Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
636.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu tam böyle olmayabilir, bazı forumlarda dhl le gelen ürünü teslim almazsan devletin oluyormuş yazmışlar.
    www.eksiduyuru.com
    ekşi duyuru - Gümrük
    http://www.eksiduyuru.com/duyuru/405591/gumruk

tabi burdaki durum yasaklı ürün olunca belki başka şekilde işler.
  • Evet arkadaşlar malum cihazları banggood'dan almamak gerektiğini bir kez daha öğrenmiş olduk. Bir de sizin istediğiniz gibi paketledik demezler mi. Cihazın ağırlığı 164 g, paket gelmiş 394 g.
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • cihaneli C kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ben bu konuyu merak edip bana teslimat yapan ptt memuruna sormuştum,xray falan var geçmesi çok zor anca gözden kaçarsa falan gever dedi,acaba paket ufak olsa bile xrayde telefon olduğu anlasilmiyormudur yani illaki yakalamazlar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Kargo uçakları sadece tek ülke arası çalışmıyor.Kaç tane yere ülkeye uğrayıp rotaları neyse ona gore uçuyorlar.Özel kargo şirketi değil ki 1 2güne Turkiyeye gelsin.Zaten China Post çalışanları isini düzgün yapmıyor bazen paketler yola çıktı gözükse bile çin gumrugunde kayboluyor nakliyat sırasında unutuluyor falan.Yani sans isi birazda bu benim şubatta aldığım bir urun vardı iadesinide almıştım takipli kargoydu kargo kayıp olmuştu ayin 17 sinde yola çıkmış bugün elimdeydi .

•  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Evet arkadaşlar çok şık bir hareketle kargo iade edildi :):)

Acaba kaç günde geri gider bilgisi olan var mı ?
  • Aquamp kullanıcısına yanıt
    Forumda gördüğüm kadarıyla, geri gitmesi geldiğinden daha uzun sürüyor. Ayrıca satıcı para iadesi yapmamak için kargoyu geri almamak için elinden geleni yapıyormuş.
  • viperc V kullanıcısına yanıt
    umarım dediğiniz gibi olur, teşekkürler
  • Adamlar üzerinde telefon yazan paketi geçirmişler. Kargo elime ulaştı. Ss'li

• yawan kullanıcısına yanıt
    Geekbuy işini bilir bekle bakalım ne olacak.geekbuy Türkiye işine çözüm arayan bir site

• İadede sorun sorun olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquamp -- 25 Mayıs 2016; 8:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz muhakkak birilerinin bu konuda bilgisi vardır. durum şu geekbuyingden telefon sipariş ettim free shippingle. geçen gün kontrol edeyim dedim adamlar hangi akla hizmet kargomu dhl ile göndermişler. kesin takılacak gümrüğe yani. şimdi sorum şu bu dhl birsürü masraf çıkarıyormuş okuduğum kadarıyla gümrüğe takılırsa bu yüzden bende hiç kullanmıyordum özel kargo şirketi, şimdi bu kargom direk geri dönecek dimi? geri dönüş için bana masraf çıkarırmı bu firma bilginiz varmı? zaten bana ulaşmayacağı kesin olan bir kargo için masraf etmek istemiyorum.

zaten normalde extra 10 15 dolar istedikleri bu özel kargo şirketi ile neden göndermişler onuda anlamadım, ücret falanda talep etmedi ödeme ekranında. ürün sayfasında freeshipping yazıyor du bende satın aldım hk post ile gelecekti ama böyle ilginç bir durum oldu.

dhl ie geliyorsa yandın demek,iade için 150-200 usd para isterler ya paketi unutacaksın para iade dahil yada dhl ile uğraşacaksın Allah yardımcın olsun.Geekbuying gümrük için uğraşıyor diyen arkadaşlar var eğer böyle uğraşıyorlarsa hiç uğraşmasınlar.Bu arada paket alman postası ile geliyor olabilir o ayrı onda iade yada geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 24 Mayıs 2016; 21:20:15 >

• merhaba arkdaşlar s.a

via postnl ile gelecek kargo çinden alacağım ama postnl ile geleceği yazıyor ? gelirmi? tlfn? yada alan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: madada256

merhaba arkdaşlar s.a

via postnl ile gelecek kargo çinden alacağım ama postnl ile geleceği yazıyor ? gelirmi? tlfn? yada alan varmı

gelir iyi bir kargodur ortalama 20-25 günden fazla sürmedi benimkiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: madada256

merhaba arkdaşlar s.a

gelir iyi bir kargodur ortalama 20-25 günden fazla sürmedi benimkiler

bilgi için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivelimaria

Adamlar üzerinde telefon yazan paketi geçirmişler. Kargo elime ulaştı. Ss'li

Bunu bir kaç yerde daha okudum. Aynısı benim başıma da geldi. Şaka gibi.

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Bu geekbuying kadar rezil sahtekar site görmedim benim telefonda gümrüğe takıldı..
    en çok kızdığımda koca sitede müşteri hizmetleri ve cevaplara bakan sadece bir kişi..onda da yalanın bini bi para..ne derseniz diyin he he diyip bildiklerini okuyorlar yine..
    verdikleri takip kodu da sahteymiş meğer
    asla söz dinlemiyolar...bide utanmadan kargo parası kesecekmiş ,telefon ellerine geri ulaştığında...
    Yukarıda biri yazmış banggoddan uzak durun...bende diyorum Geekbuyingden de uzak durun..
    Eğer biri bu siteden telefon alıpta gümrükten geçtiyse gitsin piyango bileti alsın bide...vay arkadaş hepi topu kullanmak için bi telefon getirelim dedik o yasak bu yasak boktan ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Mayıs 2016; 18:12:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırsam PayPal üzeri almamışsıniz. O türlü aldıysaniz her türlü sizi yoluyorlar .site farketmez.Geçmiş olsun hocam. Benimde geekbuy da takıldı 2 telefonum PayPal olduğu için 15 gün içinde 2 iademi de aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

Sanırsam PayPal üzeri almamışsıniz. O türlü aldıysaniz her türlü sizi yoluyorlar .site farketmez.Geçmiş olsun hocam. Benimde geekbuy da takıldı 2 telefonum PayPal olduğu için 15 gün içinde 2 iademi de aldım

Hocam sende bi alemsin geekbuying bu işi biliyor diyorsun önceki mesajlarında sonra 2 telefonum takıldı diyorsun şaka gibi.
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Paypal üzeri aldım bende lakin paypal da eskisi gibi değil ki..mal geri gitmeden parayı vermiyor ayrıca adamlar sahte takip nosu veriyor bunu da paypala ispatladığın halde bişey değişmiyor..paypalında o güzel günleri mazide kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaneli C kullanıcısına yanıt
    Ama inanın bir daha sipariş vermem. Elime ulaşana kadar yaptığım stresi bir ben biliyorum. Parası az ya da çok farketmeden stresi yaşatıyor. Macera severlere bire bir

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.