Şimdi Ara

Karın ağrısı - Gaz sıkıntısı [3 yıldır uğraşıyorum]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Bu sene lise 4'e gidiyorum. Lise 1 den beri fazla gaz birikmesinden muzdaribim.

Bundan sonra yazdıklarıma gülüp dalga geçebilirsiniz fakat ciddiye alıp cevap verin lütfen.

Her sabah kalktığımda üşümüş hissediyorum kendimi. Hemen peteklere sırtımı yaslayıp ısıtıyorum 4-5 dakika.. Gaz gece birikiyor, sabahta okula gitmeden evvel gaz çıkarıyorum[tabi aralıklarla].

Bütün gazı dışarı atamadığım için okulda da gaz geliyor fakat doğal olarak çıkaramıyorum. Her geldiğinde kendimi sıkıyorum, bu seferde bağırsaklarımdan bir guruldama sesi geliyor[öksürükle geçiştiriyorum]

Annem gece üzerimi açtığımı ve bu yüzden usutmus olabileceğimi söylüyor. Bu doğru bile olsa 2 kat eşofmanla yatıyorum. Okula giderken içlik olarak eşofman giyiyorum. Yine de fayda etmiyor.

Daha önce 2 kere doktora gittim. O zamanlar gaz sıkışması olduğunu farkına varamamıştım. Karın ağrısı şikayetiyle gidiyordum. Doktor bir sürü tahlil yaptırdı fakat sorun bulamadı.

Tekrar doktora gitmeye birazda utanıyorum. Burada size bunları uzun uzun anlatmamım sebebi durumun ciddiyeti.

Aranızda bu dertten muzdarip olan veya çözümü olan arkadaşlar var mı? Varsa çözümünü paylaşırlarsa sevinirim.

Hepinize iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halo586

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Bu sene lise 4'e gidiyorum. Lise 1 den beri fazla gaz birikmesinden muzdaribim.

Bundan sonra yazdıklarıma gülüp dalga geçebilirsiniz fakat ciddiye alıp cevap verin lütfen.

Her sabah kalktığımda üşümüş hissediyorum kendimi. Hemen peteklere sırtımı yaslayıp ısıtıyorum 4-5 dakika.. Gaz gece birikiyor, sabahta okula gitmeden evvel gaz çıkarıyorum[tabi aralıklarla].

Bütün gazı dışarı atamadığım için okulda da gaz geliyor fakat doğal olarak çıkaramıyorum. Her geldiğinde kendimi sıkıyorum, bu seferde bağırsaklarımdan bir guruldama sesi geliyor[öksürükle geçiştiriyorum]

Annem gece üzerimi açtığımı ve bu yüzden usutmus olabileceğimi söylüyor. Bu doğru bile olsa 2 kat eşofmanla yatıyorum. Okula giderken içlik olarak eşofman giyiyorum. Yine de fayda etmiyor.

Daha önce 2 kere doktora gittim. O zamanlar gaz sıkışması olduğunu farkına varamamıştım. Karın ağrısı şikayetiyle gidiyordum. Doktor bir sürü tahlil yaptırdı fakat sorun bulamadı.

Tekrar doktora gitmeye birazda utanıyorum. Burada size bunları uzun uzun anlatmamım sebebi durumun ciddiyeti.

Aranızda bu dertten muzdarip olan veya çözümü olan arkadaşlar var mı? Varsa çözümünü paylaşırlarsa sevinirim.

Hepinize iyi akşamlar

Bu olay bana da bazen oluyo ama yorganın üstüne battaniye serince veya kalın pijama giyince düzeliyo , o dediğin sabah kalkınca üşüme hissi dediğin gibi gün boyu devam ediyo ve insanda iştah filan da bırakmıyo sürekli tuvaletin gelmiş gibi hissediyosun ishal olmuş gibi.Bu uyurken bir yerden soğuk alınca oluyodu bana sürekli ama artık olmuyo odamın kapısını filan kapıyorum gece yatarken iyice üşümüyceğim ve terletmiycek şekilde yatıyorum bir sıkıntı olmuyo o zaman

• Bende de oluyordu küçükken. Akışına bırak dostum okuldayım falan diye düşünme içinde sıkışacağına dışarıya bırakmak daha mantıklı tabi taktik uygulayarak yoksa hem senin hemde çevren için sıkıntılı olur Bitkisel çaylarada bakabilirsin tam hatırlamıyorum ama bi çay iyi geliyordu böyle durumlarda. Arada onuda içerek toparlarsın bayağı dert etme herkes gaz çıkarıyor
  • Hocam sendeki bence biraz psikolojik olmuş gibi. Rahatsızlığın yoksa akışına bırak her insan yapar.
    Doğal çay vs. internetten araştırıp deneyebilirsin.
  • Bu konuyu incele çok yaygın bir hastalık (ibs) çoğu kişide var ama hasta olduğunun farkında değiller

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46307279

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora git rahatla sonra gel teşekkür et
  • Yazları aynı durum oluyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gazı bırakmazsan içinde patlıyor , ders aralarinda disarida reset at

• Eger mide tarafina bicak batar gibi oluyrsa nefes aldikca arasira ve cok aci veriyorsa gastrit olabilirsin dostum

• benimde karnım gazdan şişiyor bu aralar hep özellikle hamurişi çok yediğim zamanlarda oluyor
  • Benim de karnım çok guruldar (şu an bile gurulduyor.) ama gaz sıkıntım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Eger mide tarafina bicak batar gibi oluyrsa nefes aldikca arasira ve cok aci veriyorsa gastrit olabilirsin dostum

Gaz gelince kendimi sıkıyorum. Bu yüzden acı oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.