Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara / Bahçeli MNG kargo şubesi tek kelime ile rezalet.

Yüzsüz ve yalan söyleyen çalışanları var, kargoyu getirmezler yalan söylerler.

Şubede kargoyu bulamazlar ve geldik bulamadık dedikleri kargo çoğu zaman dağıtıma bile çıkmamıştır.

UPS'ten olduça memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kimseye Konya geçit şubesindeki gibi eleman vermesin düşman başına dostlar anlatılmaz yaşanır ne ararsan var adamda
    (yurtiçi kargo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 28 Ekim 2015; 17:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not-3 eklendi. Şikayet metni örneği
    Sayın yetkili,
    Yurtiçi kargo firması bu linkte olduğu gibihttp://forum.donanimhaber.com/m_111301059/f_//tm.htm#111301059
    bütün internetten alışveriş yapan insanların şikayet ettiği bir firma. Lütfen kargo seçeneklerini çoğaltın. Böylece insanlar sizden daha mutlu alışveriş yapmış olacak. Bu konuyla ilgilenmenizi rica ederim.

• Hepsiburada'ya attığım Mesaj.

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)

Birebir sorun yaşadığım şubeler; (Listeye Eklensıin Lütfen)

- YURTİÇİ KARGO/İSTANBUL/ALTINŞEHİR
    - YURTİÇİ KARGO/İSTANBUL/BAHÇEŞEHİR
    - YURTİÇİ KARGO/İSTANBUL/BAKIRKÖY (Tüm Şubeler)
    - YURTİÇİ KARGO/AYDIN/DİDİM ŞUBESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 28 Ekim 2015; 18:04:57 >

• Camlica subesi

Her defasinda adres bulunamadi! Yalan.

Bilerek cumaya kadar bekletiyorlar ne hikmetse cuma gunu buluyorlar.

Ayrica calisanlar cok ilgisiz benimle ayni isim soyisime sahip bir insaatci yada mimarin siparisleri surekli bana ulasiyor ustelik adresler bambaska yerler. Adrese bakmadan otomatik girdiklerinden kaynakli.

• Kiliste yaşıyorum yurtiçi kargo en iyisi burda şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ancak aras çok sorunlu burdaki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim deneyimime gore yurtici cok kotu aras ise superdi.

• Daha beter bir video şu an telefonumda mevcut, ben çektim. Yurtiçi kargo şubesinde çekildi.
    HB'den alınmış son model android telefonlar kaldırım kenarında duruyor, millet kendi kargosunu kendi arıyor. Kargocu eleman "bu ne hal" diye çıkışan yaşlı bir adama saydırıyor. Fonda telefon hiç durmadan çalıyor, ipleyen yok.
    Yükleyeceğim yakında.
  • sterilsenfoni kullanıcısına yanıt
    hangi şube olduğunuda belirtin bence
  • Ben özellikle Yurtiçi Kargo'yı tercih ediyorum Kayışdağı Şubeden gerçekten çok memnunum sabah kargom sorunsuz geldi
    Önceki senelerde MNG den çok sorun yaşadım hatta şube müdürü eve geldi şikayetlerim yüzünden ama bu sene onlarda çok iyi.
  • İst-Cibali şubesi için 2 yılda 5 tane şikayet kaydım var. Şubeye de genel müdürlük tarafından verilmiş 2 tane uyarı var hatta bunun yüzünden beni epey mimlemişlikleri de var ancak hiçbiri çözüm olmuyor. Bu gevşek firma ve çalışanları evime yürüyerek 30 saniyelik uzaklıktaki şubeden kargo getirmiyorlar bir de adres listesinde en sonda bulunuyorsunuz diyorlar, en son ilk baş ne farkeder; son 10 kargomdan daha da fazlası evde bulunamadı diye işaretlenme yalanıyla şubede bırakıldı. Gidip aldım kavga ettim bir grup kabadayıyla atıştım hatta 1 keresinde neredeyse gırtlaklara yapışacaktık ama çözüm yok.
  • Bizimkiler arı gibi çalışıyor sıkıntı yok..Allah kolaylık versin size.

• Yurtiçi kargo gaziemir/izmir su ana kadar bir kere bile problem yasamadim.

• 2 gün önce, Pazartesi günü (26 Ekim) yaşanan bir olaydır;

22 Ekim günü Ankara-Çiğdem şubesi Yurtiçi aracılığı ile Trabzon'a yollanmak üzere bir kargo teslim ettik..

Araya haftasonunun girmesiyle birlikte kargonun pazartesi günü alıcının elinde olacağını söylediler, tamam dedik.

Çiğdem şubesindeki operatör hiç alıcının adresine, numarasına bakmadan daha önce aynı isimle kargo yollanmış ismi seçmiş yollamışlar kargoyu.

