Kariyer net her tüm muhendislikler için maaş verileri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yzılım patladı diyebilir miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isinde iyi olanlar kazanıyor alttan gelenler sıkıntıda olabilir gerçi bu her meslekte böyle artık
elektrik, elektrik elektronik,makine dışındakiler gerçekçi değil veri sayısı çok az.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asgari ücretin 3katindan fazla ve mühendislik sıralaması aralığı 300bine kasar olduğunu düşünürsek gayet iyi rakamlar
Top unidwkilwr için asgari ücretin 6-7katindan daha fazla dusunebiliriz
senin böyle şeyler yazacağın hayatta aklımın ucundan geçmezdi.bordro falan da yok galiba bu yıl
Bordroyu atmam için bir neden de yok hocam çünkü kimse reddetmiyor geçen sene herkes yalanliyordu bir görseniz hekim memurdan düşük maas alandır
Şimdi herkes biliyor iyi aldığını o yüzden kanıtlama ihtiyacım yok hatta bazıları çok fazla ucuruyorlae maasi onları düzeltiyorum olduğunun 2 katını gösterenler bile var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Temmuz 2024; 20:22:56 >
Okullara baktığımda top okullar yok genelde deü,sakarya, uludag vs buralardan verilerde
sakarya-uludağ-kocaeli mühendislikleri underrated
2021de ben tercih yapacağım zaman sağda solda doktorlar çok ağlıyordu az alıyoruz diyr millet o yüzden düşük diyordu.sonunda sesleri kesildi de rahatladık.gerçi bu sefer de öğretmenler başladı doktorlar kadar maaş istiyoruz diye
bence bu maaşlar iyi özellikle birkaç yıllık mühendislikse.fakat 10 yıllık bi adam bu parayı alıyorsa iş sıkıntıya giriyor.ama benim piyasada bildiğim kadarıyla 0-3 yıl ücretleri böyle
bi üssteki mesaj sana olacaktı yanlış oldu
Kariyer netteki maaşlar hep alt seviye üniversite mezunlarının paylaştığı maaşlar.Kalburüstü yerden mezun olup orta-iyi yerlerde çalışanlar maaşını burada paylaşmıyor zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet ortalama maaşlar 0-3yıl arasi baz alınmış 100k üstü maaşlar 5sene ve üstünde gozukuyor
gerçekten böyle mi ben çok daha düşük bekliyordum. şaşırdım baya
-
O sırada aslında Asgari Ücrete Çalışan(bazıları) Makine Endüstri Mühendisleri: Biz aslında yoguzzz...
-
Asgari ücrete calisan birisi hiçbir şey bilmiyordur muhtemelen dağa taşa üniversite açmanın sonucu bunu sermaye istedi ucuza mühendis çalıştırmak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X