Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
635.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an deli dehşet mutlu oldum hocam. Pis risk almıştım paypal ile ödeme yaptım, paranın geri gelmesi zor ıvır zıvır (: resmen holley be diyorum.

Şimdi utanmadan airsoft tüfek sipariş edicem bu parça elime gelsin (:

İşim bu, Türkiye pahalı. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kargom ne durumda bilgisi olan yardım edermisiniz

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

• İSTANBUL Ukim - Zimmet Alındı

Kargonun son durumu bu arkadaşlar.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ne anlama geliyor?

• Bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum kargo içeriği all call w1 smart watch gümrüğe takilmadi izmire geldi pazartesi gidip Alicam bangood tan aldın

• arkadaşlar ne olur yardımcı olun ne yapmam gerek 16 aralıktan beri durum bu telefon aldım yakalandı Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • bakkal34 B kullanıcısına yanıt
    Hangi kargo bu, ayrıca yapacağın pek birşey yok, ne zaman geri gönderirlerse artık lakin geri yola çıkmıştır, sistem güncellenmemiş olabilir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Telefonsa eğer takıldı oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye den sipariş verenlerin hepsi kargoyu teslim almış hocam, lakin şansıma ben alamadım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 11 Ocak 2018; 7:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

AVPİM, burası ana posta dağıtım merkezi. Daha önceden de AVPİM e uğruyordu, ama posta hareketlerini ayrıntılı göremiyorduk. Şimdi ise biraz daha ayrıntı eklendi ve görebiliyoruz. AVPİM giderse sıkıntı yok. Ama UKİM e giderse gümrüğe gitmiş demektir.

Hocam benimde durum aynı ilk kez AVPİM e gitti gelir mi sizce yasaksız ürün ve gümrük ücreti aşağısında

• quote:

Orijinalden alıntı: teta1907

10/01/2016 10:48:15 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    2 10/01/2016 14:29:55 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    3 10/01/2016 17:00:25 PTT İşyerine Girdi Torba Geliş Kaydı Yapıldı İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

2 Senedir AliExpress'ten alışveriş yaparım fakat ilk defa Arnavutköy ibaresini görüyorum. Ankara/Çankaya'da ikamet ediyorum. Sırasıyla Başakşehir-Yenimahalle-Çankaya diye gelirdi önceden. Bu Arnavutköy de ne ola ki? İçerisinde ithali yasak ürün yok, eldiven var.

Aynı durum bendede var sizin ürün geldi mi ?

• arkadaşlar Turkeypostla aldığım ürün yasaklı olmamasına rağmen geri gönderildi. şunu öğrendim turkeypost kargolar geri gönderildiğinde takipsiz olarak gönderiliyormuş. satıcı ürünün kendisine ulaşacağı konusunda şüpheleri var. kaç günde geri satıcıya ulaşır ve buna bakma durumumuz var mı? dispute açıp paramı almayı biliyorum. satıcı için merak ediyorum. bilen var mıdır?
  • Arkadaşlar Çin'den kargo bekliyorum. İstanbul avrupa yakasında oturmama rağmen kargo 150.YIL AYPİM Üsküdar'a gitmiş neden böyle olmuş olabilir acaba ? AVPİM Kapandı mı yoksa satıcı bana yanlış kargo no mu vermiş olabilir ?

• Aliexpress ten yaptığım alışverişe ilişkin Kargom ile ilgili 10 gündür yeni hareket yok. Son hareketi aşağıya yazdım. Aynı firmadan 2 ürün almıştım birisi 39, diğeri 3,60 dolar. Gümrüğe mi takıldı diye endişeliyim.
    Ben İzmir'deyim. Gümrük ile ilgili sorun varsa nasıl çözebilirim.

Son hareket bilgileri aşağıdadır.

Item dispatched out ISTANBUL ULUSLARARASI PIM
    2018-01-15 02:46:17 [china,PULAU PINANG B]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidivar -- 27 Ocak 2018; 1:31:19 >

• Sizce sonuç ne olur. Tahmin yürütecek olan var mı?

Birde bunlar ne gevşek adamlar 3 defe sistemden kayıtları değiştirdiler. Aha geçti dedim birden Ukime sevk edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 29 Ocak 2018; 20:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedfurkan

arkadaşlar Turkeypostla aldığım ürün yasaklı olmamasına rağmen geri gönderildi. şunu öğrendim turkeypost kargolar geri gönderildiğinde takipsiz olarak gönderiliyormuş. satıcı ürünün kendisine ulaşacağı konusunda şüpheleri var. kaç günde geri satıcıya ulaşır ve buna bakma durumumuz var mı? dispute açıp paramı almayı biliyorum. satıcı için merak ediyorum. bilen var mıdır?

aynı sorunu ben yaşıyorum siz nasıl halletiniz. ürünüm geri gönderildi fakat takip bilgisi yok. sadece istanbula kadar olan kısım görünüyor kargo hareketlerinde satıcı da hale ulaşmadı bana diyor siz nasıl bir yol izlediniz bu durumda
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)	 Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Bendeki son durumlarda görseldeki gibi. Gümrük benden belge talep edermi acaba arkadaslar ? Sonraki süreç nedir

• sinantkn87 kullanıcısına yanıt
    Merhaba sanırım ürün paket açma ücreti alınacak ürün size gelecektir. Süreci paylaşırsanız sevinirim.

Bir arkadaşlar PIM den korkmayın UKIM den korkun.

• canmrtcan kullanıcısına yanıt
    ukim e gitmiş takılmış sanırım ama iade falan da yazmıyor
  • Merhaba arkadaşlar. Ürün gümrüğe sunma ücreti ödenerek teslim alındı. Ama özürlü memurlar falcata ile ürünü açıp kutunuza zarar verebilme hürriyetine sahiptirler. Bilginiz olsun.

• live2lift kullanıcısına yanıt
    Benim de korkum o güncel hali de bu. Üstüne yatmasınlar da iade etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 11 Şubat 2018; 12:19:32 >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.