Şimdi Ara

Karın Kası ve Göbek İçin Bu İşe yarar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
23.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

600 mekik
    Çeşit çeşit diyet + kardiyo

Karın Kası ve Göbek İçin Bu İşe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 30 Ağustos 2009; 11:46:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

quote:

Orijinalden alıntı: UmuT

quote:

yere sirt ustu uzan ayaklarini kaldir indir

gunde 50 defa yap bakalim bir hafta sonra aynada karin kaslarini zevkle seyredersin

O zaman ben baş aşağı yaşayayım bir ayda sixpacksin arasına hamur koyup kalıp olarak çıkartayım?

spor dan anlamadigin icin espirinle seni bas basa birakiyorum

demek istedigim hareket suydu

Dediğin hareketi biliyorum ve eğer bu hareketle az yağlı bir göbeği, en ufak diyet-kardio yapmadan kasları dışarıdan belli bir hale getirebileceğine inanıyorsan zaten baş başa bırak beni esprimle, hatta hiç gelme.

Hem de 1 haftada. Vay be ben niye günde 220 mekik çekiyorum ya! 7x50 ile çıkaracağım o zaman ben şu sixpacksi. Bugünden başlıyorum. Fotomu çektim 1 hafta sonra ikisini de karşılaştıracağım. Benimle bağlantıda kal orielly pm falan

• quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

quote:

Orijinalden alıntı: __RayAllen20__

Şu resimdeki aleti kullansak bir faydası görülür mü arkadaşlar? Biraz göbek var, biranın da baya katkısı oldu buna. Kullananlar felan ne düşünüyor, bu da faso fiso mu?

Bu aleti kimseye tavsiye etmem. Ben şahsen hiçbir faydasını görmedim

Hadi ya, baya iyi geldi diyenler de oluyor internette... Kişiden kişiye farklılık mı gösteriyor bu alet

• Satıyım sana, evde var bundan,3 farklı direnç seviyeli yayıyla beraber.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

quote:

Şu resimdeki aleti kullansak bir faydası görülür mü arkadaşlar? Biraz göbek var, biranın da baya katkısı oldu buna. Kullananlar felan ne düşünüyor, bu da faso fiso mu?

Bu aleti kimseye tavsiye etmem. Ben şahsen hiçbir faydasını görmedim

Hadi ya, baya iyi geldi diyenler de oluyor internette... Kişiden kişiye farklılık mı gösteriyor bu alet

Birşeye yaramaz bu hocam...Bence git bir spor salonuna yazıl... Vaktim yok dersen, evde mekik çek bu aletten iyidir...

• mekik çekerken genelde hep üst kısım çalışıyo ve alt taraf olduğu gibi kalıyo bu alt tarafı çalıştırmak için ne yapmalıyız

birde mekik falan çekerken karnı içeri çekerek mi yapmak lazım
  • quote:

yere sirt ustu uzan ayaklarini kaldir indir

gunde 50 defa yap bakalim bir hafta sonra aynada karin kaslarini zevkle seyredersin

1 hafta mı

Bilmediğin konularda yorum yapma güzel kardeşim.
  • denemesi bedava

buyrun deneyin gorun

sen hareketi yanlis yaptiktan sonra vucudun da asiri yag olduktan sonra gunde 500 defa yapsan ne olacak ? kas icte cikar ama azicik dahi yagli olursan kaslar gorunmez ben dedigim gibi karnimin alt kismi hep kas oldu ben spor la ice ice olan bir insanim inanmak yada inanmamak size dusmu
  • 1,75 boyunda 93 kiloyum.ilk olarak hangi haraketten başlamam gerek ?
  • quote:

denemesi bedava

buyrun deneyin gorun

sen hareketi yanlis yaptiktan sonra vucudun da asiri yag olduktan sonra gunde 500 defa yapsan ne olacak ? kas icte cikar ama azicik dahi yagli olursan kaslar gorunmez ben dedigim gibi karnimin alt kismi hep kas oldu ben spor la ice ice olan bir insanim inanmak yada inanmamak size dusmu

94 doğumluyum ve 7 yaşından beri basketbol oynuyorum. Kulüple fitnessa gittik, kendim de çalışıyorum. 178 cm, 62 kgyim. Göğüslerim ve karın kaslarım yeterince sert ve belli merak etme benim de az biraz bilgim var bu konuda.
  • kilon boyundan az ise o zaman kaslarinin cikmasi cok daha kolay olur sen dedigimi yap ilk once bacaklari isit sonra araliksiz 50 defa yap

1 hafta sonra sonucu gor
  • quote:

8 dakikada yapmak mı zorundasın ben bu programı uyguluyorum gayet de faydası oldu

ben sen yapamazsin demiyorum yanlis anliyorsun lutfen okudugunu iki defa dusun ondan sonra tepkini ver

normal kondisyonsuz bir insanin o hareketleri birden yapmasi cok zor 8 dakika araliksiz degisik sekillerle karin hareketlerini yapmak her insanin harci degil

Pardon iletşim kopukluğu oldu heralde 8 dakkada yapıcam diye kasmasa, yavaş yavaş yapsa mesela neden yapamasın demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

8 dakikada yapmak mı zorundasın ben bu programı uyguluyorum gayet de faydası oldu

ben sen yapamazsin demiyorum yanlis anliyorsun lutfen okudugunu iki defa dusun ondan sonra tepkini ver

normal kondisyonsuz bir insanin o hareketleri birden yapmasi cok zor 8 dakika araliksiz degisik sekillerle karin hareketlerini yapmak her insanin harci degil

Pardon iletşim kopukluğu oldu heralde 8 dakkada yapıcam diye kasmasa, yavaş yavaş yapsa mesela neden yapamasın demek istedim

e kasmassan kaslarin nasil cikmasini bekliyorsun ki ?

ilk 30-40 saniye de kondisyonsuzsan karin yanmaya baslar kaldi ki bunu 8 dakika devam ettireceksin

o video ya dikkat ettiysen adamlar ara vermeden yapiyorlar sen de ara vermeden yap bakalim yapabilecekmisin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.