Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acente usulu ile calisildigindan dolayi malesef her il farkli muamele gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb den aldığım ürünü 1 haftadır yurt içi kargo teslim edemedi. Evde sürekli birileri var ama hergün teslim edilemedi yazıyor. Umrumda değil seve seve getirecekler.

• Yurtiçi kargonun Allah belasını versin

Düzce Akçakoca da ki kargolar Bolu Gerede şubesinden çıkıyor. Kargo gelmiyor, gelse evi bulamıyor evi bulsa kargoyu alt kata üst Kata teslim ediyor.

Akçakoca dan Düzce kargo şubesi arası en az 45 km, şimdiye kadar kaç kere kargo almaya gittim bilmiyorum. Sırf bu Yüzden morhipo trendyol markafoni gibi yerlerden alışveriş yapmak istemiyorum.

Çok fazla şikayet ettim Çözümü yok

• Sürat Kargo Anamur şubesi:

Isparta-Anamur arası küçücük işlemciye 15TL para aldı dağıtıcı elaman. Bana da ücretin 15TL olduğuna dair herhangi bir belge gösternedi, vermedi. Şikayetçiyim. O günden beri sürat kargo ile çalışan firmalardan alış-veriş yapmıyorum. Uzak durun...
  • Istanbul/Kurfali subesinde bizzat sahit oldum.hatta konusu bile acmistim.calisan kadin eleman kargomu ararken tum kargolari ezdi,oraya buraya firlatti.ustelik kargomda kirik cikti.haliyle biseyde diyemedik.yazin lutfen.
    Edit:yurtici kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 28 Ekim 2015; 22:06:45 >
  • Yurt ici kargo Ankara sincan subeside ayni.Hepsi buradadan ayni gun kargo aliyorum.Ertesi gun sincan subesine geliyor.Adamlar dagitima cikmadigi halde sisteme dagitima ciktik ama teslim edilemedi yaziyorlar.Ariyorum evdeydim nasil gelmedi diye cevap; yogunluktan cikamadik oluyor.Yahu madem cikamadin sisteme neden ciktin diye giriyorsun

• Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır birçok siparişimi Yurtiçi getiriyor. Kargo gönderimlerimin çoğunuda şuana kadar Yurtiçi ile yaptım. Ankara/Keçiören ve Karabük/Safranbolu şubeleriyle muhatap oldum bugüne kadar. Herhangi bir sorun yaşamadığımı söyleyemem. Her seferinde kargolarım zamanında geldi. Hatta geçen Cuma Hepsiburada'dan alışveriş yaptım, cumartesi günü 3-4 gibi getirdiler. Yaşanan sorunları genel olarak firmaya mal etmek pek doğru olmaz diye düşünüyorum...
  • En kötüsü sürat kargo... deneyimlemeyen bilemez ☺👍

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrcnka

Türkiye de düzgün hizmet veren sadece UPS Kargo var diğerlerinde illa bir sıkıntı yaşıyorsunuz.

Ups de ankara da zayıf hocam. Tüm odtu-bilkent-hacettepe-beytepe-umitköy-çayyolu-yaşamkent ve cevresine odtu şube bakıyor. O yüzden bir çok kez geç gelmişliği vardır kargomun...

• Yurtiçi Kargo Kocaeli Yahya kaptan şubesini de ekleyin.

• Kargo şikayetimi :))

Toplasam o şikayetleri burdan köye yol olur.
    En az sorun yaşadığım MNG.

• MAD MAX kullanıcısına yanıt
    Hocam internet sitelerine şikayet yazıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben Sürat Kargo ile daha çok sorun yaşadım. Aras ve Yurtiçi daha iyi bana göre.
  • Yurtiçi kargo Adana Altınkoza şubesi . 10 günden önce kargo elime ulaşmıyor bu şube ile . Bir de tabiki telefonlara bakmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3KuR_SaD3 -- 28 Ekim 2015; 23:24:32 >
  • kayışdagı yeditepe bolgesinde yurtici kargo gercekten cok iyi iş cıkartıyor suna kadar elime gec gelen tek ürün sabah teslimatında degilde aksam teslimatında geldi diger 2 firma ise mng ve aras bana bu bolgede pek güven vermiyorlar acıkcası arasta ve mng de kargomun kaybalmuşlugu var aynı bolge icin konusuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Yurtiçi Kargo Kocaeli Yahya kaptan şubesini de ekleyin.

Yurtiçi kargo yahyakaptan iyidir hocam ne sorunun oldu ? Ben sorunsuz çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Yurtiçi Kargo Kocaeli Yahya kaptan şubesini de ekleyin.

Yurtiçi kargo yahyakaptan iyidir hocam ne sorunun oldu ? Ben sorunsuz çalışıyorum

Ne sorunum olmadı ki. Adamların telefonu bile yok. Eve zaten getirmiyorlar. Şubeye gitsen de savaş alanı. Kaç kere şikayet ettim hiçbir değişim yok. Ben bayındırlıkta oturuyorum bu arada.

• hızlıal da iki seçenek var biri aras biri yurtiçi bu bir dramdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

Sürat Kargo Anamur şubesi:

Isparta-Anamur arası küçücük işlemciye 15TL para aldı dağıtıcı elaman. Bana da ücretin 15TL olduğuna dair herhangi bir belge gösternedi, vermedi. Şikayetçiyim. O günden beri sürat kargo ile çalışan firmalardan alış-veriş yapmıyorum. Uzak durun...

Fatura kesmek zorundadır para almak için. Faturasını isteseydin özellikle.fatura ibraz edemiyorsa kargoyu reddetme hakkın var. Sonra şubeyi arayıp fatura ile tekrar yollamalarını istersen getirmeye mecburlar

• Yurtici Antalya Lara sb.

Yurtici Ankara Sincan sb.

Bunlar berbat hizmet sunan yerler.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.