Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan aldığım ürünleri sağolsun yurtiçi kargo hepsini düşürmüş boş bi zarf kalmış ücretimide iade etmedi ama amazon paramı iade etti.
  • Belki yeri burası değil ama birde Sürat Kargoyu görün, n11 de bazı satıcılar bu firmayı kullanıyor..Ben daha eve gelen ürün görmedim, her seferinde şubeye gidip alıyorum günler sonra..gerekçe de evde bulamadık..haber bile vermiyorlar..unutursan da geri postalıyorlar..
    Yurtiçi ve Aras fena çalışmıyor, bir problem yaşamadım..
    Yer Üsküdar / İcadiye
  • istanbul büyükçekmece yurtiçi kargo çok kötü,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet urun alirken, ev adresi yazmayin, mesela yurtici kargo besiktas sube yazin. gidin subeden alin. yok gelecek diye bekle, yok evde olmadigi zaman gelme gibi sorun yasamazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka kargo mu var

• Dün siparişim yurt içi kargoyla gönderilmiş istanbuldan eskişehire bu sabah gelmiş. Şubeyle aramda 5dk yürüme mesafesi var sabahtan beri ürünü bekliyorum hala gelmedi. Bilsem direk şubeye göndertir kendim gider alırdım

Aras kargoda sabah 11-12 gibi teslim almıştım daha önce.

Her iki şube de eskişehir/bağlar şubesi bu arada.

Edit : Bunu yazmadan 1 saat önce teslim etmişler gittim aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mX-L4S3R -- 27 Ekim 2015; 18:04:33 >
  • valla ben bütün kargo şirketlerinden memnunum.
  • Arkadaslar kargocular bu cuma ve cumartesi calisacak mi?

• aktif ileti diye bir firmanın yanında diğerleri melek olmalı kesin.
  • Yurtiçi kargo Nato yolu şubesi şimdiye kadar en çok sıkıntı yaşadığım şubedir. Sağanak yağmurda yaya halimle boşu boşuna şubeye çağırıp yine boşu boşuna 1,5 saat şubede araba bekletmişlikleri vardır. Bu yüzden artık cebeci şubeyi kullanıyorum yk kullanmam zorunlu ise.

• yurtiçi kargo istanbul / zeytinburnu / demircilersitesi şubesi

kesinlikle uzak durulması gerekn bir firma/şube. en az en az 3 gün bekletiyor şubede(rlde taşına bilen evrak turu paket değil ise) heleki hafta sonuna denk gelirse asla getirmiyorlar. deneyin telefonlarına ulaşmaya çalışın açan olmaz. hadi uğraştınız tutturdunuz birileri açtı "yoğunuz gelip alın" derler. birsey soyleseniz telefon birden kapanır. defalarca şikayet edilmesine rağmen daha kötüye giden bir şubedir. merkezi arayıp sorduğunuzda yoğunluk olabilir bir ikigün bekleyin derler. sırf o şube yüzünden internette bir ürün alırken önce hangi kargo firmasi ile anlaşmalı olduğuna bakıyorum. yurt içi ise uzak duruyorum. bir seferinde saat 16:20 de hatayda ki bir firmadan verdiğim siparis sabah saat 9:30 da şubeye geldi. şubeden bana 4 günde gelmişti.
  • Bence sorun kargolar da değiş şubelerdeki insanlarda. Yurtiçi kargonun bağcılar şubesi her seferinde gelip bulamadık diye not bırakıyor mesela. Halbuki hepsinde evde biri vardı. Eğer geldiklerinde telefon etseler ortada bir sorun kalmayacak. Zile bile basmıyor herifler o kadar paşalar.
  • http://selfservis.yurticikargo.com/reports/SSWDocumentDetail.aspx?DocId=171981951843 anlaşılacağı üzere adamlar 3 kez es geçiyorlar beni sövmeyimde ne yapayım bn bu adamlara
  • Yurtici kargo konusunda sonuna kadar haklisiniz.

Bir tane duzgun subesi yok

Ambara verdigimiz mal 1 gunde teslim
    Yurticiye verdigimiz mal 32 gunde teslim edilemedi geri geldi.

Hatali teslim cok yapiyorlar mahkeme acip ugrasip zengin olabilirsiniz ya da kanserde olabilirsiniz.

Beylikduzu onerim Mng kargo.

Kotu hizmetin sebebi ise sadece yogunluk.
    Cok fazla ihaleye giriyorlar fiyat kiriyorlar iscilere ekstra yuk zammi & mesaisi verilmiyor bu nedenle isler sarpa sariyor.

Tasimacilik sektorunde biri olarak bunlari soyleyebilirim.

• Konuya şubeler ve not eklenmiştir

• YK bireysel müşterisi olduğum için şimdiye dek herhangi bir sorun yaşamadım,gelecekte de yaşamam.PTT'nin sizler için uygun olduğunu düşünüyorum.

• Yurtici kargo iyi yav

• kayseri yk yıda ekler misin hocam
  • Arası beğeniyorum aslında ama yk felaket ya daha bir kez bile bizim evi bulamadılar

• smyzkrkc kullanıcısına yanıt
    Hangi şubesi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.