Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
635.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bir sorun yaşıyorum arkadaşlar.

Amazondan bir-çok paketim geldiği için kargocu arkadaşla tanış olduk. Sağolsun gelen paketlerimi istediğim yere bırakıveriyor vs. Fakat iade etmem gereken 2 paketimi teslim edildi olarak güncellediği için zor durumda kaldım. Sizce ne yapabilirim paketler çok da küçük değil. Birisinde bot diğerinde de termos ve birkaç malzeme var. Geri göndersem nekadar ücret çıkar? Co.uk'dan alındı. Ups müşteri temsilcisi yardımcı olabilir mi dilekçe vs yazsam. Boşu boşuna 200 lira civarında para çıkacak sanırım cebimden

Gwri göndermem gerekecekse en ucuz nasıl gönderebilirim

Teşekkür ederim, iyi forumlar.

• AVPİM e ulaşan kargo gümrükten geçmiş mi oluyor arkadaşlar
  • arkadaşlar benimde durum bu acaba gelirmi gidermi
    eğer giderse aliexpressten paramı nasıl alabilirim  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • An itibariyle durumumuz bu arkadaşlar,bakalım nihai akibetimiz ne olacak? Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • Vaziyet bu; Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • ilk kez bir sipariş verdim ama ürün bana verilmeden afyona dönmüş. müşteri hizmetlerini aradım teslim edilmediği için iade olacak deniyor. sizce ne yapmalıyım?

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

•  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Kanada'dan gelen mektup arkadaşlar.3 Gündür bir hareket yok , olağan dışı bir durum var mı sizce ?

• bakkal34 B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı duruma geldik. Sizde son durum nedir?
  • kargom UKİM den KİM e geçti yaklaşık 5 tl de ücret gözüküyor gümrüğe sunma ve damga vergisi diye bu kargom gelecek mi bana
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)	arkadaşlar ptt işyerine sevkedildi yazdıktan 1 gün sonra bulunduğum ile gelirdi hep ama bu sefer gelmedi nolmuş olabilir

• Bu kargo gelir mı? gümrükten çıktı mı ?

• sohilj23 S kullanıcısına yanıt
    telefon muydu gümrüğe takılmış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 83.5 Dolarlık bir android box aldım, 4,6 Tl ile yırrtımmı yoksa değişebilirmi gümrük ücreti? Bide cumartesiden beri aşağıda belirttiğim durumda,kaç günde bu işlemler sonuçlanarak gönderime hazır hala gelebilir ?

ÜCRETLER

Gümrük Vergisi : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 4.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
    TOPLAM : 4.6 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojen -- 21 Kasım 2017; 13:22:39 >

• basaksehir pimdeydi.zaten ilk gittigi yer orası.sonra memur bunu ayırmıs.yasaklı urun degil bes 10 dolarlık 5 parca urun

basaksehir ukim e gondermis
    bes gun burda durup sonra

arnavutkoy kim e sevk olmus

bu nedemek

bide baska zaman 500 dolarlık urun alsam ve ustune 500 dolar yazılsa,100 tl vergıyı gumruk ustune ekleyıp gonderıyor dimi
  • gecen yil yilbasi oncesi amerikadan turkiyeye yolladigim koli icinde 4-5 sise vucut losyonu oldugu icin gumruge takildi, eve kagit yollandi, ve yasakli urunler acilarak alindi sonra koli adrse teslim edildi, ( kolinin gumruge yakalanmasinin nedeni benim kutunun ustune icinde losyon oldugunu yazmamdi) ayrica kutunun ustune icindekilerinin degerinin toplam 350$ oldugunu yazmistim, buna ragmen benden gumruk vergisi alinmamisti, kutumuz elime eksik de olsa GECMISTI..Fotosu asagida

DIKKAT EDIN KARGO BASAKSEHIRDEN CIKMADI, NE ZAMAN BIZIMLE ILETISIME GECTILER O ZAMAN POSTA BALIKESIRE YOLLANDI/...

BU DA BU SENE YOLLADIGIM KARGO. KARGOYU YOLLARKEN USTUNE ICINDEKILERININ TOPLAM DEGERININ 52 $ OLDUGUNU YAZDIM, BANA %20 GUMRUK VERGISI YAZMISLAR. (40 LIRA) SAKA GIBI
    BUYUK BIR IHTIMAL BU KARGOM GUMRUKTEN CIKTI, CUNKU BASAKSEHIRDEN ARNAVUTKOYE YOLLANDI.
    YORUMU OLAN VAR MI????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaja -- 21 Aralık 2017; 6:4:23 >

• POSTAM AZ ONCE BALIKESIRE ULASMIS. ONCEDEN ARNAVUTKOY YAZAN YERLER SILINMIS....

ARKADASLAR EGER POSTANIZ BASAKSEHIRDE KALIRSA BILIN KI GUMRUGE TABI TUTULMUSTUR...

BENIM KUTUMUN USTUNDE 52$ LIK hediyelik esya yaziyordu. totoslar 45 lira vergi cikarmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaja -- 21 Aralık 2017; 7:53:52 >
  • arkadaslar kargom bugun ailemin adresine ulasti. belki bilmek istersiniz diye yaziyorum

kutunun icinde amerikadan yollamis oldugum aliminyum folyoya sarili iphone 8, sarj aleti, kulaklik,ve 500 DOLAR nakit para vardi. hepsi sikintisiz gecti,
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Avpim mi ne zıkkımsa o nereden çıktı? Kolide 500 liralık airsoft tüfek gearbox ı var.

Takılmış mı oluyor şimdi bu zıkkım?

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Gümrüğü geçmiş. AVPİM denilen yer, Avrupa Yakasındaki adreslere gidecek paketlerin gümrükten sonra bölgelere dağıtım için geldiği ilk yerdir. Yarın da büyük ihtimalle bulunduğunuz ilçedeki dağıtım birimine gelir. Hatta aynı gün dağıtıma çıkarılabilir ve elinize geçebilir. Tabii bu süreç, Ptt'deki ve bölgenizdeki yoğunluklara bağlı olarak değişebilir. O yüzden yarın öbür gün elinize geçmezse panik yapmayın. Neticede gümrüğü atlatmış ve şu anda sizin için önemli olan da bu
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.