Şimdi Ara

kariyer olarak Hagi mi, Sneijder mi iyi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lan olum neyini tartışıyorsunuz lan, ikisi de takımlarına çok büyük kupalar kazandırmış, çok büyük takımlarda oynamış isimler.

Bir tarafta futbol hayatının son dönemine kadar verim vermiş, Galatasaray gibi o zaman Avrupa'da küçük bir kulübe kupa kazandırmış bir isim. Belki de gelmiş geçmiş ilk 20 oyuncusu içine bile girebiler bazı otoriteler tarafından. Galatasaray için tam bir efsane olmuş bir isim. Hangimiz HAGİİİ HAGİİİ HAGİİİİ bağırışında tüylerimiz diken diken olmuyor ki?

Diğer tarafta ise İnter gibi bir takımda genel olarak baz alındığında Avrupa'da ilk 5 kulüp arasına giremez ve yıllar sonra kupayı aldırmış bir adam. Hollanda takımını finale taşımış, EURO 2008'de de başarılı olmuş bir isim. 90 maça çıkmış boru değil. Onun da kariyeri belli ve önü açık. Futbolunun baharında tam 28 yaşında, yanlış duymadınız 28.

Sneijder 4-5 yıl oynasın ve Galatasaray'a katkı versin. İkisini de o zaman kıyaslayalım. Birinin çünkü yapabilecek şeyleri var. Şu an da tabi ki Hagi.

• Kasiyer olarak okudum. Gidiyorum.
  • Arkadaşlar HAGI gelmiş geçmiş en iyi 10 numaralardan, gelirkende öyleydi, giderkende. Kariyeri ayrıca daha iyidir.
    Herkesi HAGI ile kıyaslamayın, o özel bir oyuncu idi.
  • Bende diyorum bu adam niye bloklu
  • R. Carlos hepsinden iyi. Ama kariyerin hicbir önemi yok. Galatasaray'ın o kariyerin neresinde yer alacağı önemli.

Tabii ki sneijder daha kariyerli. Ama hagi gibi kariyerinin zirvesi galatasaray olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside aynı ve ikiside galatasaray'ın efsanesi olucak.Bu sene avrupada snejder ile coşucaz bu takımın beyni olan haginin veliahtı olucak.
  • Bu konuyu açmaktı amacın ne? Hagi bi yana Sneijder bi yana benim için. Her transferi biriyle karşılaştırmayın.
  • Hagi ile Sneijder karşılaştırılamaz, tabi ki Hagi'dir. Bir FB'li olarak sırf Türkler değil, tüm dünya onu karpatların Maradonası olarak anar. Real Madrid-Barcelona'da yıllarca oynamış bir futbolcu, Sneijder'de belki Real'de oynadı ama bir takım roller gereği, satıldı. Hagi gibi vazgeçilmez değildi.
  • Hagi tabiki
  • Hagi..
  • Fenerbahçeli olarak söylüyorum galatasaraya gelmiş en iyi fulbolcu hagi ve riberydir.ribery de uçtu giti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

quote:

Orijinalden alıntı: Banlıüye

Hagi Gs de adını duyurdu bence. Ama Sneijder bize gelmeden real madrid inter de oynadı oralardada büyük işler yaptı. Kariyer olarak Sneijder ama hagi kadar oynuyabilecekmi onu izleyip göreceğiz

kariyer olarak Hagi mi, Sneijder mi iyi?

sen gsli olduğuna emin misin?

Hagi'nin kariyeri Galatasaray'a gelene kadar Quaresma gibi (Romanya milli takımı hariç). Ama bu onun gelmiş geçmiş en iyi ofansif oyunculardan biri olmasını engellemiyor.

• sabah akşam hagi
  • ben bizdeki kariyere bakarim. burasi sparta

haginin en buyuk basarsisi uefa ve super kupa . belki tek basina degil ama onun sayesinde oldu desem basim arimaz.

peki ya Snejder? zamanla gorecez insallah hagiyi gecerde alir sampıyonlar ligi kupasını ve gelir bu mesaji bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Kasiyer olarak okudum. Gidiyorum.

kariyer olarak Hagi mi, Sneijder mi iyi?
  • Çok ince bi konu.Ama illa birinin seçmem gerekirse oda Hagi olur.
  • Hagi Hollandalı olsaydı Sneijder Haginin yanında Barış Özbek gibi kalırdı. Haginin yıldızının parlayacağı gençlik dönemlerinde Romanya sosyalist rejimle yönetiliyordu, Hagi o yüzden karpatların maradonası olarak biliniyordu çünkü hiç bir Avrupa ülkesi Hagiyi transfer edemiyordu. Sosyalist cumhuriyet emperyalist ülkelere oyuncu transferini engelliyordu. Sosyalist cumhuriyetin dağılmasından aylar sonra Hagi'yi Real Madrid havada kaptı zaten... Kısacası adamın en çok parlayacağı dönemler onun için hapis gibi geçti...

Uzun lafın kısası zamanın koşulları nedeniyle Hagi'nin CV'si Sneijder kadar parlak değil ancak Sneijder bir "yıldız" olarak gidip Haginin elini öpmesi gerekir. Hagi Sneijder'le değil Maradonayla, Peleyle aynı kefede değerlendirilen bir futbolcudur dünyada...
  • Hiçbir konuda kıyas kabul etmez.
    Böyle konular açarak kendi transferimizi içinde bulunduğumuz duruma göre önemsiz hale sokuyoruz.
    Sneijder şu anda mevkisinin isim [/b ]olarak dünyada en önde gelenlerinden fakat hiçbir zaman bir Hagi olmadı. Oyununu daha üst seviyeye çekmesini beklemek zaten hayalcilik olur ki en üst seviyesi bile Hagi'nin yanına yaklaşamaz. ÇOK NET.
    Oynadığı finallarle falan ölçmeyin böyle şeyleri, ne dünya kupası finali görenler, hatta dünya kupası kazananlar geldi bu ülkeye, ne yeni Hagi'ler! gördük biz.
    Bütün dünya Hagi'yi çok başka kefelerde tartarken biz Galatasaraylılar her gelen yıldıza! yeni Hagi muamelesi yapmaktan vazgeçmiyoruz.
    Tamam beklenti yüksek, çıta yüksek ama Hagi ile kıyaslayarak çıtayı Ay'a çıkarmanın mantığı yok, böyle bir durumun izahı yok arkadaşlar.
    Yazacak çok şey var ama her konuya değilnilmiş, bilinçli arkadaşlarımız yazmışlar Hagi'nin klasmanını.
    Dünya futbolu muhtemelen 5 sene içinde Sneijder'i unutacak Ronaldinho'yu unuttuğu gibi ama Hagi nesiller boyu örnek alınacaktır. 10 tane sayarsın böyle adamlardan.
    Sneijder yıldızdır, Türkiye'ye gelmesi bile bir lütuftur, keyfini çıkarmaya bakalım, böyle kıyaslara girmeyelim gerek yok.

• HAGI lan tabi, Sneijder kim ?
  • sneijder çok iyi topçudur tamam ona kötü diyen izlememiştir onu ama bu kıyas için mimimum lig sonunu bekleseydiniz keşke , daha adam 1 maçı tamamlamadı bizimle. sneijderden beklentiler çok üst seviyede şu an herkes sahada 10 kişiyi çalıma dizecek 1 gol atacak 3 gol attıracak beklentisinde ama uzun süredir tam 90dk oynamadı. zamanla alışacak diye düşünüyorum ben , bir iki maç sonunda bumuymuş sneijder diyede konu açmamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.