Şimdi Ara

Kargo Takip - Kargom Nerede - Android & iOS Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kargo Takip - Kargom Nerede - Android & iOS Uygulaması

Kargom Nerede uygulamasıyla artık farklı kargo şirketlerine ait gönderilerinizi tek uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Eklememizi istediğiniz kargo şirketlerini istek şikayet alanından bize iletmeniz yeterli. Uygulamanıza güncelleme bile almadan kargo şirketinin eklendiğini göreceksiniz.

Özellikler;
    ★ Uygulamaya kayıt olarak kargolarınızı kaydedebilir, farklı cihazlardan kaydedilen kargolarınızı takip edebilirsiniz.
    ★ Kargo durumunun değişmesi halinde bildirim alabilirsiniz (Premium üyeler için).
    ★ Harita görünümünde kargo şubelerini görüntüleyebilirsiniz.
    ★ Karşılaştırmalı fiyatlarla gönderilerinizin ücretlerini hesaplayabilirisiniz.
    ★ Tek bir uygulama üzerinden birden fazla kargo şirketinin kargolarını takibini sağlayabilirsiniz.

Uygulama içerisinde aldığınız hata durumunda dönüş yaparsanız seviniriz.

ios indirme linki

android indirme linki

• Elinize sağlık hocam diğer projelerinizde basarılar
  • Merhaba, ben ailenizin post hortlatmacısı; Kargo Takip - Kargom Nerede - Android & iOS Uygulaması 

Kargon Merede programınız bir süredir kullanıcı adı ve parola girişi yapmış olarak severek kullanıyordum lakin şu an programa (Android Uygulamanıza) giriş yapamıyorum. Tek kargo numaramı yazarak takip yapabiliyorum ancak kullanıcı girişi yapmadan kargo takip numaralarımı kaydedip paket gelene kadar sürekli takip vs olmuyor malumunuz uygulamaya kullanıcı adı ve parola girişi yapmadan... :(

Uygulamadaki "Şifremi Unuttum" butonunu kullanarak e-mail adresime yeni şifre belirleme için link yollatıyorum ancak maikimdeki linki açıp yeni kullanmak istediğim şifrey iyazınca "İifreniz Sıfırlanamadı" gibi aşağıdaki ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum.

Sorunun acilen çözülmesi için gereğini yapmanızı rica ediyorum.

G***le Play Store üstünden yorumla sorunumu yazdım, oradaki yetkili görünen iletişim adresine mail de attım ama ne dönüş oldu ne sorunum çözüldü...

Konu ile ilgilnmeniz mümkün müdür?

Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.