Şimdi yutdışından bir n95 8 gb geldi... Telefon birebir aynı ama ne 8 gb ne de sybian işletim sistemi var.. Fakat içinde made in finlandiya yazıyor, o etikette yazan imei ile kendi imesi tutuyor, nokia telefonların kullandığı bütün kodları çalıştırıyor ama bilindik çin malı telefonalrın kullandığı hiçbir kodu çalıştırmıyor, çin malı telefonlar için üretilmiş suit programına bağlanmıyor aynı zamanda nokia suit programına da bağlanmıyor.. Bu nasıl bir telefon Allah aşkına yardımcı olabilirmisiniz?
cihazdan bi ss atarmısın büyük ihtimal çin malı diyebilirim
akrabaların yemiş seni:D
Buyrun resimler, sağdaki telefon bahsettiğim telefon, soldaki benim kendi orjinal n95 8gb'ım... teksalih, akrabalarımın yeme olayı yok, telefonu getiren babam ve yüzlerce telefon getirildi, bu telefonun alınma nedeni çok komik bir fiyatının olmasıydı :)
Resim yüklemede biraz acemiyim kusura bakmayın :(
quote:
Orijinalden alıntı: Jeone
Şimdi yutdışından bir n95 8 gb geldi... Telefon birebir aynı ama ne 8 gb ne de sybian işletim sistemi var.. Fakat içinde made in finlandiya yazıyor, o etikette yazan imei ile kendi imesi tutuyor, nokia telefonların kullandığı bütün kodları çalıştırıyor ama bilindik çin malı telefonalrın kullandığı hiçbir kodu çalıştırmıyor, çin malı telefonlar için üretilmiş suit programına bağlanmıyor aynı zamanda nokia suit programına da bağlanmıyor.. Bu nasıl bir telefon Allah aşkına yardımcı olabilirmisiniz?
Bu cihazın cihaz çin malı olduğunu gösteririr.
safa_oyuncu nun dediği gibi cihaz çin malı sanırım