Şimdi Ara

Karında atma nabız hissi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
5
Favori
543.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin karnının farklı bölgelerinde oluyor ne bu aq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de de aynısı var birde bende vücut da sallanıyor yatarken sizde varmı bu hocam çok doktor gezdim anksiyete diyorlar

• Belirttiğiniz bölgede kapı toplardamarı var ki vücudumuzdaki en büyük damarlardan birisi. Nabzı hissetmeniz normal

• Göbek deliğinin hemen yanında olmaya başladı bir iki saattir...

• ya arkadaslar hastaeye gıtmek ıstemıyorum ıcerının havası ortamı aha kötüedıyo benı karın bölgem atıyo amam bazende atmıyo mıdemde sıskınlık verıyo sankı sıkılıyorum sureklı artıl tısları saymaya baslaım o kadar kafayı yedım ne yapıcam bılmıyorum
    1.85 boy 65 kıloyum zayıflarda atıyo dıyolar acaba ondanmı atıyo öyle olsa karnım agrımaz mıde benım tam kalbın arkası agrıyo
  • Bende de oluyor özellikle yemek yedikten sonra şu an yemeğimi yedim uzandım dinliyorum keratayı.

Bu kadar kişi de varsa normaldir birde yemek yedikten sonra tüm kan karın bölgesine toplanır aktivite artıyor benim düşüncem bu yönde.

• Anevrizma olabilir. Göstermekte fayda var.
  • kardiyoloji uzmanına şikayetlerinizi bildirip muayene olunuz, aort anevrizmasında benzer şikayetler görülebilir yaşamı tehdit eden bir hastalıktır
  • Bende de oluyor bazen karnın sol alt bölgesinde

• Beyler hortlatmıs olacam ama sonuç ne oldu bende var bu olay

• Muhtemelen carpintidan bahsediyorsun bin turlu sebebi var ve genelde onemsiz sebebler.yedigin ictigın seylerden stresten vb oluyor.kalbten olsa bulurlardi zaten

• Merhaba arkadaslar tedavisi basit denedim oldu buz yardımı ile şok etkisi verebilirsiniz tabi cıplak vurmayın kalır orda sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaxinemix

Merhaba arkadaslar tedavisi basit denedim oldu buz yardımı ile şok etkisi verebilirsiniz tabi cıplak vurmayın kalır orda sonra
    nasıl yaptığını detaylı paylaşırsan herkes için fikir olmuş olur. ayrıca bunu sana kim tavsiye ettiğini de belirtirsen sevinirim.
  • hombresolitario kullanıcısına yanıt
    Peki bilader bu dediğin olay kolay tedavi edilen bisey mi ? Ve malûm ortada corona var su sıralar hastaneye gitmek pek tercih edeceğim bir durum değil sıkıntı yaratırmı ?

• Yazılanlara göre sanırım aynı şeyi bende yaşıyorum
    Ebeye gittim en son çare olarak göbeğimin kaymış olduğunu nabız hissini ondan yaşadığım söylendi 😔

• dostlar bu durum 10 gündür bende de var. Yatınca karnımda gözle görülen bir nabız atışı var. Son günlerde kilo verdim onla alakası olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enesyil0123

dostlar bu durum 10 gündür bende de var. Yatınca karnımda gözle görülen bir nabız atışı var. Son günlerde kilo verdim onla alakası olabilir mi acaba?
    Olabilir bende kilo verince olmuştu kaç kg verdiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    4-5 kilo civarı verdim. Hafif kayarak oturduğum zamanda atışı görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesyil0123 -- 16 Haziran 2020; 15:0:20 >
  • Başka bilgisi olan biri var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar bu atma hissi benimde kalp tarafinda alt kısımda oluyordu yatınca.ilk defa hayatımda geçen gün cuma günü kan verdim.1 ünite.vucut öyle bir rahatladiki anlatamam.bas ağrılarım ve sirt ağrılarım oluyordu.sabah kalkınca kendimi halsiz ve bitkin hissediyordum.inanin 4 gündür o kadar rahatimki anlatamam.kan vermemiş iseniz şimdiye kadar tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.