Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
636.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

Sanırsam PayPal üzeri almamışsıniz. O türlü aldıysaniz her türlü sizi yoluyorlar .site farketmez.Geçmiş olsun hocam. Benimde geekbuy da takıldı 2 telefonum PayPal olduğu için 15 gün içinde 2 iademi de aldım

Hocam sende bi alemsin geekbuying bu işi biliyor diyorsun önceki mesajlarında sonra 2 telefonum takıldı diyorsun şaka gibi.

en azından uğraşıyor ve Türkiye gümrüğünü bildiği halde dhl ye vermez demek istemiştim .bu işi bildiği anlamından tüm telefonların geçtiğini mi anladın sen yoksa .benim gibi takılanda oldu .kutusu köpüğe sarılı gelen bi sürü kişide gördüm . kafa güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 26 Mayıs 2016; 0:15:00 >

• merhaba arkadaşlar
    ebay üzerinden çinden ürün aldım. bu gün avpim i aradım ürünüm geri iade edilmiş. göndericiye nasıl bir yazzı yazmalıyım. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Banggood'dan aldığım telefon sorunsuz gelecek gibi buraya baktıktan sonra gelmez dedim. Sanırım baya şanslıyım bugün büyük ihtimalle elime geçecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar , şöyle bir sorunum var yurt dışından aldığım ürün vardı 80$ + 20 $ shipping yani yasal sınırlar içinde yasaklı ürün falan değil ama sistemden kontrol ettim ve gümrükte üstüne 60 lira vergi koymuşlar ama paypaldan faturamda var online 80 dolara aldım ürünü vergi vermeden alabilirmiyim ürünü. Sınırda olmamasına rağmen ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.
  • hocam paketi takip edebiliyorsan kod nasıl sahte olabilir ki ? eksik yazdığın bişeyler mi var ?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Çünkü paketin doğru takip kodunu dün gümrüğe takılınca öğrendim bende, bizde 20 gündür sahte takip nosuyla bekliyoz,,dahası paypalı bile sallamıyolar çirkeflikte sınır yok ama iyi sıvadım kendilerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dolarlık oto teyp gümrüğe takıldı iade olacak,teyp yasaklı ürünmüydü hadi yasaklı ürünse aliexpreste bi milyon Türk almış bizimki mi takıldı..gümrük iyice şaşırdı yahu

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Çayını kahvesini sigarasını içmeden baktıysa cep telefonu sanmıştır memur bey.açın bi görüşün bence 80 dolar üstüyse vergisini değilse 0.60 kuruş ödeyip almanız lazım diye düşünüyorum.
  • tzckn kullanıcısına yanıt
    Yok dedim ya 20 dolar teybin bedeli dandik çin teybi zaten ama gelde anlat şimdi gümrüğe

• quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Paypal üzeri aldım bende lakin paypal da eskisi gibi değil ki..mal geri gitmeden parayı vermiyor ayrıca adamlar sahte takip nosu veriyor bunu da paypala ispatladığın halde bişey değişmiyor..paypalında o güzel günleri mazide kalmış

dokunmatik ekran kapasitif bile değil 8 inç almıştım ems ile 40dolarlık bir ürün o bile takıldı.

bu arada telefon alanlar paypal'e kesinlikle güvenmesinler. Türkiye'ye posta yolu ile telefonun yasak olduğunu paypal yıllardır biliyor ve madem yasak o zaman telefon sipariş etmeyin diyor. Telefon geri satıcıya dönmedikçe de para iadesi yapmazlar.
  • Arkadaşlar yorumlayan olursa sevinirim. Gümrükten geçmiş midir?
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • su anda bisey belli degil.bundan sonraki adimlar onemli isim adres ve agirlik bilgileri cikmadigi surece sorun yok. Benimde 27 sindn bi kargom ayni harekette bekliyor muhtemelen toplu islem yapiyorlar. icerik ne sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Arkadaşlar yorumlayan olursa sevinirim. Gümrükten geçmiş midir?
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

daha belli olmaz. eski mesajlardan bakarak anlarsınız bu tip şeyleri artık. bundan sonra bir kademe daha ilerlediğinde belli olur.

• Sağolun arkadaşlar. Bekleyip göreceğiz artık. Hayırlısı. @tzckn @sokomind
  • İSTANBUL(AVR)/BAŞAKŞEHİR İST.ULUSLARARASI PİM 28/05/2016 14:43:22 PTT İşyerine Sevk Edildi
    İSTANBUL(AND)/ÜSKÜDAR 150.YIL AYPİM 28/05/2016 17:52:19 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL(AND)/ÜSKÜDAR 150.YIL AYPİM 28/05/2016 19:06:42 Zimmet Edildi

Arkadaşlar durumu nedir kargomun

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Size doğru geliyor.
  • Hocam özel mesajınızı bekliyorum hala lütfen

• ghostdawis kullanıcısına yanıt
    ÖM gelirse bende sizden bekliyorum.:)
  • Yahu sizin kafanız mı güzel

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Size demi öm lazım.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.