef Ürünlerimi adres verirsen Şube teslim gönderin diyorum. Çünkü ya gelmiyorlar ya bulamıyorlar ya da çok bekletiyorlar. Artık benide tanıyorlar. Paket gelince beni arıyorlar. Hatta acı ama kendim için şubede özel bir köşem bile var :) Eğer sabırlı ve sakin biriyseniz evinize mutlaka getirtin.

Şimdilik bozulmayanlar ve işini düzgün yapanlar:

UPS , MNG VE PTTkargo

İdare eden ve şubesine göre değişen:

ARAS kargo

Mecbur kalınmadıkça uzak durulması gerekenler:
    Yurtiçi ve Sürat

• Yurtici zonguldak iyidir:)

• Aralarında gördüğüm kadarıyla işini en iyi yapan ups kargo. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Diğerlerinin aksine Türk firması değil
  • O zaman konuya bakma lütfen gereksiz de mesaj atma lütfen

• Şubeler akşam ana başlığa eklenecek

• Yurtiçi Kargo İdealtepe Şubesi

Adamlar kargoları bir yere atıyorlae, sonra kargoyu almakxiçin gidiyorsunuz, 1 saat bekliyorsunuz mal mal.

• Yurtiçi Kargo / Acıbadem Şubesi

Çok meşgullermiş, çok yoğunmuş telefonları açamıyor çalışanlar. İçeri girip arıyorsun, yine telefonu açan yok. İçerde laklak yapan gırla. Sizi şikayet ediyorum deyince de yüzsüz yüzsüz "Numara şu beyefendi" diyor biri... Kargo geldi, bulamadık diyorlar, kağıt yok, gün boyu evdeydim kargo filan gelmedi. Olmaz olsun böyle şube.

Yurtiçi Kargo / Beşiktaş Barbaros Bulvarı Şubesi

Telefonu açan yok, aynı terane burada da geçerli...
  • Yurtiçi Tekirdag Rodosto subesi kadar berbat bir subeyle çalismadim.

Paketin üstüne adresi tam yazdim ama çalisan gitmis kayitlarda çikan adresi yazmis.

Eve getirmiyo herifler,benim evim yakin ondan mi yapiyolar anlamadim.Gittim sube yetkilisine ve Musteri hizmetlerinden sikayet ettim degisen bisey yok. Kargomu almaya her gittigimde evime neden getirmediniz diyen baskalarini da goruyorum .

Herifler tüm gün evde olmamiza ve herhangi bir kagit yapistirmamalarina ragmen utanmadan "evde bulunamadi" kaydi girip köseye çekiliyor.

Trakya'nin içine etmeyin allahin kekolari.

Uzun zamandir sadece PTT kargo ile alip yolluyorum kargolarimi.Hiç problem yasamadim getiren arkadaslar da tanidik oluyor gerekirse telefon açip soruyorum.Fiyati da baya uygun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The World is Yours... -- 27 Ekim 2015; 7:21:30 >
  • Her kargo şirketinin hizmet kalitesi şubeler göre değişiyor, en iyi bizim bölgelede çalışan ups ve yurtiçi.

• İstanbul / kartal - atalar şubesi çalışanı yanımda diğerlerine küfrediyor. Sırada çok kişi olmamasına rağmen 2 saat bekletiyor.

Ve sıkı durun
    Erzincan - bahçelievler şubesi çalışanı kargomu getirmeyi unutuyor. Tek işi bu olan adam bunu neden unutur diye düşündüm bende bi sonuca varamadım.

Eklerseniz teşekkürler. Yurtiçi pişmanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmstg -- 27 Ekim 2015; 7:24:13 >
  • Kesinlikle Ankara Kale Surat kargo.Calisanlari o kadar kaba ve suratsiz ki,uzak dursunlar benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amazonta -- 27 Ekim 2015; 7:29:41 >
  • SÜRAT KARGO SAKARYA MERKEZDE BİSİKLETLE DAGITIODU. ŞİMDİDE YUKİ AYDER DİYE RÖMORKLU MOTOSİKLET ALMIŞLAR, ÜSTÜNÜDE BRANDA İLE KAPAMIŞLAR ONLA SERVİS YAPIO ŞEHRİN GÖBEGİNDE
  • Ankara-Sincan bugüne kadar 200den fazla kargo almışımdır.
    Yurtiçiyle mecburi bir ürün aldığım zaman içim cızlar yurtiçiyi gördüğümde. Mutlaka bir aksiyon yaşıyoruz. Araba yan sokağımdan geçmesine rağmen bana teslim etmeyip servis yetişmedi diye not düşüyorlar. Çoğu defa arabalarını bulup kendim aldım. Yada en sonunda şubesine gittim.
    Ama aras kargo mutlaka öğleden önce teslim ediyor. Bana göre bu bölgede aras ve ups önde. Yurtiçi yoğunluktan mıdır nedir her zaman geç kalıyor.!
  • Hocam mng yide ekleyin bizim burda doğru dürüst çalışmayan tek kargo firması o

• Mng kargo bana uzak Allah'a yakin olsun.. Bedava urun dagitiyoruz deseler, sirf Mng ile gonderiyorlar diye kabul etmem. Sagolsunlar 2 kez yapacagim surprizin icine ettiler..

Ama gerekli yerlere hakettikleri dilde mail atinca derslerini aldilar..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.