Bildirim
Kargomu takip edemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu kargo işlerinden anlayan ? -
Kargodan engel yemissindir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@ariasoft Bilgiler için teşekkürler. 4 gündür pre-advised olunca bi sakatlık mı var acaba diye düşünmüştüm. Ürünün çinden hollandaya ulaşması bekleniyormuş. Bir sorum daha olacak. Başakşehir PİMden bulunduğum ildeki posta dağıtım merkezine geldiğinde ürünü direk oradan alabilirmiyim ? Yoksa semtteki ptt merkezine veya eve gelmesini beklemem gerekir mi ? -
@ariasoft Hocam kargomun geldiği tarihlerde şehir dışında olacağım, benim adıma olan bir kargoyu bir arkadaşımız felan ptt ofisine gidip alabiliyormu ? Ayrıca kargocu beni evde bulamayınca kargoyu ne kadar bekletiyorlar ? O süreden sonra ne yapıyorlar gerimi gidiyor kargo ? Biliyor musunuz ?
Teşekkürler. -
hocam nl kargolar birden olmuyor. ama nl kargoda hedef ulkeye gonderildi yazdikdan 1 gun sonra turkiyeye giriyor. sabretmek lazim benim 2 haftadir isvicre kargosu hic takip edilmiyor. -
Kargoyu takip etmek için onun kadar hızlı uçağa ihtiyacınız var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X