Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arastan hiç memnun değilim fakat yurtiçi elemanı ile ahpab olduk neredeyse, sokağa gelip B... Reis diye sesleniyo
  • Atasehir / Kayisdagi / Yedpa
    Surat ve Aras'tan tiksiniyorum.
    Yurtici memnunum.
    Hic magdur etmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arası kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ama yurtıcı kargo berbat .istanbul avrupa yakasından istanbul anadolu yakasına 1 tane kargom varsı 1 haftada zor geldi

• Konya Nalçacı Yurtiçi Kargo şubesinden illallah ettim artık.

Diğer karfo firmaları kargoyu bırakmadan tarafımı arıyorlar. Çalıştığım için kapıyı kapıcıya bırakın diyorum hiçbir sorun olmuyor

Yurtiçi alacak kişinin kimlik fotokopisini istedi. Tamam dedik verdik. Sadece ona teslim edebilirmiş. Kapıcının hanımı bile olsa olmazmış. Gerçi oda ne. Kimliği verdiğimiz kişiye de ulaşmıyor kargolar kaç kez gidip şubeden aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Atasehir / Kayisdagi / Yedpa
    Surat ve Aras'tan tiksiniyorum.
    Yurtici memnunum.
    Hic magdur etmediler.

Yakınız hocam. Aras Kargo'ya 100 metre evim. Yurtiçi harika. Kocaeli'de de çok memnundum. 1 ay oldu buraya taşınalı. 20'ye yakın kargo aldım. Hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
    Hepsiburada gibi firmalar yurtiçi ile gönderdiği için her kargomda ayrı sıkıntı yaşıyorum.
    YURTİÇİ KARGO SAMSUN ATAKUM TÜRKİŞ ŞUBESİ.Tam rezalet.Kaba ve umursuzlar.3 gün dağıtıma çıkartmadan beklettikleri oluyor.Sisteme sebepsiz teslim edilemedi yazıp zorla şubeye getittiriyorlar.Şubede 30-40 dk sıra beklediğiniz oluyor.Hiç bir kargo firması ve şubesi YURTİÇİ KARGO SAMSUN ATAKUM TÜRKİŞ ŞUBESİ KADAR REZİL BERBAT OLAMAZ.Çok doluyum bu şube hakkında
  • yurtiçi kargo Erzurum... ne zaman bir kargom olsa evde olmuyorum (!), gidip şubeden teslim almak zorunda bırakıyorlar. Bu yüzden yurtiçi kargodan başka kargo şirketleri ile anlaşması olan internet sitelerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.

• Yurtiçi kargo İzmir erzene desi miktarını fazla girip daha fazla ucret alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak03 -- 28 Ekim 2015; 0:23:47 >
  • Eğer burada şikayetçi olan herkes birleşip,şikayetlerini ilgili firmalarla,ortaklık yapan kurumlara iletirlerse bir sonuç alabilirler. Toplu bir dilekçe oluşturma (internet üzerinden) etkili olabilir.

• Valla bizim buradada en iyi kargo sirketi yurtici he tabi mesela bulgaristanda bizim ulkede kargolar 3-4 gune gidiyor dedigimde millet gulmustu o da ayri mesele

• Kesinlikle katılıyorum konuya, her şube için geçerli değildir tabiki ama şikayet edildiğinde firmalar gerçekten ilgileniyor ve geri dönüş yapıyorlar size.Vermiş olduğum bir sipariş sonrası kargoyu teslim almadığım halde şahsıma teslim edildi olarak sisteme işlenmişti. Firma elemanlarının gereksizliğinden kaynaklı olduğunu öğrendim ve 3 gün sonra elime ulaştı kargo.

İlgili Resim Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 28 Ekim 2015; 0:31:49 >
  • yurtiçi kargo fatih cibali şubesi 1 kere bile getirmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

Yurtici kargo
    İsparta gül şubesi
    Kargolari ya pazartesu ya cumartesi getiriyor.

Ben direk o şubeye gidip alıyorum.
  • Adana-Toros şubesi yurtiçi kargo..

Mahkemelik olacak kadar vurdumduymaz tayfaya sahip şube.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kendinizi bosuna paralamayin. Kargo sirketleri asgari ucretle insanlari kole gibi calistirdigi surece degismez bu olaylar. Cunku adamda hizmet bilinci yok vatandasa nasil hizmet edilir nasil kalifiye olunur nasil musteri cekilir gibi kaygilari yok. Uc kurusa olamazda haliyle. Sizin bahsettiginiz sorunlarin olmamasi icin kalite ekip lazim o da yuksek maas vermek demek...

• hiç kargo sorunu yaşamadım şu zamana kadar çok şükür bu firmalarda dahil. Şimdi bunu yazdım diye mutlaka yaşarım ama

• Yurtici kargo - Nevsehir subesi lanet biryer, boylemi iş yapılır arkadaş heryere şikayet ettim hala aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Yurtiçi Kargo Denizli-Horozlu şubesi. Teslim süresi 2 iş günü olan paketleri 4-5 günde getirmeleri ve çalan telefonları açmamaları ile meşhurlar.

Hemen elimde olsun diye HB den 1-2 tl fazla verip hızlı kargoyu seçtiğim kargom normalde Cuma günü elimde olması gerekirken bu gün teslim edildi.5 gün arabada gezdirdiler kargomu.Telefonları açmamak için icad ettikleri telesekreter sistemini de ayrıca kutlamak gerekir.

Yaz hocam Yurtiçi Kargo Denizli Horozlu şubesi tek kelimeyle rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthurexcalibur -- 28 Ekim 2015; 0:47:07 >
  • Bursa / Görükle Şubesi Yurtiçi Kargo

İnternette alışveriş yaparken Yurtiçi Kargo olmamasına çok dikkat ediyorum.Çünkü getirmiyorlar hep bir sorun çıkartıyor genellikle gidip şubeden almak zorunda kalıyoruz...
  • yurtiçi kargo, denizli-horozlu şubesi. hizmet ve kalite anlayışı sıfır olan kargo şirketinin en berbat şubeleri arasında ilk beşe oynar. o şubeye işi düşene kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.