Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikiside rezil firmalar aras eskiden iyidi oda bozuldu isini yapan bir iki sube var gerisi hikaye adrese teslim urunu subeden cok aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    ptt her daim %40 indirimli o zaman hatta senin yurtiçinin %40 indirimli gönderi fiyattından bile daha ucuz gönderiyordur kısacası bir yerlere üye olmaya gerek yok vakti olup şubeden alırım diyenlere ptt kargoyu şiddetle öneririm düzgün bilgiler verip gönderi takip kağıdınızı kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız iki senedir ptt kargoyu kullanıyorum yüzlerce kargo alıp göndermişdir daha sorun yaşamadım . şubeden teslim alamayanlar adrese teslim fiyatları kıyaslasın gene ptt ucuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Harold May

yurtiçi kargo, denizli-horozlu şubesi. hizmet ve kalite anlayışı sıfır olan kargo şirketinin en berbat şubeleri arasında ilk beşe oynar. o şubeye işi düşene kolay gelsin.

+1

Daha simdi oradan geliyorum. Dun evde sabahtan aksama kadar arkadaşım evde olmasina ragmen evde bulamamislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beykentte oturuyorsanız ve kargo yurtiçi ise evinize gelmesini beklemeyin. 4 gündür getirmediler şubeye gittim şubede 2 kolimi 45 dakika bulamadılar. koskoca pc kasamı 45 dk sonra buldular. diğer koliyi bulamadılar eleman pes etti abi bu tek parça 2 parça değil diye ısrar etti. bende 2 parça bu dedim taa ebesinin nikahından çıktı 2. koli. şubeleri bile karman çorman uzak durun.
  • İstanbul silahtar yurtiçi kargo ' daki suratsız bayan personellerden hiç memnun değilim. hepsini özellikle geri zekalı diye eleyip almışlar herhalde.

kuryenin kapıma getirdiği kargo evde bulunmadığım için teslim edilmemiş o sırada annem evdeymiş. kurye telefon no ve adres vermiş, 2 gün sonra gittim. bu akıl yoksunu kızlar benim kargoyu bulamadılar ve benim kargomun başka bir şubede olduğunu iddia ettiler bende o şubeye gittim ve kargo ilginçtir ki o şubede de yok. iyice dellendim aradım telefonla , kıt akıllı bu kız bana yanlışlık olabileceğini ve gün içinde geri döneceğini söyledi ve döndü. nihayetinde kargonun kendi şubelerinde olduğunu anlamışlar ve teslimat için beni beklediklerini telefonda söylediler. o kadar işimin gücümün arasında 1 kargo için beni böyle deli gibi koşturdular . para üstü verecekler bozuk paraları da yok hanımefendilerin. insan gibi söyledim bozuk yoksa verebilirim dedim. kaale alan yok sonrada para üstünü alıp hışımla dışarı çıktım , birde baktım para üstünü 20 kuruş eksik vermiş. ya sabır deyip eve döndüm. böyle geri , kıt akıllıları bilgi işlem personeli olarak çalıştırıyorlar ya allah akıl fikir versin.

• kusura bakmayın da hocam hiçbir kargocu ağır yükü 4-5 kat çıkarttığı yok. eğer apartmanda oturuyorsanız bir kez beyaz eşya almayı deneyin. apartman önüne indirip kargonuzu alın diyor.
  • Buda baya iyi bilerekte gidip almiyorum.http://selfservis.yurticikargo.com/reports/SSWDocumentDetail.aspx?DocId=111976274010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoudBoul. -- 28 Ekim 2015; 10:43:19 >
  • Bu zamana kadar kargo şirketleriyle ufak sorunlar hariç büyük sorun yaşamamış biri olarak bu başlığı destekliyorum.

Hem para ödeyip hemde paranla rezil olmanın verdiği duyguyu tahmin edebiliyorum

Kargo şirketleri resmen ağ gibi yayılıp nede olsa bize mahkumlar düşüncesinden vazgeçmeliler

Tüketici olarak böyle firmaları tercih etmeme konusunda bilinçlnme ve organize olmamız gerçekten çok güzel bir oluşum

