Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtiçi kargo için Taksimde yürüyüş bile yaparım. #Lanet olsun. #nefretimsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Yurtiçi Kargo'dan nefret ediyorum. O kadar nefret ediyorum ki 1 liralık kargo bedava ürünü getirip süründürtüyorum.

1- Gümüşhane Merkez
    2- Bursa Kükürtlü

1 22.10.2015 09:30 Taşıma belgesi düzenlendi. ÇİFTLİK İlkadım Samsun
    2 22.10.2015 18:17 Transfer sürecinde
    3 23.10.2015 09:09 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane
    4 23.10.2015 16:47 Teslim birimine ulaştı. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane
    5 26.10.2015 04:44 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane

Bugün Yurtiçi Kargo'nun dağıtım aracını ürünün teslim edilecek olan Hükümet Konağı'nın önünden geçerken gördüm. Yarın kalaylayalım bari.

çalışanlar işi bırakmışlar diye bir söylenti var geçen kurumun önünde kargo arabasını durdurdum bir haftadır benim kargom nerde dedim elindeki listelere baktı baktı bulamadı abi kimse çalışmıyor bizimle diyor dedim az daha fazla para verin yada yapmayın bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilaksali

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Yurtiçi Kargo'dan nefret ediyorum. O kadar nefret ediyorum ki 1 liralık kargo bedava ürünü getirip süründürtüyorum.

1- Gümüşhane Merkez
    2- Bursa Kükürtlü

1 22.10.2015 09:30 Taşıma belgesi düzenlendi. ÇİFTLİK İlkadım Samsun
    2 22.10.2015 18:17 Transfer sürecinde
    3 23.10.2015 09:09 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane
    4 23.10.2015 16:47 Teslim birimine ulaştı. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane
    5 26.10.2015 04:44 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane

Bugün Yurtiçi Kargo'nun dağıtım aracını ürünün teslim edilecek olan Hükümet Konağı'nın önünden geçerken gördüm. Yarın kalaylayalım bari.

çalışanlar işi bırakmışlar diye bir söylenti var geçen kurumun önünde kargo arabasını durdurdum bir haftadır benim kargom nerde dedim elindeki listelere baktı baktı bulamadı abi kimse çalışmıyor bizimle diyor dedim az daha fazla para verin yada yapmayın bu işi

Numaraya ulaşılamıyor zaten

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    al bendende o kadar. aynısı benimde başıma geliyor. allahtan sadece 1 gün gecikmeli alıyorum.
  • Mng yi de eklemeliyiz. Bizim burdaki şubesi çok kötü.

• Yurtiçi ve Aras kargonun şubedeki elemanları aşırı suratsız. Özellikle bayanları.
    Mng eski kalitesinde değil.
    Ayrıca Yurtiçi bornovaya gelen kargoyu öğleden sonra ancak karşıyakaya ulaştırıyor.
    Aras hafta içi saat 5 de kapalı diye beni geri yolladı.
    Hem fiyattan hemde tüm gün kargo beklememek için hep sube teslimi kullanıyorum.
    Yüksek fiyatlarını ise yazmaya gerek yok.
    2 gün beklerim ama PTT yi tek geçerim.
    Fiyat uygun, bir kaç kez aynı şubeye gidince sanki kırk yıllık dostmuş gibi davranıyorlar. Pttcell indirimim var. Şube ağı geniş. Çevremede 1 tane mng, yurtiçi, aras varken. ki şubeleri bayağı uzağımda kalıyor. Ptt 3 tane var. Ayakta kuyruk beklemeden işimi görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.avar -- 27 Ekim 2015; 9:24:26 >
  • Yurtiçi kargo pakette yeni adresim yazdığı halde adamlar 6 ay boyunca kargomu eski adrese götürüp durdular kaç kere aradım 6 ay sonra sorun halloldu vede şubenin numarasını arıyorum adamın yanında çaldığı halde telefonu açmıyor gittim şubeye şubenin içinde aradım adam takmıyor bile dedim beyefendi neden telefonu açmıyorsunuz ben taa ne kadar yoldan kalkıp geliyorum diyorum yoğunuz diyor ya kör olsak neyse dedim ver kargomu bak işine dedim çıktım.

Mng de aynı 2 kez cumartesi günü kargo çıkmıyor deyip bayiden almamı yada pazartesi gelebileceklerini söylediler neyse gidip alayım dedim ilkinde aldım ve gittiğimde araç yükleniyordu sorduğumda pazartesi için demişti ordaki bayan neyse ikinci oluşunda gelen malzeme acil lazım olduğu için bayiye arabamla giderken bir sokak arkamda mng nin aracını gördüm durdum hemen yanına bana kargo aracı çıkarmıyoruz dediniz bu araç ne dedim şoför kemküm ediyor sadece esnafa çıkarıyoruz bilmem ne halbuki yalan gördüğüm yerde esnaf bile yok aradım şubeyi dedim aracınız burda bana neden yalan söylüyorsunuz dedim orada kemküm etti kargomu ben bugün istiyorum evime diye bağırdım şikayet edeceğimi ses kayıtlarının olduğunu ayrıca aracın resimlerini çektiğimi hatta araç kameramla kayıt edildiğini söyledim kargom 1 saat içinde bin bir özürle evime geldi.

