Şimdi Ara

kargom kayboldu hakkım nelerdir.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
41.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • offf off şimdi kargoya gideyim bakalım ne diyecekler..ama onalrında uyarması gerekmezmıydi.
  • onu diyorum ya dostum sen bi tüketici mahkemesine başvurursun onlar da bunlara siz niye sormasınız ne gönderildiğini derler
  • şuan ümit verici bir hbr aldım ...kargoya gitmedim ama telle görüştüm.kargomu alan bayan..bılıyorum.. emei nosuda var bızde dedi.genel mud.lüğe yazı yazmışlar cvp beklıyolarmış.ama sonuçta kargo ortaya çıkmaz ise dilekçe yazıcakmışım telın tutarı kadar odeme alcakmısım ama 2ayı bulurmuş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

şuan ümit verici bir hbr aldım ...kargoya gitmedim ama telle görüştüm.kargomu alan bayan..bılıyorum.. emei nosuda var bızde dedi.genel mud.lüğe yazı yazmışlar cvp beklıyolarmış.ama sonuçta kargo ortaya çıkmaz ise dilekçe yazıcakmışım telın tutarı kadar odeme alcakmısım ama 2ayı bulurmuş .

Neyse sevindirici haber paranı alda 2 ay olsun isterse Ya + tezminat tavası açamıyonmu kayboluyor sni oyalıyorlar okadar zaman kaybı telefonu al sonra bide tazminat aç

• aras kargoyla ekran kartı gönericektim ama sigorta yapmayın,boşuna para vermek istemiyorum dedim.O zaman kargonuzun başına birşey gelirse ödemeyiz dedi.Zaten ödeyemezsiniz,içinde ne olduğunu biliyormusunuz dedim.Siz biliyorsunuz ya dedi.Peki bunu ispatlamamı istemeyecekmisiniz deyince apıştı kaldı.Yani ödemeyeceksiniz dedim.Yine cevap veremedi.Aklınızda bulunsun,kargo gönderirken sigorta yapılmasın diye özellikle belirtin
  • quote:

şuan ümit verici bir hbr aldım ...kargoya gitmedim ama telle görüştüm.kargomu alan bayan..bılıyorum.. emei nosuda var bızde dedi.genel mud.lüğe yazı yazmışlar cvp beklıyolarmış.ama sonuçta kargo ortaya çıkmaz ise dilekçe yazıcakmışım telın tutarı kadar odeme alcakmısım ama 2ayı bulurmuş .

kardeş bu işte bir oyun var
    kargocular senin telin imei numarasını nereden bilsin demekki içini acıp bakmışlar ondan sonra kaybolması bana ilginç geldi ne olursa olsun peşini bırakma
  • önce hakkını ara telefondan falan hatta tehdit et ordaki kadının ismini falan al korkutma amaçlı baktın diretiolar sikayetvar.com a yazarsın 2günde paranı alırsın..

bunla ilgili size yaşanmış bi olayı söliim..adam bursadan istanbula nilüfer turizmden bilet alıo...istanbula vardıgında valizinde olması gereken yeni aldıgı 700ytl lik fotograf makinesini göremio ve direk nilüfer müşteri hizmetlerini arıo..onlar da aynı sizin mantıgınızla nasıl yani nerden bilelim o makinenin valizinizde oldugunu ve otobüste seyahat sırasında kayboldugunu diye yanıt verio..adam sonra sikayet dilekçesi dolduruo ve 1hafta içinde parasını geri alıo

şimdi aranızda bazı cin fikirliler var biliormama neden olmasın dmi

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

kargocular senin telin imei numarasını nereden bilsin demekki içini acıp bakmışlar ondan sonra kaybolması bana ilginç geldi ne olursa olsun peşini bırakma

mala ait fatura sevk irsaliyesine eklenip gönderiliyor. IMEI nosu fatura üzerinde yazıyorsa ve fatura ellerinde ama kargo ortada yoksa o şekilde bilme imkanları var. Bazen fatura kargonun üzerinden düşebiliyor veya kargoya eklenmesi unutuluyor. Böyle bir şey olmuş ve faturasız ve irsaliyesiz malda transfer merkezinde kaybolmuş olabilir.

• dostum emi no sunu kutusundan yazdı kadın..ama acaba ben gnel mudürlüğünümü arasam.
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

• onlar zaten genel müdürlükle görüşüyorlardır. malın en son bulunduğu yerden geriye doğru tarama yapıyorlar. mesela mal kamyona yüklendiğinde bile mühürlenir. bu mühür transfer merkezinde açılır ve diğer şehirdışına çıkıcak araca konup tekrar mühürlenir. ürünün nerde kaybolduğu zaten çıkar ortaya. barkod tarayıcıdan nerden geçti geçmedi hep araştırıyorlardır o nedenle biraz süre alır ama paranı ödememe gibi bir durum olacağını sanmam.
  • evet yarın gidicem şubeygörevli bayan p.tesi ye kadar gelmezse dilekçe yazacaksınız dedi..
    onada sordum genel mud.lüğemi ayzayım diye gerek yok dedi..
  • ya bide bişey daha sorcam telefonumun içinde 256 hafıza kartım vardı ama onu faturasını kaybettim ..onun ücretinide alamam değilmi.telefonun faturası duruyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcnet

ya bide bişey daha sorcam telefonumun içinde 256 hafıza kartım vardı ama onu faturasını kaybettim ..onun ücretinide alamam değilmi.telefonun faturası duruyor ama..

bence alabilirisn illa kargoda gonderilen seyin faturası olmak zorundamı ki?
  • paranı alırsın .....daha ciddi firmaları tercih edin...
  • Sonucu bildirirsen bize ders olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: U t k U

Arkadaşlar TükoDer web sitesinde yüzlerce şikayet başvurusuna yetişemediği için forum açdı sizinde pc cep telefonu ve elektronik veya benzer ve farklı konular sorunlarınız varsa bu foruma yazın ilgilenilsin.

http://www.tuketicikoruma.org adresinde foruma girebilirsiniz.

http://www.tuketicikoruma.org/modules.php?name=Forums <-----forum linki

belki faydası olur

• iyi o zaman bundan sonra benim kargom kaybolursa "içinde 1milyon dolarlık çek vardı parayı ödeyin" diyim. ALAMAZSIN SEN O TELEFONUN PARASINI!!!
  • Elinde fatura varsa karşı taraftada alındı imzası gösteremezse çatır çatır alır.
  • Gönderim bedeli 5ytl gibi bilgi yazan faturadan bahsediyosan alamaz saçmalamayın.
  • irsaliye yazıcaksın
    İçinde şu imei numarasına ait şu aksesuarlar bulunan nokia höbür gübür telefon var diye
    eğer yazmadıysan şuanda oturduğun koltuktan kalk mutfağa git (ev halkını uyandırmadan)
    bir bardak al buzdolabını aç ve soğuk su doldur. Yawaş yawaşta iç(aman bide boğazın şişmesin)

çalıştığım yer dolayısı ile günde neredeyse 100 adet kargo yolluyoruz ve bilinki irsaliyesiz kargo yollanmaz

örneğin günde yaklaşık 40 tane arızası giderilmiş printer yolladığımız oluyor
    irsaliyenin üstüne hepsinin seri nosunu modelini kutusunun içindeki en ufak ayrıntısına kadar yazıyoruz. karşı taraftan alan kişi ise kutunun içinde ne olduuna bakmadan kargoyu aldına dair imza atmaz.

geçen hafta başımıza gelen olayı anlatırsam dahada şekillenir olay kafanızda
    salak bir iş arkadaşım irsaliyeye hp 1320 yerine 1020 yazıyor arasında 200 dolara yakın fiyat farkı var
    ve kargo kayboluyor.(büyük ihtimallle yanlış biyerde şuan ama 1 ayamı bulunur 2 ayamııı???) neyse sigorta tabi zararı ödüyor ama bir farkla sigorta 1020 yazdığımız için 340 doalr yerine 140 dolar ödüyor. ve aradaki farkı salak mesai arkdaşım maaşından kesiliyor
    umarım kafanızda olayın boyutları netleşmiştir. bidaha sölüyorum irsaliye yazmassanız kargocu çıkıp paketin üstünde zıplasa bile sorumluk alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 7 Ağustos 2005, 1:22:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.