Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Change.org ta biri yurtiçi eziyeti diye bir kampanya başlatmış bir el atıverin bari.

https://www.change.org/p/yurtiçi-kargo-işkencesi-firmalar-ürünlerimizi-yurtiçi-kargo-ile-göndermesin?tk=nBCuJOyHWp54tDaFQsdCXD66NLgwNBGpqW8--hRP9hk&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 28 Ekim 2015; 16:28:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aras kargo begonya şubesi bugün bayan kargo elemanı getirmiş. Hizmete bak.

• Yurtiçi Kargo Kırklareli/Lüleburgaz Şubesi

Gerçekten rezalet bir kargo şirketi,burada da durum aynı. Eve gelmedikleri takdirde,geldik ama siz yoktunuz demelerinden ve mutlaka eksik iş yapmalarından bıktım. Genelde şubeye gidip,elden almak zorunda kalıyorum.

Zaten seçme şansım olduğunda,kesinlikle Yurtiçi seçmiyorum.Burada da,birçok yerde olduğu gibi MNG Kargo iyi.Sürat Kargo'da da bir sorun yaşamadım.
  • Yurtiçi Kargo Kocaeli-yahya kaptan şubesi
    Kargoyu getirmiş gibi yapıp getirmiyolar bir de ev de yok daha sonra teslim edilecek diyolar ayrıca akşam 6 da getirdikleri kargolarıda sabah 10 da teslim etmiş gibi gösteriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı sadece yurtiçi kargo olmalı bence, bu lanet firma şikayetleri bile umursamıyor. müşteri hizmetleri beceriksiz, şikayet etseniz konuşma dinleniyor şikayetiniz alındı diyor yalandan ama hiçbir işlem yok.
  • başkası bu linki verdimi bilmiyorum ama yurtiçi kargonun mal yükleme görüntüleri

https://www.youtube.com/watch?v=pmd9zYSAqYQ

bir görüntü daha vardı onu bulamadım sanırım silinmiş görüntüde kutuları çalışanlar top oynar gibi kamyona ayaklarıyla fırlatıyorlardı bulursam onuda yüklerim buraya

benim sıralamam kötüden iyiye sürat kargo mng kargo yurtiçi kargo aras kargodur

buda başka bir video

https://www.youtube.com/watch?v=FOgfu442K1g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 28 Ekim 2015; 17:13:39 >

• PTT SOGANLI SUBESI AKARR

• bence de konu başlığı yurt içi kargo olarak değiştirilmeli. Her kargo şirketinde sorun olabilir ama bunlarınki normal değil. Mng tatil demeden biraz önce kargo getirdi.
    Tokat-Turhal yurtiçi kargo kadar hiçbir kargo şirketinden çekmedim ben
  • İnsanlari ekmeklerinden edeceksiniz yaww

Umarim çabalariniz sonuçsuz kalir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 28 Ekim 2015; 17:03:29 >
  • Aras kargoyu yurtiçi ile aynı kefeye koymak haksızlıktır.

• Giresun merkez subesi erzurum yildizkent subesi

• Yurtiçi kargo Gaziantep/Şahinbey şubesi, nadir olarak zamanında geliyorlar.

Genelde 3 veya 4 gün bekleriz ararız açan yok, müşteri hizmetlerini arıyorum.

Diyorum ki kargom var 3 gün oldu gelmedi şubede duruyor, şubenize ulaşamıyorum telefonu açmıyorlar diyorum.

Bizde ulaşamıyoruz diyorlar Burdan sonra diyecek tek bir şey yok, bulamıyorum yani ben.

Aras kargo Gaziantep/Şıhcan şubesi

Telefon ile ulaşmak imkansız mümkünü yok hiç bir şekilde, sürekli arıyorum ya kapalı ya meşgul. Müşteri hizmetlerini arıyorum, telefon ile ulaşamadığımı belirtiyorum.

Yoğunluk vardır diyor Sabahtan akşama kadar yoğunlar demek ki, numarayı da tanıyorlar herhalde meşgul atıyor adamlar bir de.

Mng harika burda, Sürat da gayet iyi. hepsi ile aramızdaki mesafe max. 100 metre bu arada.

• Ankara Yenimahalle yurtiçi şubesi.
    Ptesi istanbuldan kargolandı
    salı sabah kargoya ulaştı. Dağıtıma çıkmadı. Çarşamba'da yoğunluk varmış ondan dağıtıma çıkmadı.
    Perşembe tatil
    Cuma dağıtıma çıkacakmış.

• Aras kargodan uzak durun başka bir şey demem o kadar yani
  • 2Kargo sirketide burda gayet ilgililer,ptt daha sorunlu

• yurtiçi kargo istanbul - silivri şubesi, gelen kargoyu en az 3-4 gün şubede bekletmeden getirmiyor..
    telefonlara falan zaten cevap vermiyorlar.. 444 lü numarasına da ulaşılamıyor..

aras ve mng düzgün çalışıyor..
  • Merhabalar,

İşim dolayısı ile sürekli kargolar ile iç içe olan birisiyim. Sürekli ürün gelir, ürün gider.. Neyse;

Kocaeli / İzmit Yurtiçi Kargo ; Yahyakaptan Şubesi oldukça düzenli çalışıyor en azından Yeşilova Bölgesinde kesinlikle aksama olmuyor. Çalışaları oldukça ilgili , Şube Telefonlarını açmasalarda Özel Cep numaralarından kendilerine her zaman ulaşıyorum.

Kocaeli /İzmit Aras Kargo ; Anıtpark Şubesi Felaket... Kesinlikle Şube Telefonlarını açmıyorlar,Bu firma ile 2014 Yılı Mart Ayında Kocaeliden Konya ya yolladığım 1 evrak kayboldu.Üstelik değerli evrak vardı içerisinde... Tabii kargoların değerli evrak taşıma zorunluluğu olmadan başka türlü hallettik olayı...

Lütfen Kocaeli İçin Aras Kargo/ Anıtpark Şubesini Ekleyiniz
  • Istanbul esenkent yurtici subesi kargolari sisteme teslim edildi diye giriyorlar ama gelen birsey yok yillardir boyle yapiyorlar bu subeyide ekleyin derim

• Aras kargo Merter şubesi rezalet ötesi. Kargoyu kapıda açtırmıyorlar, ancak yine de sağlam aldığımıza dair imza istiyorlar. Kargoyu geri de almıyorlar. Biz kargoyu geri almayız bir daha kurye talep edin diyor '' zaten kapıdaki kurye '' ! Getiren eleman rezalet bir adam. Neredeyse kapıda dalacaktık birbirimize. Polis çağıracağım filan dedi bir keresinde. Aras kargo Merter şubesi ile asla bir işim olamaz. 2-3 defa yaşadım bunu.
  • Osmaniye/Merkez şube. 2 çalışan var, yakın olanları gelin alın diyorlar. Şube telefonundan ulaşamıyorsunuz. Kargo şubede baya bir süre bekliyor, ikincil teslim kişisi belirtilse dahi, siz evde yoksanız geri gidiyorlar. Allah ıslah etsin

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.