Şimdi Ara

Kargo Türkiyeye geldikten sonra...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 hafta önce aliexpressten sipariş ettiğim ürünler türkiyeye geldi diye gözüküyor.Bundan sonra nasıl takip edeceğim?
    Bir tanesi 5 gün önce türkiyeye geldi ama 5 gündür hiçbir yeni bilgi girilmedi.
    Ve takip numarası sadece sayıdan oluşan kargolar türkiyeye geldikten sonra nasıl takip edeceğim.
     Kargo Türkiyeye geldikten sonra... Kargo Türkiyeye geldikten sonra...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece sayılardan oluşuyorsa edemezsin. çin'den çıkıs yaptıktan sonra takip edilemezler.

yani gelebilirde gelmeyebilirde. gelirse de geç gelir. en az 60 günü gözden çıkar.
  • Takipsiz kargo. Bilgiler sizi oyalamak için sistem tarafından otomatik sallanıyor. Birkaç güne teslim edildi de yazar.

Bilgiler asla gerçek değildir, itibar etmeyiniz. Ülkeye girmeyi bırak kargoya teslim edilmemiş bile olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelpasa

Yaklaşık 2 hafta önce aliexpressten sipariş ettiğim ürünler türkiyeye geldi diye gözüküyor.Bundan sonra nasıl takip edeceğim?
    Bir tanesi 5 gün önce türkiyeye geldi ama 5 gündür hiçbir yeni bilgi girilmedi.
    Ve takip numarası sadece sayıdan oluşan kargolar türkiyeye geldikten sonra nasıl takip edeceğim.
     Kargo Türkiyeye geldikten sonra... Kargo Türkiyeye geldikten sonra...

Hocam Türkiye'ye geldi nerede gözüküyor ? Ben neden göremiyorum, sağda ki resim de sadece yurtdışına sevk edildi diyor 2-3 haftadan önce gelmez. Eğer takip numarası RB-RN gibi harflerden başlıyorsa ptt gönderi takipden de takip edebilirsin.

• Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün ptt yi aradım müşteri temsilcisi ürünün uçakta olduğunu ya da türkiye ye iniş yapmış olabileceğini söyledi. Diğer üründe ise uçak kodu yazıyor 5 gündür aynı gelmiştir diye düşünmüştüm.

• Ecmelpasa kullanıcısına yanıt
    Eğer Türkiye'ye gelmiş olsa İstanbul da gümrükte görünür hocam dediğim gibi eğer takip kodu sadece sayılardan oluşmuyorsa ptt gönderi takip'den bakabilirsin durumuna.
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Hocam daha gelmemiş şuan guangzhoudaymış. Ancak güvenlik kontrolü reddedildi diye bir ibare var.Ne anlama geliyor bu.Yapmam gereken bir şey var mıdır?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kargo Türkiyeye geldikten sonra...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    aldığınız ürün neydi. eğer içeriğinde pil varsa china post taşımayı reddetmiş olabilir
  • bearpear kullanıcısına yanıt
    Kulaklık.
    Sorun olacağını zannetmiyorum

Beklemekten başka yapılacak bir şey yok hocam :) Telefon ekranı almıştım zamanında benim de aynı şeyler yazıyordu ama ulaştı elime. Kulaklıktan sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.