Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Yurtiçi Kargo Kocaeli Yahya kaptan şubesini de ekleyin.

Yurtiçi kargo yahyakaptan iyidir hocam ne sorunun oldu ? Ben sorunsuz çalışıyorum

Ne sorunum olmadı ki. Adamların telefonu bile yok. Eve zaten getirmiyorlar. Şubeye gitsen de savaş alanı. Kaç kere şikayet ettim hiçbir değişim yok. Ben bayındırlıkta oturuyorum bu arada.

Benim yeşilova da iş yerim var dostum, ben hiç sorun yaşamıyorum sürekli yurtiçi ile çalışıyorum her daim muhattap buluyorum. Yurtiçi ile gelen tüm ürünler 1iş günü içerisinde teslim ediliyor. Dağıtıma çıkan Araçtakilerin cep numaralarına dahi anında ulaşabiliyorum. Geçen şubeden almam gerekiyordu bir malzeme ayırttım gittim kendim aldım mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuriçi/Eskişehir İki eylül Şubesi
    Hepsiburadan sipariş ettiğim kargom 4.Gününde dağıtıma çıktığı söyleniyor dağıtıma çıktığı gün sözde not bıraktıkları saatte evdeydim ne zil çalan oldu ne de not bırakan,5.günde yine evime gelmişler ama bulamamışlar yine not vs. yok.6. gününde kargoyu almaya şubeye gittim neyse kargoyu aldım kutunun kenarına kapıma bırakmaları gereken not kağıdını koymuşlar yani aklı sıra beni kandırmışlar demek ki hiç dağıtıma bile çıkmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

Osmaniye Yurtiçi kargo. Daha adrese gelmedi kargolar gidip aldim 4 kez rezil hepsi

Yurtici'nde sira bekliyorum her gidisimde baya kalabalik oluyor cogu zaman.Eskiden iyiydi ama.
    Osmaniye de en iyisi Aras gibi,ilk baslarda adresimi bulamadiklari zaman arayip soruyorlardi.Adrese teslim kargolarimin hepsi sikintisiz gun icerisinde elimde oluyor.
    Mng istiklal sube de iyi sayilir,ev subeye cok yakin oldugundan Adrese teslim kargo istemiyorum,subeden aliyorum hep.
  • Ben gecen gun yurt ici kargoyla birsey kargolayacaktim. Istanbul beykent subesinden. Adamlarda depo gibi yer ve etraf tamamen koli dolu.Sen aralardan yer bulup yurumeye calisiyorsun. Calisma alani sanki 1990 yilindan kalma. Bilgisayar olmazsa o kadar eski derim ve musteri ilgisi sifir. Sanki bedava yolluyoruz. . Bazen ilgilenmiyorlar Eleman yok ne yapalim diyorlar.

• Aras kargo ile verdiğim siparişler hep ezik yada dış karton hasarlı geliyor . Şu ana kadar sadece samsun şubesinde yaşadım bu durumu. Kocaeli de anitpark şubesi ve yurtiçi kargo için barış şubesi samsun daki kadar sıkıntılı değil ama iki firma da hiç bir zaman mng ups gibi olamaz.

Aslında bu aras ve yurtiçi kargonun yanına sürat kargoyu da ekleyebiliriz.

Üstelik firmaların çalışanlara değer vermediği çok açık ortada her gittiğimde adam hasta olur mu abi ?

• yurtiçi ve aras şuana kadar kullandığım en iyi kargo firmalarıdır. upsyi saymazsak tabi, boş yapmayın daha iyi bir kargo varsa söyleyin. en kötüsü de sürattir.
  • Adam 5 tl para veriyor birde evine hizmet bekliyor gec kalinca da asgari ucretle calisan adami sikayet ediyor. birde kargoyu bedava ya getirip tatava yapanda var git subeden al...bide bunlarin pizza modeli olan var bilerek 30 dakika gecmesi icin plan program adres ayarlayanlar var...umarim sikayetleriniz yerini bulmaz da kimse ekmeginden olmaz...

• Yurt içi bursa bademli + ankara mamak + van başkale + mardin merkez-kızıltepe+ urfa viran şehir + hatay antakya + hatay belen şubelerine teşekkürler..iyi çalışmalar.
    MNG bursa korupark + nilüfer şubelerine teşekkürler..iyi çalışmalar.
    Sürat kargo bursa bağlar+başı esentepe yöneticisinden çalışanına kadar
    10 gündede olsa sorunsuz teslimat yaptıran ptt ye iki günde hollanda dan kargo getiren ups sevgiler saygılar..
  • Gaziantep şahiney şubesi cuma günü dağıtıma çıkan kargoyu salı günü olmasına rağmen getirmedi.Birde telefonda yalan yanlış konuşuyorlar.Açtım ağzımı yumdum gözümü bende şerefsizlere.Birde tepeye şikayet ilettim.Sıra şikayetvarda.
  • Aras kargo söke şubesi sorunlu beş kere ekleyin lütfen!

Yurtiçi kargo söke şubesi mükemmel teşekkürlerimi iletin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras adana toros şb aşşağılık hoppala bir şubedir

• Yurtici kargo Hatay/iskenderun şubesi rezalet.
    kargoyu kendimiz gidip almazsak getirmiyorlar.
    bide pişkin pişkin geldik yoktunuz diyorlar.
    Evimizde müstakil. Diğer kargo firmaları 2 günde getiriyor.
    lanet olsun sana yurtici kargo

• Valla ben bu zamana kadar Yurtiçi Kargo'dan hep memnun kaldım, o da benim şansım sanırım.

Yine benim şansım UPS Kargo'da ürünüm hala gelmedi. TeknoSA'dan indirimden klavye almıştım, hala yok ortalıklarda.
  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Üstüne çökmüşlerdir belki. :P

• Yıllardır yurtiçi kargoyla çalışıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
    Hizmet kalitesi bölgeye göre değişiyor sanırım.
  • Yurtici kargo salaginin elinden daha bikere kargo alamadim illa biz koscaz pesinden bi kere zile basiyo aninda gidiyo geldik sizi bulamadik bide dolasimda oluyo kargo saat 6 da sube kapaniyo paketler gene kaliyo bu yetmezmis gibi kargo almaya gittigimde kimlik yaninda yoksa yuzune bile bakmiyolar o kadar kostur sira bekle kargonu alama sinirlendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo / Manisa Şehzadeler şubesi yada Mesir şubesi...

3 defa ara açmazlar daha evime gelen kargo görmedim. 10 dk bile yok yürüme mesafesi. Eve geldim der aslında kapıyı bile çalmaz. Çok kez şikayet ettim. Daha doğru düzgün yapılan bir şey yok.

• Yurtiçi Kargo da Aras Kargo da rezalet. Yurtiçi Kargo Meltem/Antalya ve Türkkonut/Ankara, deneyimlediğim en rezil şubeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Yurtiçi Kargo / Manisa Şehzadeler şubesi yada Mesir şubesi...

3 defa ara açmazlar daha evime gelen kargo görmedim. 10 dk bile yok yürüme mesafesi. Eve geldim der aslında kapıyı bile çalmaz. Çok kez şikayet ettim. Daha doğru düzgün yapılan bir şey yok.

Mesur subesi ayni seyi banada yapiyo ugrasmiyolar zile basmaya kapiya yapisitrip gidiyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo istanbul Zümrütevler şubesi telefonla asla ulaşamazsınız ve Gönderilerinizi adrese uğramadan evde değilsiniz diye mesaj gönderir.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.