Şimdi Ara

Karınca girdi iphone uma :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nerden yüklüyoruz bunu ? Jb'siz cihaza oluyomu ?
  • cydiadan yuklenebiliyordu ama ne yazik ki 3.x ve 4.x e uyumlu degil. zaten konu 2008 konusu
  • Ne çok karınca seven varmış. Yolda görseniz üstüne basarsınız. Ama iPhone'nun içinde bir başka oluyor öyle mi?
  • Ben de baya heveslendim ama foss çıktı..
  • :(( aynen yaa bende baya heveslendım yabancı forumlara felanda baktım ama fıss mac ıcın olanı buldum ama dedıgın gıbı 3.1.3 uyumlumu degılmı bılmıyorum bıde formatı degıstırmek lazım tabı:((
  • Hos uygulama, yeni surumleri destekleyen versiyonu olsa cok guzel olur, hele iphone 4 un retina ekraninda dusunemiyorum
  • telefonlarınız JB'li se aşağıdaki adresden IPA dosyasını indirip telefonunuza sorunsuz kurup kullanabilirsiniz. Çok kurcalamadım ama IOS 4.0'a yukeyip denedim sorunsuz çalışmakta.

http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=show&f_id=1904
  • 4.1 de de calisirmi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

telefonlarınız JB'li se aşağıdaki adresden IPA dosyasını indirip telefonunuza sorunsuz kurup kullanabilirsiniz. Çok kurcalamadım ama IOS 4.0'a yukeyip denedim sorunsuz çalışmakta.

http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=show&f_id=1904

Nasıl kuruyoruz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245
    4.1 de de calisirmi ki?

4.1 de denemedim ama çalışır diye tahmin ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009
    Nasıl kuruyoruz hocam?

Dediğim gibi teliniz jailbreakli ise makinaniza indirdiğiniz .ipa dosyasına çift tıklarsınız. itunes'a otomatik olarak program eklenir. Oradan syncronize etme tuşuna basarak telefonunuza kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.