Şimdi Ara

KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
2
Favori
5.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Pre-Order DLC'si için D&R'dan sipariş geçmiştim. Kod çalışsın oyun bekleyebilir acelem yokta D&R hep böyleymiş. Geç yolluyormuş herşeyi. Güzel bir tecrübe oldu. :P

Yarın kargoya verirler belki. Bekliyorum yapacak birşey yok. Oyun gelene kadr başka oyunlar ile vakit geçiriyorum. Ev oyun dolu. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Ben gold dan al derim. Dün sipariş verdim saat 12'de bu sabah saat 11'de elimdeydi. Gerisi sana kalmış hocam 1 gün sürüyor en fazla.

Şaka mı ya bu
    D&R pişmanlıktır.

Vallahi hocam doğruyu söylüyorum Forum da bazı arkadaşlar ad gold dan almış onların ki de 1 günde gelmiş

Size iyi oyunlar o halde
    Biz hala tedarik sürecini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Ben Pre-Order DLC'si için D&R'dan sipariş geçmiştim. Kod çalışsın oyun bekleyebilir acelem yokta D&R hep böyleymiş. Geç yolluyormuş herşeyi. Güzel bir tecrübe oldu. :P

Yarın kargoya verirler belki. Bekliyorum yapacak birşey yok. Oyun gelene kadr başka oyunlar ile vakit geçiriyorum. Ev oyun dolu. :D

Kodları ne zaman PSN'e ekleyebiliyoruz?

Birde şu yazıyı fazla önemsememiştim ama demekki çıktığı gün kargoya veriyorlar.

"Ürünler belirtilen tarihten itibaren sevk edilecektir."
  • DR ye laf edenler var yarın öğleden sonra elinizde olursa DR iyimiş dersiniz.. Oğlum ben kaç kere aldım anasını satayım hiç birinde geç gelmedi..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben gold dan al derim. Dün sipariş verdim saat 12'de bu sabah saat 11'de elimdeydi. Gerisi sana kalmış hocam 1 gün sürüyor en fazla.

Şaka mı ya bu
    D&R pişmanlıktır.

Vallahi hocam doğruyu söylüyorum Forum da bazı arkadaşlar ad gold dan almış onların ki de 1 günde gelmiş

Size iyi oyunlar o halde
    Biz hala tedarik sürecini bekliyoruz.

Çok sağol Ama bende işte olduğum için ancak akşam oynayabilirim herhalde

• quote:

quote:

Ben Pre-Order DLC'si için D&R'dan sipariş geçmiştim. Kod çalışsın oyun bekleyebilir acelem yokta D&R hep böyleymiş. Geç yolluyormuş herşeyi. Güzel bir tecrübe oldu. :P

Birde şu yazıyı fazla önemsememiştim ama demekki çıktığı gün kargoya veriyorlar.

Oyun çıktığı gün kodlar sisteme konulur ve bizde aktif ederiz.

Cumartesi gününe bekliyorum ben oyunu. Bunu en başından beri yazıyorum.

Daha birkaç kargom daha gelecek. TLOU günün bonus'u olacak. Hehe. :)

• quote:

quote:

quote:

Oyun çıktığı gün kodlar sisteme konulur ve bizde aktif ederiz.

Cumartesi gününe bekliyorum ben oyunu. Bunu en başından beri yazıyorum.

Daha birkaç kargom daha gelecek. TLOU günün bonus'u olacak. Hehe. :)

Oyun elimizde olmadan kodları eklemenin sakıncası olmaz değil mi?
    Gece denemek lazım kodu

• quote:

D&R'dan daha önce GOW Ascension ön siparişi verdim.Çıkış tarihinden bir gün önce kargoya verdiler çıkış tarihinde oyun elimdeydi.Bu sefer D&R'ı aradığımda oyunun daha gelmediği yarın ellerinde olacaklarını ve dağıtılmaya başlayacağını söylediler.Cumartesi günü kesin olarak elinizde olur dediler.Yani aslında bir günlük sarkma maruz görülebilir diye düşünüyorum.

• Kodları dene istersen. Ben 14'ün akşamı deneyeceğim. Acelem yok.

1 günden birşey olmaz ona birşey demem ama pre-order'ın mantığı kalmıyor bu seferde. Gerçi bana göre sıkıntı yok. Erken kargo olsa güzel olurdu. 1 günden birşey olmaz geç olsun temiz olsun. :)
  •  KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ?

KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ?

• Gold dan kuzenime aldık oyunu fakat ön sipariş dlc si çıkmadı kutu içinden yani Gold a da spotçu mantığı güdebiliriz.
  • D&R diyorki: Tedarik sürecinde.

Bu akşam ben de kodu TR PSN'den girerim. Görsel haber için eyvallah.
  • Artik bakmiyorum ben D&R sitesine ne tedarikmis arkadas. Bir temin edemediler sunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya iyi yanından bak derim. DLC kodu ile en azından affettirdiler kendilerini bana göre şahsen. :)
  • Önemli değil hala tedarik sürecinde diyor arıyacağım eğer 1e kadar kargolanmaz ise

• Ben daha kodu kontrol etmedim PSN'e ekleyeyim birazdan deneyeyim calisiyor mu?

• aradım şikayet ettim o oyun bugün çıktı ön sipariş verdim bugün elimde olması lazım nasıl iş yapıyorsunuz dedim d&r daha hızlıdır diye sizden aldım herkes oyunu aldı bir d&r yollamadı dedim. şikayetimi kayıt altına aldırdım bugün içinde kargoya verilsin bu konu ile ilgili mail istiyorum dedim. neymiş kargolar haftasonu kapalıymış elime hafta için geçecekmiş. kızdım baya. eğer 2 gibi kargolanmaz ise birdaha arıyacağım.
  • 105 TL kargo dahil sıfır jelatinlidir.

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1089371
  • D&R'dan ön sipariş verenler kaça aldı, şuan 119 TL olarak geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

D&R'dan ön sipariş verenler kaça aldı, şuan 119 TL olarak geçiyor.

129
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.