Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
635.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu aralar böyle maalesef zaten 3. günden sonra beklemiyorum artık gelmesini. buda benim kargo bugün 3. günü ya gelecek yada geri gidecek :)(: kısmet bakalım.. Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • bu konuyu hep telefon siparişi verip takıldı mı geçti mi diye soranların konusu olarak hatırlarım

halen telefonu kargo ile alabilen var mı
  • Benim kargom bu şekilde, manisaya gelecek takılır mı? Kaç günde elime ulaşır sizce? Yardımınız için çok teşekkürler.

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim paket UKİM zimmete alındı yazıyordu o silindi PTT İşyerinde Bekliyor İSTANBUL UKİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR) şeklinde oldu.Gümrüğe takıldımı acaba ürün saat.
  • Arkadaşlar URXXXXXXXXXYP şeklindeki takip numarası yurt içinde takip ediliyor mu?

• Gönderi mektup şeklinde 13.gündür pimde geri gider mi bana mı gelir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• ozgurgun O kullanıcısına yanıt
    13 günde size çoktan bir kağıt gelmesi gerekiyordu eğer gümrüğe takıldıysa.
    Veya bu bilgilerin altında vergi tutarı gibi ibareler çıkması gerekiyor, bilgisayardan bakarsanız daha rahat görebilirsiniz.
  • benim bildiğim arkadaşlar eğer pimde ise geri gider diye bişey yok. benim geldi.
    geekbuying sitesinden aldığım telefon pim den ukim e gitti. şimdi şanssım % 1 inşaallah geri gitmez yada el koyulmaz.
    bekleyip görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geek_buying

benim bildiğim arkadaşlar eğer pimde ise geri gider diye bişey yok. benim geldi.
    geekbuying sitesinden aldığım telefon pim den ukim e gitti. şimdi şanssım % 1 inşaallah geri gitmez yada el koyulmaz.
    bekleyip görelim.

Geçmiş olsun...

Gerisin geri gidecek

• quote:

Orijinalden alıntı: geek_buying

benim bildiğim arkadaşlar eğer pimde ise geri gider diye bişey yok. benim geldi.
    bekleyip görelim.

son durum nedir
  • ulan ne stresli konuymuş ya, benimkisi yasaklı vs birşey değil, bir google'dan:

5 31/07/2017 06:23:11 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb)
    -
    - Turkey
    6 31/07/2017 14:44:15 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb)
    -
    - Turkey
    7 31/07/2017 14:44:15 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    İSTANBUL UKİM
    İSTANBUL UKİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    8 03/08/2017 10:17:21 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi
    İSTANBUL UKİM
    İSTANBUL UKİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    9 03/08/2017 11:14:42 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL KİM
    İSTANBUL KİM
    ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    10 03/08/2017 11:23:31 Torba Geliş Kaydı Yapıldı
    İSTANBUL KİM
    İSTANBUL KİM
    ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

arayayım dedim kanser oldum

normalde ankara gümrüğüne gelir, vergisini verir alırım diye bekliyordum, bir umut da kapıda gümrük öderim diyordum, bu geri yollama mevzularını vs okumak iyi gelmedi

galiba sadece express kargolar kapıda gümrükleniyor? bu normal posta

• 1- 02/08/2017 18:13:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) Netherlands (the) (Yurt Disi)

2- 03/08/2017 14:55:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) Netherlands (the) (Yurt Disi)

3- 09/08/2017 15:22:38 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) Turkey

4- 09/08/2017 18:22:29 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) Turkey

5- 09/08/2017 18:22:29 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM İST.ULUSLARARASI PİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

6- 10/08/2017 20:38:20 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM İST.ULUSLARARASI PİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

7- 10/08/2017 21:41:51 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL AVPİM İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

8- 10/08/2017 22:24:36 PTT İşyerine Sevk Edildi
    İSTANBUL AVPİM İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

merhaba arkadaşlar. Benim bir kargom var. Gümrüğe girer mi bu paket. Yoksa direk bana m gelecek? Tecrübenize ihtiyacım var..

• general67 G kullanıcısına yanıt
    eskiden olsa avpime gidenler geçmiş demek oluyordu. ama son dönemlerde avpim den de ukime geri gidenler oldu. şansın varsa bunan sonraki kayıt bağlu bulunduğun ilçenin ptt si olacak.
  • bulunduğum ile gelmiş. Bundan sonra bir sıkıntı olmaz sanırım. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar ürün Denizliye gelecek ama ne alaka Afyon anlamadım. İlk defa başıma geliyor bu durum. Bilen varmıdır.

1 31/07/2017 16:03:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) Netherlands (the) (Yurt Disi)

2 01/08/2017 14:55:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Netherlands (the) (Yurt Disi)

3 10/08/2017 07:23:00 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Turkey

4 10/08/2017 10:22:51 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) Turkey

5 10/08/2017 10:22:51 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı YapıldıİST.ULUSLARARASI PİM
    İST.ULUSLARARASI PİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

6 12/08/2017 02:54:43 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

7 13/08/2017 06:14:36 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    AFYONKARAHİSAR PİDM
    MERKEZ AFYONKARAHİSAR

8 13/08/2017 06:21:17 Zimmet Edildi AFYONKARAHİSAR PİDM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgzgn -- 13 Ağustos 2017; 10:56:47 >

• Arkadaşlar Selam,

Ben ABD'den traş losyonu ve sakal bakım yağı sipariş etmiştim. Durum şu;

Latest Event -- 2017-08-11 00:00 TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı
    Destination Country - Cache Time: 2017-08-16 17:18
    2017-08-11 00:00 TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı
    2017-08-11 00:00 TÜRKIYE, İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, Torbaya Eklendi
    2017-08-10 00:00 TÜRKIYE, İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, İADE-İthali Yasak
    2017-08-10 00:00 TÜRKIYE, İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, Gümrükten Çıktı
    2017-08-10 00:00 TÜRKIYE, İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, PTT İşyerinde Bekliyor
    2017-08-02 00:00 TÜRKIYE, İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı
    2017-08-01 00:00 TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Torbaya Eklendi
    2017-08-01 00:00 TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Gümrüğe Sevk Edildi
    2017-08-01 00:00 TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2017-08-01 10:49 TÜRKIYE, ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2017-07-31 00:00 TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2017-07-31 10:52 TÜRKIYE, ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2017-07-31 07:52 TÜRKIYE, ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2017-07-29 23:50 United States of America (the) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)

traş losyonunun, sakal yağının iade edilme ihtimali nedir ya? neden yasaklı madde olsun?

• Arkadaşlar aldığım bir üründe sorun yaşamıştım. Şirket bana ürünün yenisinden iki tane gönderiyor. Ücret yok. Hediye olarak. Yani özür olarak da diyebiliriz. Anlayacağınız hiçbir ücret ödemedim. Amazondan daha önce alışveriş yaptığımda Avpim diye bir şey ile karşılaşmamıştım. Nedir bu Avpim ? Yardımcı olur musunuz kafam çok karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Arkadaşlar aldığım bir üründe sorun yaşamıştım. Şirket bana ürünün yenisinden iki tane gönderiyor. Ücret yok. Hediye olarak. Yani özür olarak da diyebiliriz. Anlayacağınız hiçbir ücret ödemedim. Amazondan daha önce alışveriş yaptığımda Avpim diye bir şey ile karşılaşmamıştım. Nedir bu Avpim ? Yardımcı olur musunuz kafam çok karıştı.

Hocam benim postada aynı böyle gözüküyo elinize ulaştımı postanız ulaştıysa kaç günde ulaştı

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Bu sabah ulaştı hocam. Sorun yok korkmayın. Bayram olmasa daha kısa sürerdi tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Bu sabah ulaştı hocam. Sorun yok korkmayın. Bayram olmasa daha kısa sürerdi tabii.

Saolun hocam bilgi için

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.