Şimdi Ara

KARİYER.NET'TEN İŞBAVURUS YAPILACAK. ÖN YAZI NASIL OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl olmalı millet? arkadaşıma başvuru yapacağız.. ama oda bilmiyor bende.. yardımcı olursanız çok seviniriz..

• Önyazı dediğin özgeçmiş olabilir mi?

Özgeçmişin ne olduğunu biliyosunuzdur zaten. Sanırım özgeçmiş istiyorlar.
  • İş arıyorum evde 4 çocuğum ekmek bekliyor,karım vefat etti babam hasta vs.vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaningléss

Önyazı dediğin özgeçmiş olabilir mi?

Özgeçmişin ne olduğunu biliyosunuzdur zaten. Sanırım özgeçmiş istiyorlar.

yok hocam.. bu senin özgeçmişini incelesinler diye yazılan birşey
  • Önyazıda yetenekleriniz,özellikleriniz ve iş deneyimlerinizden kısaca bahsetmelisiniz.Bu iş için neden sizi seçmeleri gerektiğini yazmalısınız.İş deneyimlerini (varsa tabi ) çok kısa bir şekilde anlatmalısınız.

Yani kısaca önyazı: sizin hakkınızda bilgi veren ve neden işe kabul edilmeniz gerektiğini gösteren bir özettir.Kapsamlı anlatımı CV'dedir.

Yazıyı bitirirken "Görüşmeye çağrılmayı talep ediyorum,cevabınızı bekliyorum" gibi bir cümle kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Önyazıda yetenekleriniz,özellikleriniz ve iş deneyimlerinizden kısaca bahsetmelisiniz.Bu iş için neden sizi seçmeleri gerektiğini yazmalısınız.İş deneyimlerini (varsa tabi ) çok kısa bir şekilde anlatmalısınız.

Yani kısaca önyazı: sizin hakkınızda bilgi veren ve neden işe kabul edilmeniz gerektiğini gösteren bir özettir.Kapsamlı anlatımı CV'dedir.

Yazıyı bitirirken "Görüşmeye çağrılmayı talep ediyorum,cevabınızı bekliyorum" gibi bir cümle kullanabilirsiniz.

çok teşekkürler forumdaşım.. ön yazıyı hazırlıyoruz arkadaşa.. hayırlısı artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işe neden kendini uygun gördüğünü ve neden bu işte çalışmak istediğini anlatan en fazla 5 6 cümlelik bir paragraf yaz ve cv de yazan özelliklerinden kesilikle bahsetme...

örneğin sen yeni mezun bir reklamcısın ve bir reklam ajansına iş başvurusunda bulunuyorsun..

ÖNYAZI

her geçen gün büyüyen reklam dünyasının önde gelen kuruluşlarından birinde çalışmak bana gurur verir ve daha başarılı daha çalışkan olmayan iter.Mükemmel hedeflerimi gerçekleştirmem için bana bu fırsatı vermenizden ve sizlerle çalışmaktan gurur duyacağım vs...
  • ön yazı olmasada olur kariyer net'de kabul edilirsen Cv ne göre zaten arıyorlar oraya yazılacak bilgileri eninde sonunda mülakat sırasında senden istiyorlar soru cevap yada sohbet şeklinde..
  • Cv'in ön yazıdan daha önemli.Yeterli donanımın varsa -ki bunu cv ye bakarak anlıyorlar- gerisi hikaye.
  • mesajım bulunsun ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.