Şimdi Ara

Karınca İstilası (SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce pencere kenarında birkaç küçük karınca toprak taşıyordu, ses etmedim, takılsınlar diye. Daha sonra bir ton toprak çıkardılar, birkaç defa toprakları süpürge ile aldım . Birkaç gün sonra da birkaç karıncayı sanırım susuzluktan veya açlıktan dolayı ( çok çalışmaktan da olabilir ) pencere kenarında ölü buldum.

Uzun süredir ses soluk çıkmıyordu. Dün birkaç tanesini çalışırken gördüm, umursamadım. Bu Sabah ise yuvalarının başında kanatlı ve kanatsız 10 arlı askerleri nöbete koymuşlar , bir süre bekledim sayıda azalma veya artma olmadı. Elektrikli süpürge ile çektim . 20 dk sonra baktım yeni grup yollamışlar, tekrar süpürge kullandım. Bu işlemi 4 kez yapıp pes ettim sürekli yeni nöbetçiler yolluyorlar.

Tuz alıp yuvalarının üstüne döktüm , belki tuzdan korkup kaçarlar diye . 1 saat sonra aşağıdaki manzara ile karşılaştım , topyekün savaş ilan etmişler , sayıları bilinmiyor , elektrikli süpürge kullansam yerine yenileri gelir muhtemelen .

Ben bunları kibarca evden nasıl kovabilirim, soykırım yapmak istemiyorum Karınca İstilası (SS li)  gerçi kullanmadığım boş odada takılıyorlar, son gönderdiği kuvvetler korkutucu geldi.

Alternatif olarak sineklikli pencereyi açtım , belki savaştan kaçıp kendini kurtarmak isteyenler olur diye , tahmin ettiğim gibi arada kaçanlar oluyor , ama büyük çoğunluk kapıda nöbet tutuyor. Tabi duvarın içinde daha ne kadar kuvvetleri var bilmiyorum

😭

Önerilere açığım

Karınca İstilası (SS li)

Karınca İstilası (SS li)

Karınca İstilası (SS li)

Karınca İstilası (SS li)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz sirke veya
    Bebek Pudrası

Savaşı kazanmanı sağlayacak

• Karınca çiftleşme uçuşu bir iki sürer sonra kendiliğinden ortadan kaybolurlar...

• Hocam büyük küp şeker al işçilerden biri koklasın sonra şekeri kaldır gelenleri yak bunu hergün yap

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

Öldürmeden halletmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 2 Haziran 2024; 10:14:4 >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt

Elma sirkesi var, akşama doğru sayılarında azalma olmazsa bir deneyeyim Karınca İstilası (SS li) 

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bunlar bir anda duvardan türediler, sanırım yumurtadan çıktılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özürlü Kedim [SS'li]
    11 yıl önce açıldı
    Yarım Kafalı Adam (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Hayvansever misin hocam ?

Hiç sevmem de karıncalar ayrı Karınca İstilası (SS li)  sabah akşam çalışıp ekmek peşinde koşuyorlar, hayvanlardan ayrı bir şey bunlar

• Doğaş çözümleri boşver sirke pudra arap sabunuymuş bırak bunları en yakın zirai ilaç dükkanına git derdini anlat zehri al sık kurtulamazsın sonra baştayeken bitir işi.

Aynen kanki hayvansever misin karinca yakmamak ne demek ya nolcak sucsuz hayvan biraz yandi diye hayvanseverligin luzumu yok lutfen arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayvanı ateşle yakmak mı ! Karınca İstilası (SS li) 

Bundan kaçınmak için hayvan sever olmaya gerek yok, insan olmak yeterli. İnsanlara saldıran köpekleri uyutsunlar diyoruz ama tandırda yakacağız deseler karşı çıkarız.

• Elektrikli süpürge ile çekip, bahçeye saldım . Şuan yuva etrafında 3-5 karınca takılıyor umarım çoğalmazlar

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Evine bir grup işgalci gelse yakmazmısın hocam ?

Başka çaresi yoktur olabilir ama önce uzak tutmaya çalışırım, tüfekle vurmak daha makul bir çözüm olabilir.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak tehditi ortadan kaldırırsın hocam değil mi ? Sonuç olarak karıncalarla işgalci arasında fark yok büyükde olsa küçükde olsa tehdit tehdittir önce insan güvenliği

• katliama gerek yok. kullanmadığınız bir parfüm vara olduğu yerlere ve geçiş yollarına sıkın oradan uzaklaşacaklardır. parfümünüz ucuz fazla suluysa 3 saat sonra birdaha sıkın yoksa kolonyada olur. oradan uzaklaşacaklardır. ertesi günü kalmaz birşey.

• Bayer K-Othrine SC50 alacaksin uygulayacaksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.