Bizim bi ürün grubumuz var ve bunların 12 ile 15 çeşit arasında değişen çeşitleri var. her bir üründen üretilen miktar birbiriyle aynı olmuyor şöyleki ATIYORUM
A ÜRÜNÜ : 3500
B ÜRÜNÜ : 2754
C ÜRÜNÜ : 8790
D ÜRÜNÜ : 12500
E ÜRÜNÜ : 1200
BUNUN GİBİ BÖYLE 12 ÇEŞİT GİDİYOR
ŞİMDİ BEN BU ÇIKAN ÜRÜN ADETLERİNDEN 24 LÜ Bİ KOLİ İÇİNE KARMA YAPACAM A-B-C-D-E.... O 12 ÇEŞİT ürünün hepsinden içinde olması gerekiyor o 24 lü koli içerisinde atıyorum A dan 5 adet - B den 8 - C den 3 adet D... E... F BÖYLE 12 çeşidin hepsinden o 24 koli içinde olması gerekiyor içinde hangisinden ne kadar olacak kısmı önemli değil ama sorun şu ki mesala yukarıda D ÜRÜNÜ : 12500 iken E ÜRÜNÜ : 1200 adet hep aynı adeti koyduğumuzda biri mutlaka tükeniyor
hepsi ürünün toplam miktarından pay edecek olursak nasıl yapabiliriz mesala D ÜRÜNÜNDEN 10 ADET - E ÜRÜNÜNDEN 3 ADET KOYUYORUZ KOLİNİN İÇİNE ben formül yaptım ama küsüratlı çıkıyor amaç şu olabilir 150 koli D ÜRÜNÜNDEN 10 ADET - E ÜRÜNÜNDEN 3 adet koyacaksın 150 koliden sonra D ÜRÜNÜNÜ 17 YE ÇIKARIP E ÜRÜNÜNÜ 1 E DÜŞÜRECEKSİN tabi ben 2 ürün üzerinden örnek veriyorum bu dediklerim 12 ürünün birlikte senkroze gitmesi gerekiyor böyle formül yaparsanız size çok dua ederim çok ihtiyacım var iş konusunda bu görev üzerime kaldı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme