Şimdi Ara

Kariyer fırsatları ile ilgili olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bana okulumdan (Ankara Üniversitesi) gelen bir mailde şöyle yazıyordu;

Ankara Üniversitesi KARİYER MERKEZİ (KARMER) ve İsveç'ten UNIVERSUM araştırma kuruluşu işbirliği ile yürütülen ve tüm dünyada üniversite öğrencilerine gönderilen "KARİYER FIRSATLARINI KEŞFET!" araştırmasına katılımınızı rica ediyoruz.

Alacağımız geribildirim, öğrencilerimizin çalışma yaşamına geçerken istek ve beklentilerini saptamamız ve beklentileri karşılayacak düzenlemelere gitmemiz açısından önemlidir.

Sevgilerimizle,

Ank.Üni.KARMER

KARİYER FIRSATLARINI KEŞFET!

WetFeet işbirliğiyle hazırladığımız bu özel çalışmayla üniversitemizi işe alım yapan birçok şirket nezdinde temsil edip sen ve arkadaşlarına daha iyi iş fırsatları oluşturmaya katkı sağlayabilirsin. Bu proje kariyer hedeflerini, sektör seçimlerini ve şirket tercihlerini analiz ederek kişisel özelliklerine en uygun işverenleri sana önerecek.

Aynı zamanda çalışmaya katılman sayesinde seni mülakatlara en etkili şekilde hazırlayacak, vaka analizlerinde uzmanlaştıracak

-2 adet WetFeet Kariyer Kılavuzuna sahip olacaksın.

Ben doldurdum, bir anket olarak güzel seçici sorular sorduklarını düşünüyorum.Anket sonunda ise sizin,okulunuzun, erkeklerin vs verdikleri cevapları karşılaştırmalı olarak sunuyor.En sonundaysa sizin ve size benzer kişilerin verdiği cevaplara göre size en uygun şirketleri sunuyor.Denemek isteyen olursa şuraya bana gönderdikleri referans linkini bırakayım.

http://wfsurv.com/reftrss14?reid=10358651

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobilya ile ilgili Herşey...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.