Şimdi Ara

Karında atma nabız hissi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
541.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Coronayı kafaya çok taktım sanırım . Mide de gastrit ve reflü çıktı . Dediğiniz atma eskiden çok azdı. Şimdi sanki bir kalp gibi atıyor. Özellikle mide dolu iken.

Gastrit reflü crohn tarzı bir hastalık olabilir .

Yada hiç birsey yok kafaya çok takmaktan oluyordur . Sonra geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-4ED52E84F G kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni durum var gectimi acaba sizin ki

• Merhaba... Bende gastrit var ve bir yıldır bu mevzuyu ben de çekiyorum. ilk önce kalbim ağrıyor, göğsüm sıkışıyordu. Mide olduğunu bilmiyordum tabi, çünkü midede ağrı yoktu. Sürekli farklı hastanelere gittim, ekg falan çektiler, kalbin tertemiz olduğu, bir sıkıntı olmadığı söylendi. Sonra afedersiniz kusmalar falan başladı, kilo kaybı falan. Hicbir şey yiyemiyordum. Sonra özele gitmekte buldum çareyi. Endoskopi yapıldı, gastritin olduğu söylendi. Bildiğiniz üzre bir liste verdi, ne yiyip ne yemeyeceğim söylendi. Özellikle alkol ve sigara kullanıyorsan bırak dedi. Alkol hiç içmedim ama sigaram var tabi. Onu bırakmaya çalışıyorum şimdi. Eğer atmayla ilgili bir sorun olsaydı, sanırım endoskopide ya da filmlerde çıkardı. Allah bu durumu yaşayanlara şifa versin. Gerçekten bazen insanın canını sıkıyor. Sağlık en büyük nimetimiz. Allah hepimize şifa versin.

• Genelde mide kaynaklı sinirsel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de 1 aydan beri var şu lanet olasıca şey başta nefes darlığıyla başladı korona oldum sandım ama anksiyete olduğunu düşündüm sonra kalp çarpıntısı ve karın atması başladı doktora gittim kalbin hızlı atıyor kan değerlerine bakmamız gerek dedi kan değerlerim normal çıktı yine devam etti 3 hafta sonra yani dün kardiyolojiye gidip göstermek istedim ekg ye gönderdi yine kalbimin hızlı attığını ve ultrason cihazı gibi bi cihazla bakıp bişey olmadığını söyledi ama yaşam kalitesini bozan bi cinsten artık her yattığımda karnımı açıp ne derecede attığına bakıyorum göbek deliğimin sol alt tarafında eğer bi çaresini veya tam olarak ne olduğunu öğrenirsem yazıcam sağlıcakla kalın.

• Bendede yeni başladı çok sinir bozucu bişey bazen yerimden zıplatıyor yani resmen. Ama sebebi nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stybabba

Bendede yeni başladı çok sinir bozucu bişey bazen yerimden zıplatıyor yani resmen. Ama sebebi nedir bilmiyorum.
    Hocam ne tesadüf bende de var bu olay. Dün başladı afedersiniz büyük abdestten sonra bugün geçti ama korkuttu açıkcası. Google'a yazdım Anevrizma çıktı. Google yüzünden kalpten gidiyordum az kalsın. Bir daha yaşamam umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 22 Temmuz 2020; 19:26:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyssir

Arkadaşlar bende de 1 aydan beri var şu lanet olasıca şey başta nefes darlığıyla başladı korona oldum sandım ama anksiyete olduğunu düşündüm sonra kalp çarpıntısı ve karın atması başladı doktora gittim kalbin hızlı atıyor kan değerlerine bakmamız gerek dedi kan değerlerim normal çıktı yine devam etti 3 hafta sonra yani dün kardiyolojiye gidip göstermek istedim ekg ye gönderdi yine kalbimin hızlı attığını ve ultrason cihazı gibi bi cihazla bakıp bişey olmadığını söyledi ama yaşam kalitesini bozan bi cinsten artık her yattığımda karnımı açıp ne derecede attığına bakıyorum göbek deliğimin sol alt tarafında eğer bi çaresini veya tam olarak ne olduğunu öğrenirsem yazıcam sağlıcakla kalın.
    Kas seğirmesi olabilir hocam. İnşallah Anevrizma değildir.
  • Benim de 3-4 yıldır vardır bu karında nabız atma hissi ama coronadan dolayı eve döndüğümde tekrar dikkat ettim ve kafaya takmaya başladım. bazen çok şiddetleniyor bazen azalıyor ama atma sürekli var. google anevrizma dediği için bir aydır stresten geberiyorum. üç farklı aile doktoruna ve dahiliye uzmanına gittim bana dedikleri şey bizde de atıyor normal bir şey. zayıflarda oluyor diye duydum ama 197 boyunda 130 kilo birisiyim. yakında kardiyoloji uzmanına gideceğim umarım bir şey çıkmaz çok kötüyüm
  • batuhanchu B kullanıcısına yanıt
    Bende de yaklaşık 2 sene önce oluyordu kardeşim. Ama öyle böyle bir atma değil sırt üstü yattığımda üzerimdeki tişörtten görünüyordu. Kardiyolojiye vs gittim en sonunda kaygı bozukluğu çıktı. 6 ay tedavi gördüm ve hiçbir sıkıntı kalmadı. Büyük ihtimalle stres kaynaklıdır.

• Benim geçti hocam. Şuanda bir problem yok bence bu kesinlikle yediğimiz içtiğimiz birşeyle alakalı gelip gitmeli bir durum. Doktor vb görünmedim kendiliğinden kayboldu. Sizinde düzelmiştir umarım. Sağlıklı günler dilerim.
  • Göbek deliğinde atması normal. Ama göbek deliğinde değilde aşağısında, yukarısında falan atarsa "göbek düşmesi" deniliyor. Eskiler bunu kendi yöntemleriyle düzeltirdi, araştırabilirsiniz. Düzeltmek için en basit yöntemi söyleyim; aç karnına 3 kere takla atın göbek yerine gelir.

• Arkadaşlar son durum nedir .

Bende yemek yedikten sonra karnım guruldamaya başlıyor . Ve de karın bolgem aynı kalp gibi atıyor . Korktuğum içinde nefesimde kesildiği oluyor bazen . Bi cozum bulamadım .

• Ben bunu çok çektim.Kalp çarpıntısının etkisi dedi doktorlar ve altındaki sebep psikolojik diyip psikoloğa gönderdiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hombresolitario kullanıcısına yanıt
    Anksiyete tedavisi görüyorum şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gezfotek G kullanıcısına yanıt

Hocam Bende de oldu bu durum cok stresliyim belki bu yüzden olabilr brnimki bazen atıyor bazen atmıyor tedavi nasıl birşey bilgi verebilirimisiniz

• sevemem1985 S kullanıcısına yanıt

düzeldi mi acaba

• Umutcnn6 U kullanıcısına yanıt
    Yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

Yok hocam

şu anda bir şey var mı bende de vücutta bi gurultu ve karında nabız atma hissi oluyor stresli yaşamınız var mı acaba bendeki de mi o sebeple oluyor(bir de kabızlık problemi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcberke -- 19 Şubat 2021; 21:52:28 >
  • klcberke K kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor hocam . Karnımda çok uğultu var . Karnımda nabız atma da var . Ultrason çekildi . Yoğun gaz görüldü karında böbrekte dalakta.

Karnım zaten hep kalp gibi atıyor .

Tomografi istemişlerdi onu henuz yapmadım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.