Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtiçi Kargo Denizli-Horozlu şubesi. Teslim süresi 2 iş günü olan paketleri 4-5 günde getirmeleri ve çalan telefonları açmamaları ile meşhurlar.
  • Düzenlemeler akşam saati düzenlenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo/Büyükçekmece
    Kargo bütün gün evde otursam bile kapımız önünden geçmiyor, sonrasında ise "Geldik, Bulamadık" mesajı geliyor telefonuma. Bunun üzerine üstlük evim ana yolun üzerinde ve kargo arabalarını göremiyorum ana yolda nedense. Henüz ürünlere zarar verdiklerini görmedim(sanırım kargo arabasına bile koymuyorlar ürünü). Yani ürünün gelmemesi dışında çok ciddi şikayetlerim yok.
  • Antalya Alanya yurtiçi de berbat yüzüme bakmıyorlar. İmkanınız varsa MNG veya ups kullanın

• Şans meselesi ve şubeden şubeye farklılık göstermesi bu durumlar. Biz de dükkanda uzun zamandır yurtici ile çalışıyoruz dogru düzgün sıkıntı yaşadığımızı hatırlamıyorum

• Yurtiçi cibali. Çoğu kargomu getirmiyor, sahte dağıtıma çıktı şeklinde gösteriyor. Geldiğinde de içinde ne olursa olsun merdivene bırakıp gidiyor. 2 yıldır ellerinde bir şu imza atılan listeyi görmedim. Bazen isim bile sormuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 gün sonra nihayet kargoyu teslim aldım, üzerine çamurlu ayaklarla basılmış paket parçalanmış durumda kırılacak eşya değildi yoksa berbat olurdu doğrusu. bende şimdi n11 de onayı geç vereceğim çünkü onlarda iki gün geç kargoya verdiler toplamda 9 gün bekledim.
  • Yurtiçi Kargo Aydın/Efeler Şubesi. Tüm kargolarım İstanbul'dan, Ankara'dan falan 1 günde geliyor ama şubede 3, 4 gün bekliyor. Geçtiğimiz Cuma akşamı mesai çıkışında adresime gelmesi gereken iki parça kargomu şubeden teslim almaya gittim. Epey bir yoğunluk vardı. Ve sırada bekleyen herkes aynı durumdan yakınıyordu. Şikayetvar'a falan yazdım ama cevap bile gelmedi. İşe yarar mı bilemiyorum ama yukarıdaki listeye ekleyin bu şubeyi de.
  • Aras kargo kocaeli / derince zamanında düzgün bir şekilde getiriyor yalandan dağıtıma çıktı felan demez.

Yurtiçi kargo kocaeli / derince asla zamanında getirmez yalandan dağıtıma çıktı derler.Ufak bir poşet içinde birşey sipariş ettiyseniz vah ki halinize
  • Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    YURTİÇİ ANKARA BALGAT Şubesinde kargoyu mesai saatlerinde teslim almadilar, internette ve subenin kapisinda mesai saati yazmasina ragmen sistemi kapattik diyip kabul etmediler, o zaman yarin isleme koyarsiniz dedim onu da kabul etmediler ben de sikayette bulundum. Yogun bir yer olmasina ragmen bakkal dukkani gibi isletmeleri gordugum en tuhaf olaylardan biriydi.

Ayrica YURTİÇİ KARGO CEVİZLİDERE Şubesi asansor yok diye usenip kargoyu yukariya getirmedi bir kac kez ve aliciya ulasilamadi diye belirtti internette, bunun yaninda İstanbul- Ankara gibi populer bir guzergahta kargoyu 5.gun teslim edebildi. Şikayette bulundum ama devam ederlerse ileriye götüreceğim.

• ben sıkıntı yaşamadım şuana kadar firmalar ile ben daha çok sürat tercih ediyorum
  • Kayseri'deyim. 5 üzerinden puan vereyim;
    (5 en iyi 1 en kötü)
    Aras=5
    PTT=4
    MNG=3
    Yurt içi=2
    Sürat=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 firmanın da kayışdağı şubesinden çok memnunum. Malesef mng ve sürat kargo çok kötü hem teslim süresi uzun sürüyor hem de siteleri çok kullanışsız. Ayrıca genelde ürünler kargoda zarar görmüş oluyor. Özellikle sürat veya mng kargoyla gönderen site olunca ürün almadığım bile oluyor. Fakat yurtiçi kargonun çok sorunlu şubeleri de var. Kısacası her kargo şirketinin hizmeti daha çok şubeden şubeye değişiyor.

• Sürat kargoyu tüm şubeleri tek tek yazmak zor olmasın diye mi yazmıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Sürat kargoyu tüm şubeleri tek tek yazmak zor olmasın diye mi yazmıyoruz?

+ milyon.

e ticaret gelişmediyse, bu kargo firmaları yüzündendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo bi ara evde olduğum halde evde yok diyip kapıya not bırakmıştı!. Kargoyu almaya gittiğimde bıraktığı notu kargo poştenin şeffaf gözünde bulmuştum.

• gecen sene elektrikli battaniye almıştım 30tl civarı bir fiyata.Adamlar kargoyu kaybettiler banada 100tl verdiler şikayetçi olma diye konu kapandı.
  • Gordon Freedos kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız şikayetin birebir aynısını yaşadım, ürünü zor bela teslim aldım aldıktan sonra da şubeyi arayıp güzelce sövdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Benim en memnun olduğum kargo şirketleri Aras ile Yurtiçi.Size işini iyi yapmayan kargo görevlileri çatmışsa bunu şirkete mal etmeyin bence.Zaten iyi kargo ya da kötü kargo diye birşey yok.İşini iyi yapan kargo görevlisi ile kötü yapan kargo görevlisi var.Sürat kargo görevlileri işini hiç iyi yapmıyor mesela ama ben kalkıp da Sürat kargo kullanmayın demiyorum.Çok canımı sıkarlarsa görevlinin ismini alır genel müdürlüğe bildiririm.

Dediklerinizde haklısınız. Ama Müşteri temsilcilerine problemi bildirmemize rağmen 10 günde kargo elimize ulaşmamışsa.
    Şikayet vara da kendilerinede defalarca yazmamıza rağmen geri dönüş ve çözüm sağlanamamışsa firmayı suçlamıyacazda ne yapcaz.

• Bende yıllardır kargo firmalarıyla resmen boğuşuyorum,gelen kargoyu gidip kendim alıyorum,böylece yanlış teslim edildi,yetişmedi,geldik evde yoktunuz,adresinizi bulamadık gibi saçma durumları yaşamamaya çalışıyorum.kargo yollarken de,adresi eşşek kadar çıktı alıyorum,yinede doğru yazmışlarmı diye kontrol etmeden şubeden ayrılmıyorum.ayrılmadan üç kulufallah,bi elham okuyup,sağ ayakla adımı atarak şubeden çıkıyorum,eğer sağsağlim kargo gideceği yere varırsa,iki rekat şükür namazı kılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.