Ani Boyunda bir şeyler kopuyormuşcasına bir acı
Esnerken veya kafamı döndürdüğüm zaman boynumda nadiren de olsa olduğu zaman ani bir acı sanki bir şeyler kopuyormuşcasına bir acı hissediyorum yaşayan veya fikri olan var mı ?
Not: Boyun Düzleşmem var bu yüzden olabilir mi ?
Tremor ve Ameliyat
Arkadaşlar Merhaba bende tremor rahatsızlığı var yakın bir zamanda burun ameliyatı olacağım ama ameliyatlardan korkan biri olarak tremor rahatsızlığı olup herhangi bir bölgesinden farketmez genel anestezi ile ameliyat olan var mı ?
Gusül Abdestinde Kemik Eğriliği Problemi
Selamün aleyküm Benim burnumda deviasyon (kemik eğriliği problemi) var gusül abdesti alırken burun deliklerimden sol burun deliğime aşırı az su çekebiliyorum bu olay gusül abdestime engel olurmu
Kedi İç parazit Veteriner
Arkadaşlar benim kedim 1 yaşında filan ilk sahiplendiğimde 2-3 aylıkken aşıları yapılmıştı ama geri kalan 6-7 ay hiç aşısı yapılmadı benim ve ailemin sağlığı için iç parazit tehdidi olduğunu biliyorum o yüzden bazı aşılarını yaptırma kararı aldım
1.sorum maddi durumum kedimin sadece iç ve dış parazitine yetiyor diğer aşıları maddi anlamda çok fazla şimdi veterinere gidip sadece ben aşı karnesi vb hiçbir sey olmadan sadece iç ve dış parazit yaptırıcam desem yaparmı yani karma vb aşılarını yaptırmadan sadece benim istediğim aşılarını yaparmı?
2. sorum ise kedim iç,dış parazit(düzenli şekilde) ve kuduz aşısı (kuduz aşısını belediye ücretsiz yapıyor ankara da ) yaptırsam insan sağlığı için geriye bir tehdit kalıyormu ?
TİTREME HASTALĞI.
|
DVD rom girişi olmayan laptoba SSD
|
Kalp çarpıntısı
|
Pc basında otura otura Boyunda çıkan çıkıntı
|
Ne zaman Hastaneler normala döner ? ve Çene ve diş icin yardım!!
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 36.364 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic