Şimdi Ara

Kargomu takip edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından alışveriş yaptım kargomu takip edemiyorum kaç gündür aynı.

Rs349966154NL takip kkodum

2015-11-24 09:16 The item is pre-advised diyor bu ne demek ? siparişi 20sinde vermiştim 22sinde aldığım yerden yola çıktığına dair mail ve takip kodumu aldım. Neden böyle

• Yok mu kargo işlerinden anlayan ?
  • Kargodan engel yemissindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ariasoft Bilgiler için teşekkürler. 4 gündür pre-advised olunca bi sakatlık mı var acaba diye düşünmüştüm. Ürünün çinden hollandaya ulaşması bekleniyormuş. Bir sorum daha olacak. Başakşehir PİMden bulunduğum ildeki posta dağıtım merkezine geldiğinde ürünü direk oradan alabilirmiyim ? Yoksa semtteki ptt merkezine veya eve gelmesini beklemem gerekir mi ?
  • @ariasoft Hocam kargomun geldiği tarihlerde şehir dışında olacağım, benim adıma olan bir kargoyu bir arkadaşımız felan ptt ofisine gidip alabiliyormu ? Ayrıca kargocu beni evde bulamayınca kargoyu ne kadar bekletiyorlar ? O süreden sonra ne yapıyorlar gerimi gidiyor kargo ? Biliyor musunuz ?

Teşekkürler.
  • hocam nl kargolar birden olmuyor. ama nl kargoda hedef ulkeye gonderildi yazdikdan 1 gun sonra turkiyeye giriyor. sabretmek lazim benim 2 haftadir isvicre kargosu hic takip edilmiyor.
  • Kargoyu takip etmek için onun kadar hızlı uçağa ihtiyacınız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.