Şimdi Ara

Karışık kafama yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce kendim için sizlerden mondeo 1.6 titanium x paket için bilgi istemiştim. Nasip olmadı. Bu sefer babamın emektar 98 lagunasını satıp ona daha iyi bir araba almak istiyoruz.

Araçlar
    1. Audi A6 2.0 TFSİ 170 hp olan 2007-2008 model düşünüyorum. prins sistem lpg ile %10-%90 yakıt yaktığı takılan biri ile konuştum karışık ve biraz agresiz kullanım ile 30-35 krş şehir içi yakıyor dedi benzin tüketimi dahil.

2. skoda suberb 1.6 tdi elegance 2010-2011 model

her ikisininde fiyatlatrı aynı aralıkta ama bir türlü karar veremiyorum. A6 alıp daha rahat ve otomatik mi yoksa daha yeni dizel mi karar veremiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_ates -- 15 Kasım 2013; 20:03:31 >

• babanızın uzun yıllar kullanacağını düşünüyorum, yüksek modelli araç daha iyi olur, superb audi konforunu kolay kolay aratmaz, arada çokta fark olmaz yani, tüketim olarak eşit sayılır ama superb daha az yakacaktır
    bide göreceli bi kavram ama o a6ların yüzü eski be hocam
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    evet uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz. en az 7-8 yıl bir aksilik olmadığı sürece. yüzü eski ama iç dizaynı çok cezbediyor beni açıkcası
  • Konfor prestij=Audi
    Konfor+yakıt=Superb
    ben olsam Audi a6 alırım ama sırf zevk ve görünüşü için bence o yaştaki biri için Babanızı 45-50 yaş üstü sayıyorum A6 gider ama superb Baya iyi artı vergi avantajı var.Birde tahminim audi yüksek kilometre olucağı için souç Sizin için Superb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.