Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kesinlikle kargo işine bir standart getirilmeli ve devlet bu ise bir el atmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo; evde eşim olduğu sırada, evde bulunamadınız mesajı attı, bende tesadüf evin yakınında idim, durdurdum arabayı. evde niye kimse yok, gelin bakalım benimle dedim. Zile bile basmamışlar. daha doğru dürüst eve kargom teslim edilmedi, hep gidip şubeden alıyorum.

Bir diğer konu ise, şubeden teslim alacağım bir cep telefonu aksesuarı için, kutuyu arkadan getirdi ve bankoya koydu, imza atmam için evrağı uzattı, kutuya baktığımda deforme olmuştu, siz açın kutuyu dedim.
    Görevli kutuyu açtı, kutu boş ve irsaliye kutuya yapışık değil.

Çok sakin şekilde tutanak tuttular, sanırım köstebeği biliyorlardı. Evde açsam ne olacaktı dedim, hak idda edemezdiniz diye çok sakin cevap verdiler.

Aras kargo mu, şirket değil bana göre
  • Aras kargo altınşehir şubesi

İstanbul Bağcılardan - Küçükçekmeceye 8 günde kargo ulaşmıştır tebrik ederim.

Not : bu durumu 3 kez yaşadım dahada arasla satan bir yerden alışveriş yapmam. 3-5 fazla veririm...
  • Osmaniye Yurtiçi kargo. Daha adrese gelmedi kargolar gidip aldim 4 kez rezil hepsi

• unialtay kullanıcısına yanıt
    Ben de Buca Adatepe şubesinde kavga etmiştim. Şube yükü kaldıramıyor genel merkeze şikayet edin dediler. Birkaç kere MH'ye, şikayetvar'a ve hepsiburada'ya şikayet ettim. Sonra Yenigün şubesi açıldı ama değişen birşey yok. Yine kargomu takip edip şubeye geldiğinde gidip kendim alıyorum. Çalışanlar bezgin, gergin, suratsız, beceriksiz olduğu için de her seferinde sorun çıkıyor ve lanet okuyorum. Onlar da insan ve çalışma şartları çok ağır, biliyorum. Hatta bağırıp-çağırdığım bir dağıtım elemanını sonra gidip şubede buldum ve gönlünü almaya çalıştım, zavallının elinden birşey gelmiyor. Bu konu ve şikayetler şirketleri hedef alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 28 Ekim 2015; 20:58:53 >
  • Yurtici 28 inde kargolanan urunu kayida bile gecmeyip 29 unda kayida gecti. Bu yuzdende ayin 2 si en erken teslim gunuymus.

• YURTİCI KARGO / IZMIR-BUCA Yenigün Subesi
    Ürünümü 2 kez dagitima cikarip teslim etmeden geri goturduler.3.kez dagitima cikti yine gelmedi ürün.Dagitimdayken gittim şubeye ilgisiz alakasiz sekilde karsiladilar.10 dakikada deponun altindan mi nerdeyse anca buldular getirdiler.Daha sonra sikayet ettim Yurtici kargoya ama yine ayni seyi yapacaklar biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 28 Ekim 2015; 21:04:57 >
  • bir şikayet dechatlona , bir şikayet tchiboya patlattım bu hafta sonuna kadar alayına şikayet edicem bu yurtiçi rodostoyu
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar şikayete devam

• Türkiye de düzgün hizmet veren sadece UPS Kargo var diğerlerinde illa bir sıkıntı yaşıyorsunuz.
  • yurt içi kargo derince şubesi berbat beş gün ellerinde bekledi ürünüm kendim gidip aldım
  • mng için aynu seyi diyemiyo muyuz

• Benim anlamadığım yoğun şubeler 1 araç bir çalışan alsa hem müşteri kazanır hemde bu kadar şikayet almaz. merkezin bir yaptırımı olmadığından kafalarına göre takılıyorlar. merkezin hali buysa kırsal kesime hiç gitmiyordur bu kargolar. adım başı çiğ köfteci varken bu kargo şubeleri çoğalmadı şube açmak çok zor demek ki
  • Aras kargo İstanbul/esenler sondurak şubesi. Bir defa zamanında teslim ettiklerini hatırlamıyorum. Dağıtıma çıktı denilerek ertesi gun getiriyorlar. En son siparişim kargo poşeti yırtılmış sonra bantla bantlanmış olarak geldi. Açılıp bakılmış yanı. Ondan sonra daha hic kullanmadım, kullanmam da.

• YURT İÇİ ÇOBANÇEŞME YENİBOSNA
    Bugün saat 3'de teslim edildi yazıyor ama bana kimse birşey teslim etmedi. Şubeye mail attım. Yurtiçi kargo internet sayfasından şikayet yazdım. HB'ya yazdım. Bakalım...
  • Hangi kargo firması olursa olsun mumkün olduğunca şubeden teslim isteyin.

• Ben İzmir den bir ürün aldım. Aldığım kişi ürünü aras kargoya verdi aynı gün gece saatlerinde amazon.com dan başka bir ürün daha aldım inanır mısınız amazon dan aldığım ürün aras tan önce geldi

• Aras Kargo çok memnunum. Yurtiçi de hakeza öyle. En azından bulunduğum şehir de iki firmada hızlı şekilde çalışıyor.

Sürat Kargo/KIRŞEHİR bu kadar sorumsuz bir firma olamaz. Hem sorumsuz hem de pişkinler. Akşama kadar evde kargo bekliyorum kargo gelmiyor. Telefon ile arıyorum. Geldik evde yoktunuz diyorlar. Ya hu be adam akşama kadar evdeydim ama yok ne geldikleri var ne gittikleri. O zaman bir bildirim kağıdı bırakmanız gerek diyorum. Telefonda ses çıkmıyor. Şubeye gidiyorum pişkinlik diz boyu. Bir defa olsa neyse kaç defa oldu. Kargo 120000 nufuslü bir şehir de 4 gün şube de bekler mi bunlar da bekliyor.
  • Yurtici-Eskisehir- Porsuk Şubesi de çok dengesiz. Bir bakıyorsun gününde getiriyor, bir bakıyorsun 3 gün sonra getiriyor. En son bez siparişim gelmeyince 18:30 da elden almaya gittim. Adam akıllı ilgilenen olmadı. Her gelen arabaya hangi bölgenin aracı olduğunu kendim sordum. Bekleme sırasında da siparisimin teslim edildiği bilgisi sisteme girilmiş. Teslim edilmiş olmamasına rağmen.
    Mng-Eskisehir-Porsuk Şubesi de aynı şekilde birkac gün sonra getiriyor. Bir siparisimi twitter üzerinden şikayet ve hergün telefon görüşmesi sonunda 5 gunde ancak teslim alabildim.
    Bolgem de en iyi çalışan Aras- Porsuk Şubesi. Çoğunlukla öğlene kadar sipariş teslim ediliyor.
    Ancak UPS kargo online arac takip sistemiyle hepsine fark atıyor. Mümkün oldukca tercih etmeye çalışıyorum.
    Sürat kargo iki sokak uzakta olmasına ragmen mecbur kalmadıkça tercih etmemeye çalışıyorum.
    Hangi firma olursa olsun sorun yaşadığımda anında sipariş verdiğim firmaya bilgi ve şikayetimi iletiyorum.

• Yurtiçi ve Aras kargodan memnunum, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Tabi ki ilden ile farklılık gösteriyor ne yazık ki. Eğer şikayetiniz varsa hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.