Pazartesi günü mesaj geldi kargonuz teslim edilmiştir diye. Alıcıyı arıyoruz geldi mi kargonuz diye, yok ben almadım diyor. Hemen Çiğdem şubesini aradık. Alıcının ismi aynı fakat adres bambaşka bir adres. Teslim faturasının orjinali bende duruyor. Yazılan adres ile, cep numarası ile alakası yok. Çok farklı bir adrese yollanmış. Şans yanımızdaki kargoyu alan kişi şirketimizin numarasını bulmuş benimle irtibata geçti. Bana şirketinizden bir kutu kargo geldi fakat ben sipariş vermedim, karışıklık oldu galiba teslim edilmesini istediğiniz bir yer varsa götürebilirim diye. Ki yine çok büyük şans gerçek alıcı ile yanlış teslim alan alıcının arasında 2 sokak var yok. Sağolsun yanlış teslim edilen kişi gerçek teslim edilmesi gereken kişinin evine gidip kargoyu teslim etmiş..

Gönderdiğim şey pahalı, lüks birşeyde olabilirdi. 1 trilyonluk çek olabilirdi... Vs vs vs örnekler çoğaltılabilir. Yada kargo Trabzon'a değilde Tekirdağ'a, Erzurum'a gitse bittik. Ara ki bulasın.

Hem sözlü, hem yazılı olarak şikayet ettim kendilerini.. Mağazanızdan, şirketinizden kurye aracılığıyla kargo gönderecekseniz kesinlikle tesellüm fişinin, faturanın orjinalini atmayın. Teslim ettiğiniz elemana isim soyisim yazdırıp imzalattırın.. Bu sefer şans gerçekten yanımızdaydı, insaflı bir hanımefendiye denk geldim. Kendisi gidip sahibine teslim etti kargoyu.

Yurtiçi kargo ile mecbur kalmadıkça çalışmayın, birşey göndermeyin.

• Eskisehir Yunus Emre (Yurtiçi) Şubesinde harika insanlar çalışıyor , ayni şekilde ups de sorunsuz .
    Mng ve surat vasatalti

• daha 1 hafta önce aras kargo istanbul / suadiye şubesi sıkıntı çıkardı..

teyzeme elektrikli battaniye sipariş ettik gittigidiyor'dan.. 2 gün sonra kargo ulaştı,eve gelmiş bulamamışlar,ne bir haber ne bir not,aynen şubeye dönmüşler,telefon ediyoruz gelip alın diyorlar. şube bize uzak ertesi gün teslimat yapın diyoruz yok.. 1 KERE TESLİMAT YAPIYORUZ, ulaşılamadığı takdirde siz alıyorsunuz dediler..kargo 4-5 gün bekledi aynen geri döndü,satıcı da sağolsun zorluk çıkarmadan iptal etti..adama da çok ayıp oldu..ama asıl ayıp burada aras kargo suadiye şubesindedir.. bunu da listeye ekleyin lütfen..

yurtiçi kargo ile de aksine hiç problemim olmadı,erenköy şubesi çok güzel iş yapıyor..tam zamanında teslimat,aradığın zaman hemen ulaşılıyor,zaten çok iş yaptığım için çalışanları da tanıdım artık. Allah zeval vermesin iyiler iyiler :)
  • Yurtiçi kargo - İstanbul Altınşehir şubesi.
    Hayatımda gördüğüm en kötü şube.1.Telefonlarını hiçbir şekilde açmıyorlar,abartmıyorum farklı tarihlerde en az 100 defa aramışımdır,açmıyorlar.Yurtiçini arayıp şikayetimi yaptıktan sonra test için 1 hafta sonra öylesne aramıştım yine açmamışlardı.
    2.Şubeye ulaşan kargolarımı tam 15 gün getirmelerini beklediğim olmuştu,aşırı geç teslimatı var.
    3.Bu geç teslimattan dolayı herkes kargonun gelmesini beklemiyor şubeye gidiyor elden almaya ve en az 2 defa bu sebepten kargocularla tartışan kavga eden insanlara rastladım.Hatta pislik olsun diye kargosunu alıp imza atmadan basıp gidiyorlar, o derece sinirlendiriyorlar insanı.
    4.Kısacası berbat bir şube.Maalasef alışverş yaptığım internet siteleri sadece bu kargo firmasıyla çalıştıklarından kaçma seçeneğim olamıyor.

• ayın 1 inde bugune kadar aras akrgoda 151 kargom iade olmuş müşterileri arıyorum kargo gelmedi diyor böyle birşey olamaz ya hergün şikayet etmekten bıktım 1 kargonun geri dönmesi bana 17 tl mal oluyor 151x17=2567 TL boşa giden bir para
     Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)
  • Yurt ici kargo haskoy subesi 1 veya 2 gun içinde teslim ediyor dagiticiya sordum abi yetisemiyoriz bi gun 1 mahalle 1 gun oburu dedi peki dedim evde yoksam ararlar markete biraktiririm.

Aras kargo kecioren top sakalli gozluklu bi entel abi araci acil durumlarda kac gibi gelceniz diye arayinca +-15 dk araligi ile gelior

mng kecioren 1 gunde teslim .

Yurt ici kargo keciorene isiniz duserse vay halinize saymiyorum biliyorsunuz

• giogo G kullanıcısına yanıt
    +1
    Yukarıda bu şubeyle ilgili çektiğim video kaydından bahsettim. Bu şubenin hali tam olarak içler acısı, 2000 tl lik telefonlar kaldırım kenarında gelen geçen üzerine basıyor. Telefon bu şubeye süs olarak konmuş zaten.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.