Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
637.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli arkadaşlar kargo bilgilerimi bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52radikal -- 30 Mayıs 2016; 14:34:10 >

• 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    Daha yeni sipariş. Hemen sisteme düşmez. Bir kaç güne takip edersiniz.
  • hangi adresten takip edicem. bu ürün istanbula mı ücretsiz geliyor istanbuldan benim adrese kargolanırken ücretli mi oluyor.saygılar
    17track, ya da ptt den takip edebilirsiniz.
    Kapınıza kadar gelecek.
  • El7is kullanıcısına yanıt
    daha önce desipariş vermiştim hiç takip edememiştim çıkmıyordu takip no girdiğimde
    kargo takibi hemen aktif olamayabilir.nemde tam bir hafta sonra gözükmüştü.galiba sen sipariş vereli 2 gün olmuş.biraz daha beklemeni tavsiye ederim.
    uluslarası kargolarda en iyi takip sitesi 17 track'tır.ayrıca kapına kadar ücretsiz gelecek.nerde oturduğun önemli değil.
    takip sitesinin linki>>>
    www.17track.net
    ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
    http://www.17track.net

• Banggood'dan telefon değil ama para iadesi almak çok kolay. Şanslıymışsın gerçekten, telefonun ulaştıysa sana.
  • Ulan paypalı bile patlattılar ya yazıklar olsun böyle ülkeye.. Paypal Türkiyeden çıkıyor...

www.paypal.com
    Online Ödeme Yapın ve Para Gönderin - PayPal Türkiye
    https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home#faqs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Ulan paypalı bile patlattılar ya yazıklar olsun böyle ülkeye.. Paypal Türkiyeden çıkıyor...

https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home#faqs

Bi telefon siparişim geri gitti para iadesi alacaktım simdi doğrudan kredi kartına aktarılmayacakmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu cevabı bende bilmiyom şu an..bunu bir sormak lazım arayıp,lakin bu karar hiç iyi olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Açıkçası bu cevabı bende bilmiyom şu an..bunu bir sormak lazım arayıp,lakin bu karar hiç iyi olmadı...

Mail attım bakalım Nasıl olacak.sonucta böyle bir karar alınmış ise bundan sonraki işlemler icin geçerli olmalı.kimsenin parasının üzerine konmaya hakları yok

• Amosis kullanıcısına yanıt
    Paypal paraya konmaz da mesele o kadar basit değil...

• Arkadaşlar meraklanmayın çekiliyorlarsa bile en son alışverişleri bile sonuçlandırmadan öyle birşey söz konusu değil, iadelerinizi alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CeZa-_

Arkadaşlar meraklanmayın çekiliyorlarsa bile en son alışverişleri bile sonuçlandırmadan öyle birşey söz konusu değil, iadelerinizi alırsınız.

İnsallah dediğin gibidir hocam

• BDDK lisans vermemiş. Bu karar bundan sonraki alışverişleri kapsar.

İlgili cevap:
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/baib0i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El7is -- 31 Mayıs 2016; 11:20:20 >

• Beyler banggoodan xiaomi wifi reuter aldım. kargo takipde böyle birşey çıktı ilk defa görüyorum. Çinden çıkmadan gerimi gitmiş anlamadım açıkçası

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar banggood.comdan birkaç birşey almak istiyorum. online chatte görüştüm. paketi istediğiniz gibi istediğiniz şekilde göndeririz diyorlar. aliexpressten birçok alışverişim oldu. banggood dan ilk alışverişim olcak. güvenilirmidir ve dedikleri gibi paketleri gümrüğe takılmaması için istediğim gibi gönderirler mi arkadaşlar.
    tecrübesi olan arkdaşlar varsa yardımcı olabilirlerse memnun olurum
  • fm transmitterlar takılıyor mu ? trt bandorlu vs geyiği işletim geri göndermiyorlar dmi ?
  • banggood dese bile paketi istediğin şekilde hiçbiri zaman göndermedi sadece fiyatı düşük gösteriyor..

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.