Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
636.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Bartın'da yaşıyorum, 5 gündür aşağıdaki gibi, sağa sola yollamışlar, adresim ise gayet açık- net ve doğru,
    Gearbest'ten oto kamera almıştım 40 dolarlık, Hollanda posta ile yollamışlardı.
    Hem 444 telefonu, hem, istanbul PİM leri, Hem Bartın PTT yi aradım bir kaç gün daha bekleyin diyorlar.

Yorum yaparmısınız ?

ÜCRETLER

Gümrük Vergisi : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.0 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
    TOPLAM : 0.0 TL

GÖNDERİNİN HAREKETLERİ

SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 23/05/2016 17:05:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) Netherlands (the) (Yurt Disi)
    2 23/05/2016 17:05:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) Netherlands (the) (Yurt Disi)
    3 24/05/2016 14:30:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) Netherlands (the) (Yurt Disi)
    4 25/05/2016 05:51:47 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) Turkey
    5 25/05/2016 08:51:29 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) Turkey
    6 25/05/2016 08:51:29 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR
    7 26/05/2016 09:50:38 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR
    8 27/05/2016 08:58:47 PTT İşyerine Geldi SARIYER POSTA DAĞITIM MERKEZİ SARIYER
    9 28/05/2016 01:01:32 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR
    10 28/05/2016 02:27:15 Torba Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

• ukim de paketi bekleyen var mı?

xiaomi yi
  • Sizin paketiniz sariyere gitmis orda bulunmadiginizdan upime geri yollanmis buyuk ihtimal kargonuz 29 mayista geri yollanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi kablo aldim ali expressden ad bir ay once gonderdi ama sıkıntı cikti galiba dispute actim tekrar gönderiyorum dedi tamam dedik. Ama ilk takip noyu gonder dedim diger takip noyla aynisini gonderdi.
    Takp numarası RS037589470CN
    Baya bisey yaziyor kitap olmus gitmis gelmis mi veya tekrar gondermis mi satici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru_yaşam kullanıcısına yanıt
    8 27/05/2016 08:58:47 PTT İşyerine Geldi SARIYER POSTA DAĞITIM MERKEZİ SARIYER

Bu işlem hariç normal sürecin dışına çıkmamış zaten, bu aralar gümrük baya yoğun sanırım çünkü 24'ünde istanbul'a gelen kargom daha hiç işlem görmedi. Seninki en azından işleme girmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Durum nedir arkadaşlar?
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Size gelecek hocam

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• ttürkiyeye ücretsiz sevkiyat yazan ürünler türkiyeye girdiğğinde adresimize kargolandığında türkiye içindeki kargo ücretini biz mi ödüyoruz
  • 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    Ücret ödemeyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Durum nedir arkadaşlar?

İçerik telefon mu?

• Hayirli olsun kargonuz size geliyor..

• Amosis kullanıcısına yanıt
    yok hocam saat
  • ebayden 31 dolarlık lcd paneli monitöre çevirmeye yarayan lcd kontrol kartı almıştım ürün bugün İstanbul'a gelmiş sizce bundan sonra akıbeti ne olur, beklememek için gidip elden de teslim alabilirim. Şimdiki durum şöyle: Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • haydar90 H kullanıcısına yanıt
    Olay bundan sonra başlıyor. Ama sorun olacağını sanmam.
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    Daha hiçbir şey belli değil herhalde değil mi? Gümrüğe girdikten 4 gün sonra güncelleme geldi ilk defa.
  • Boğaziçi YBS kullanıcısına yanıt
    Şu aşamada adres falan yazılı değilse yukarıda, geçmiştir

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Pttden de kontrol ettim yazıyor hocam İçerik telefon, pakette mp4 yazıyor fakat paket 404 gram gelmiş. Geçme olasılığı var mıdır ki?
  • Boğaziçi YBS kullanıcısına yanıt
    Maalesef takılmış.
  • El7is kullanıcısına yanıt
    Bakalım paypal iade süreci nasıl işleyecek ürün dönünce Banggooddan vermiştim siparişi
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.