Ups , sürat , aras ile sorun yaşamadım ve en beğendiğim şirket ise ups.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 27 Ekim 2015; 9:20:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Florya'daki tüm şirketler iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo sirketinden ziyade sube, hatta denk gelinen sube calisaniyla cok alakali bir durum

• Yurtiçi Kargo - Levent Şubesi

Kargoları getirmiyorlar. Çoğu zaman uzaktaki şubeye gidip alınması gerekiyor. Alırkende bin surat yapıyorlar.
    Adamların adı Levent şubesi ama Levent'le alakası olmayan Kağıthane'ye bağlı olan sanayi mahallesi içinde yerleri.
    Daha şubenin isminden belli sorun çıkacağı zaten.

Alacağım yere özellikle belirtmek zorunda kalıyorum Yurtiçi ile yollamamalarını.
  • N11 ile aldığım ürün Yurtiçi kargo ile söke'ye gidecekken Şanlıurfaya gitti. Ürün 10 gün gecikme ile elime geçti.
    Sanalpazardan aldığım ürün Yurtiçi kargo ile Adıyaman yerine Afyona gitti ürünü 3 gün geç aldım.
    Yurtiçinden kötü firma olamaz olmamalı :)
  • Kargo kalitesi subeye ile gore degisiyor. Bulundugum yerde yurtici aksam verilmis siparisi ertesi gun sabah 10da teslim ederdi ama artik en asagi iki gunde gelmiyor. Aras kargo var tanidik adamlar sabah 8de geliyor aksam 8:30 da anca cikiyorlar.

• Benim en memnun olduğum kargo şirketleri Aras ile Yurtiçi.Size işini iyi yapmayan kargo görevlileri çatmışsa bunu şirkete mal etmeyin bence.Zaten iyi kargo ya da kötü kargo diye birşey yok.İşini iyi yapan kargo görevlisi ile kötü yapan kargo görevlisi var.Sürat kargo görevlileri işini hiç iyi yapmıyor mesela ama ben kalkıp da Sürat kargo kullanmayın demiyorum.Çok canımı sıkarlarsa görevlinin ismini alır genel müdürlüğe bildiririm.

• Yurtiçi Kargo

İzmir / Bornova Şubesi

Görebileceğiniz en rezil şubelerden bir tanesi.İstanbul dan ayın 15 inde yola çıkan sipariş 16 sı sabahı burda olmasına rağmen 23 ünde teslim edildi.Aynı şekile bir önceki hafta aynı olay yaşandı.Kargo şubesi ve evimin arası araçla 3dk mesafede.Şubeye her gittiğimde uyarmama rağmen dağıtıma çıkarıldı dendi, ancak bir kere bile adresime uğranmamış.

Bir ay içerisinde 2 kere aynı sorunu yaşadım.Ne söylesem boş, bağırıp çağırıyorum anlamıyorlar.Merkeze şikayet ediyorum tepki veren yok.Şubeyi telefonla arıyorum açan yok.Kargoyu teslim edecek arkadaşın numarasını istiyorum, gidip nerdeyse aracımla teslim alayım diye, numarasını vermiyorlar.Lakayıt insanlar...

MNG Kargo

İzmir / Bornova / Özkanlar Şubesi(Pazaryeri içindeki)

Kargoyu 4 günde teslim etmeyip, şubeden almaya geldiğimde bir de haklı gibi savunan bir şube.Üstüne üstelik kargoyu dağıtıma çıkarması gereken arkadaş orda çay/sigara yaparken "ben getircektim bugün onu yeaaa" diye bağırmasını biliyor.Tabi böylelerine ne kadar laf sokarsanız sokun onu da anlamıyor.Şubeden sözüm ona dağıtımı yapan 5 arkadaş aynı gün istifa etmiş.O yüzden bu kadar geç geliyormuş

• Yıllardır kargolarla çalışıyorum.
    Aras Kargo ile hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gayet memnunum.
    Yurtiçi ile hiç bir gönderide memnun olmadım.
    Kullandığım Yurtiçi Kargo şubesi Kocaeli \ Derince.
    MNG ile de az da olsa işim oldu. Ondan da memnunum.

• Her Kargonun bazı şubelerinde sorun oluyor. Benim de şikayetim Yurtici kargo ile ilgili. İşyerindeki yurtici kargo çok düzgün çalışıyor. Daha bir kere aksattiklarini görmedim. Amma:

Yurtiçi Kargonun KÜÇÜLYALI/ MALTEPE/ İSTANBUL şubesinden arkanıza bile bakmadan kaçın. Daha 1 tane ürünü bile zamanında getirdiklerini gormedim. Tez zamanda o şubenin batması dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Emin 101

nevşehir kapadokya yurtiçi kargo şubesi ÇOK KÖTÜ

al bendende o kadar çok kötü
  • Bütün kargo şirketlerini denedim en iyisi ups gerisi yalan

• Yurtiçi Kargo

Kocaeli/Derince şubesi

Evlere teslimat her 7 günde 1 yapılıyor.
  • İstanbul-Beykent Şubesi (Yurtİçi Kargo)

Mutlaka gelen ürünü bir gün araçta gezdiriyorlar eve ulaştırmıyorlar arayıncada bugün çok yoğun, araç şuan x sokakta istiyorsan gel kendin al diyorlar,ağır ürün olduğu zamanda araçta gezdiriyorlar yine arayınca ağır ürünleri 5 iş günü içinde teslim etme hakları olduğu söylüyorlar ürün gelse bile istersen yine x sokaktan kendin alabilrisin diyorlar bunların üstüne üstlük şubenin telefonu kapalı kesinlikle ulaşılamıyor.
    Ben birden alışveriş yapmadan önce ilk olarak Yurtiçi Kargoyla çalışıyorlar mı ona bakıyorum eğer ki çalışıyorlarsa başka internet sitelerinden alışverişimi gerçekleştiriyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.