Milyarlarca dolar kazanıp asgari ücretle günde 12 saat eleman çalıştırıp 2 ayda bir eleman alıp çıkarıcaklarına iyi şartlarda kalifiye eleman çalıştırsın kargo şirketleri
  • Birkac hafta once kulaklik siparisimi yurtici kargo yetkilileri, sozde evde kimseyi bulamadiklari icin gidip Ankara GOP supesinden almami istediler. Gittim, bir girdim ki zaten ortalikta onlarca buyuklu kucuklu kutu, kutular bir oraya firlatiliyor bir buraya. Icinde kirilabilir bir sey olsa zarar gormemesi imkansiz. Her neyse, gittim iki tane masa tarzi sey gordum baslarinda da gorevliler. Birinin onune gittim "merhaba kolay gelsin" dedim, cevap yok kadindan. Tekrar merhaba dedim iplemiyor. Ulan isin olur mesgulsundur anlarim da gelen musteriyi duyup da duymamis ayagina yatip cevap vermemek nedir? Icerden baska biri geldi "bilmem ne hanim musteri gelmis ilgilenin" dedi. Kadin yine onundaki bilgisayardan kafayi kaldirmadan, ingiliz kralicesi edasiyla sanki lutfeder gibi "beyfendi bir dakika beklerseniz isinizi gorecegim" dedi. Biraz zorlayinca elindekini birakmak zorunda kaldi tabi, ama surati gorseniz sevgilisine veya babasina trip atan ergen kiz surati var tam. Kargoyu aldim sag salim de, oradaki durumu gorunce tovbe ettim yurtici kargoya. Artik ptt mi daha guvenli olur diger ozel kuruluslar mi daha guvenli olur bilemiyorum ama yurtici kargonun guvenli olmadigini biliyorum.

• Aldıkları ücret, mesai saatleri ve gün boyu telefon trafiği vs derken çok görmüyorum bu davranışları. Bence hata çalışanlarda değil zaten hiçbiri isinde mutlu değil. Özverili şekilde ve kibar davranarak elde ettikleri maddi manevi bir kazanclari yok,hatta yüz verince abartan insanlar ile uğraşıyorlar.

Sorun tamamen sömürulen emek.

• Dun teslim edilen kargom bu sabah elime sag salim ulasti.Tesekkurler Yurtici Kargo.Adamlar isini guzel yapiyor haklarini yiyemem.Belki Istanbul'un merkezinde kurumsal bir sirketi adres olarak vermem etkili oluyordur ama bugune kadar hicbir kargo sirketiyle ufak da olsa sorun yasamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok sorun yaşadığım yurtiçi oldu şu ana kadar hep ürünlerimi geç getiriyorlar çok kabalar ürünleri paldır küldür atıyorlar bir keresin de gel kendin al dedikleri bile oldu gittim içeride millet kavga ediyor falan ikincisi de sürat kargo bunlarda aynısı hiç bir farkları yok bu ikisinin ama aras mng ups bunlar iyi ve hiç bir sorun yaşamadım
  • Kesinlikle doğru.
    Ya arkadaş bu adamlar 1 kere mi evde bulamazlar ya. Kaç kere kargoya işim düştü sadece 1-2 kere evime uğradı bunlar. Nedense hiçbir zaman adreste yokum ve nedense kapının önüne not bırakılıyor hep. Şubede de en az 20 dakika kargo bulunmasını bekliyoruz. Rezillik.

• Ben şahsen aras yurtiçi ve mng dende ürün teslim alan biri olarak çobançeşme bölgesindeki şubeler iyi gayet yardımcı oluyorlar yurtiçi kargo pek olmasada aras ve mng gayet iyi hizmet vermekte hepsiburada n11 ve tisho dan ürün aldım aras kargo yanlış adrese teslim etmiş sağolsun yarım saate gidip alıp geldiler kargoyu baya bi özür dilediler

• Yurtiçi ve Aras Kargo beni bulamadıklarında aramak yok, ama MNG ve UPS arayıp paketimin olduğunu söylüyor.
  • Kocaeli Darıca şubesi bu ülkenin en rezil şubesidir bu şubelide şikayet edin yurtiçi kargo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargodan son derecede memnunum hatta tek çalıştığım kargo şirketi, sürat ve aras kargo rezil diğer kargolarla daha çalışmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wispe -- 28 Ekim 2015; 11:02:32 >
  • Bu kargo şirketleri kapasitelerinin kat be kat üstünde ürün alıyorlar haliylede hizmet kalitesi yerlerde daha fazla paraya evet ama daha iyi hizmete hayır diyorlar .

Misal yurtiçi Alibeyköy şubesi tepeleme koli dolu ve çalışanlar kırmış vaziyette.

Diğer firmalarında bunlardan aşşağı kalır yanı yok misal ups kargo ist. içi 6 günde getirmedi ürünümü hemde 50 tane yalan atarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

İnternetten aldığınız ürünleri Zamaninda getirmezlerse almayın. Kargo gelince almıyorum deyip kapatın, site üzerinden de iade işlemi yapın. Kargo firmalarıni böyle protesto edebilirsiniz.

Yapılması gereken en güzel şey bu söylediğiniz fakat kaçımız bunu yapabiliriz. Eğer birşeylerin değişmesini istiyorsan tepkini belli edeceksin mail'le falan olacak iş değil çünkü bunlar. Okuyacak ve silecekler...
  • asıl mng kargoya hayır,şube teslim 150 grmlık bir kargo aldım 17 tl para ödedim istanbul-izmir arası !!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.